яз.гарваново

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

bisqo
разбира нещата
разбира нещата

яз.гарваново

Мнение от bisqo »

някой има ли актуално инфо за този водоем понеже съм замислил излетче там.който може и иска да сподели ще съм благодарен.
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: яз.гарваново

Мнение от DrAkoN »

Един приятел беше там за шаран. Пълно капо а пича го разбира тоя риболов доста и язовира е често посещаван от него
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

тази година и аз несъм ходил там, наистина ако някои кажи как е хавата няма да е лошо, мен ме интерисува стената дава ли червеноперката.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
martins
новобранец
новобранец

Мнение от martins »

Миналата седмица в неделя клепахме почти цял ден за 3-4 горе долу прилични каракуди, няколко слънчака и червеноперки, дори пазача не мина да си вземе таксите.
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

някой с актуално инфо за язовира :?:
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

Аз бях преди две седмици. Хвърлях за бяла риба на туистери и на рибка - цял ден нищо. Само два слънчака на плувка. Според мен не си заслужава 4-те лева :(
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
spy
новобранец
новобранец

Мнение от spy »

В събота бях на стената за бяла риба на туистер,но пълно капо.Имаше колеги на плувка на рибка които май бяха нощували там,стояха близо до кулата нож и те към 10 часа събраха и тръгнаха :cry: :cry: :cry: Следобед едно приятелче е ходило също за бяла,но резултата отново е бил нулев.Може би това че язовира пада твърде бързо заради поливането на селскостопанските масиви,прави рибата слабо активна :roll: :roll: :roll:
ШарАнЧО
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ШарАнЧО »

spy написа:В събота бях на стената за бяла риба на туистер,но пълно капо.Имаше колеги на плувка на рибка които май бяха нощували там,стояха близо до кулата нож и те към 10 часа събраха и тръгнаха :cry: :cry: :cry: Следобед едно приятелче е ходило също за бяла,но резултата отново е бил нулев.Може би това че язовира пада твърде бързо заради поливането на селскостопанските масиви,прави рибата слабо активна :roll: :roll: :roll:
Ми да аз знам, че водата когато играе голямата риба не взима.Трябва поне 3 дена да не е мръднало нивото на водата за да е активна рибата.На леново ни се случи така.Отиваме и пазача вика:Днес ще хванете шаран понеже нивото на водата не е мръднало 4-5 дена и така стана :wink: .Пък и отидохме късно в 10:00 без захранване.4 шарана по 1.5 кг и 1 шаран 4кг.Така че ако спада язовира затова не е активна рибата.Това е моето мнение :wink:
emsi_1
новобранец
новобранец

Мнение от emsi_1 »

Здравеите колеги .А колегата с шараните...каде , на кое место беше,след първия ръкав ли :?: ....ако може даи инфо :D .....моля...а като се видим ще :drinkers: :drinkers: .мс предварително... а и раците не се ли размърдаха вече :evil:
spy
новобранец
новобранец

Мнение от spy »

В събота имаше шаранджия на брега откъм фургоните на пазачите,след залива със сухите дървета точно под гората на средата на язовира :D :D :D Май е останал и в неделя.Но не вярвам да е имал резултат :cry: :cry: :cry: А иначе рака е отдавна активен и взема охотно на всякаква стръв за която се сетите :( :( :( Но по самия язовир не се забелязва никакво движение,май така ще е до септември когато ще спрат да поливат :( :( :(
ШарАнЧО
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ШарАнЧО »

Някой ако ми даде прясно инфо за гарваново дали на стената дава червеноперка ще съм му много благодарен. :)
П.П. Мислим събота да ходим. :wink:
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

Червеноперката като си хварля хайвера, тогава ходи на стената да си събереш на ръка, но на въдица не кълве
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Преди Нова година минах,но не за риба.Та спрях да питам пазача(познаваме се),каза че идвали пловдивчани и ловили до кулата червеноперка и костур.Това е положението.И да пишеш какво направихте,ако ходите.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
ШарАнЧО
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ШарАнЧО »

Мерси.Естествено, че ще пиша ако ходим. :)
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Миналата година го източиха почти до ДОКРАЙ, умря сума ти бяла риба и сом, та не ми се вярва да е останало нещо освен ЖАБИ :idea:
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”