Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.гарваново
Модератор: Paublo_Eskobar
яз.гарваново
някой има ли актуално инфо за този водоем понеже съм замислил излетче там.който може и иска да сподели ще съм благодарен.

Незнанието не е извинение.
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: яз.гарваново
Един приятел беше там за шаран. Пълно капо а пича го разбира тоя риболов доста и язовира е често посещаван от него
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
тази година и аз несъм ходил там, наистина ако някои кажи как е хавата няма да е лошо, мен ме интерисува стената дава ли червеноперката.
Миналата седмица в неделя клепахме почти цял ден за 3-4 горе долу прилични каракуди, няколко слънчака и червеноперки, дори пазача не мина да си вземе таксите.
Аз бях преди две седмици. Хвърлях за бяла риба на туистери и на рибка - цял ден нищо. Само два слънчака на плувка. Според мен не си заслужава 4-те лева 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
В събота бях на стената за бяла риба на туистер,но пълно капо.Имаше колеги на плувка на рибка които май бяха нощували там,стояха близо до кулата нож и те към 10 часа събраха и тръгнаха
Следобед едно приятелче е ходило също за бяла,но резултата отново е бил нулев.Може би това че язовира пада твърде бързо заради поливането на селскостопанските масиви,прави рибата слабо активна

-
- научил се да хвърля
Ми да аз знам, че водата когато играе голямата риба не взима.Трябва поне 3 дена да не е мръднало нивото на водата за да е активна рибата.На леново ни се случи така.Отиваме и пазача вика:Днес ще хванете шаран понеже нивото на водата не е мръднало 4-5 дена и така станаspy написа:В събота бях на стената за бяла риба на туистер,но пълно капо.Имаше колеги на плувка на рибка които май бяха нощували там,стояха близо до кулата нож и те към 10 часа събраха и тръгнаха![]()
![]()
Следобед едно приятелче е ходило също за бяла,но резултата отново е бил нулев.Може би това че язовира пада твърде бързо заради поливането на селскостопанските масиви,прави рибата слабо активна
![]()
![]()

Здравеите колеги .А колегата с шараните...каде , на кое место беше,след първия ръкав ли
....ако може даи инфо
.....моля...а като се видим ще
.мс предварително... а и раците не се ли размърдаха вече 

В събота имаше шаранджия на брега откъм фургоните на пазачите,след залива със сухите дървета точно под гората на средата на язовира
Май е останал и в неделя.Но не вярвам да е имал резултат
А иначе рака е отдавна активен и взема охотно на всякаква стръв за която се сетите
Но по самия язовир не се забелязва никакво движение,май така ще е до септември когато ще спрат да поливат

-
- научил се да хвърля
Някой ако ми даде прясно инфо за гарваново дали на стената дава червеноперка ще съм му много благодарен.
П.П. Мислим събота да ходим.

П.П. Мислим събота да ходим.

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Червеноперката като си хварля хайвера, тогава ходи на стената да си събереш на ръка, но на въдица не кълве
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- Don4o_62
- учете се от него
Преди Нова година минах,но не за риба.Та спрях да питам пазача(познаваме се),каза че идвали пловдивчани и ловили до кулата червеноперка и костур.Това е положението.И да пишеш какво направихте,ако ходите.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- научил се да хвърля
Мерси.Естествено, че ще пиша ако ходим. 

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Миналата година го източиха почти до ДОКРАЙ, умря сума ти бяла риба и сом, та не ми се вярва да е останало нещо освен ЖАБИ 

I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=