яз.Ивайловград

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
mitakds
новобранец
новобранец

яз.Ивайловград

Мнение от mitakds »

Колеги,ходил ли е някой на Ивайлоградския.Ще ви бада много благодарен ако ми дадете някакво инфо за там(каво излиза в момента?къде?) Мисля предстояштата седмица да го посетя. Днес се прибрах от Батак,за 3 дена прекарахме си невероятно.Но остана само това,на контрастената никакъв живот.Само някое костурче и 1 заблудена каракуда(баташка:) Наблюдавах и колегите с бинокъл но всички наблягаха на масата :partyman:
Надявам се да ми дадете по-добро инфо за Ардата. :prayer:
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Re: яз.Ивайловград

Мнение от sampo »

mitakds написа:Колеги,ходил ли е някой на Ивайлоградския.Ще ви бада много благодарен ако ми дадете някакво инфо за там(каво излиза в момента?къде?)
Бях там от понеделник до петък /20.06/.
На тролинг бяла риба + сом , от брега на тежко яка каракуда , шарана сутрин играе около дълбоки брегове /5.50-6.00 м./, но не видях някой да извади .
Станах и неволен свидетел на това , тия юнаци ми влязоха в пистата , и ........ само фотосесия от мен ... :roll:

Изображение

Изображение

А този е моя , воблера е 9 см. , може да се прецени по него колко е дълъг сома , нямах кантар и рулетка /5 м. :lol: / в лодката , само фотоапарата + 4 бири :lol: ....
Трудна работа , с лява ръка водиш рибата , с дясната снимаш ..

Изображение

Тука вече е качен в лодката ми , да види бел свет :lol: ... http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1

После , въпреки че съм месар :lol: :lol: :lol: , ама евромесар му показах неговата писта , и му бих камшика ...

Изображение

Проблемна е бялата риба , 2/3 от нея е с два размера , 30 см. и 40 см. , демек маломерки , другата 1/3 е екстра .
С по големи воблери се отсява малката , но се настрой за пусканье на малката ... , грехота е :oops: .
На кльонк Marrio31 /фотофорум/ извади една 19-ка , мерено :!: ... , но за 7 дни само това :roll: ...
Има и такива досадници :(

Изображение

И да почерпиш за ... снимките , хаби се лента :lol:
На платено не одим !
Аватар
mitakds
новобранец
новобранец

Мнение от mitakds »

Благодаря за инфото.Браво колега,много добър улов.Другия път по-големи.
Някой друг не е ли ходил?
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Брей тоз Сампо не само, че голям майстор ами и месар-алтруист се извъдил. :shock: Прави ли на сомичката спасително дишане, уста в уста? Ако си правил ще извика и прабаба си, да знаеш! :smt041 :smt049 :smt049 :smt038 :smt038 :smt038 :lol: :lol: :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
anonimen
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от anonimen »

браво за релийза! :ANAL:
Аватар
gui4o
новобранец
новобранец

Мнение от gui4o »

превет колеги мисла да посетя яз.Ивайловград през отпоската но понеже несам ходил до сега бихтели ме опатели каде точно да отида благодаря предварително?
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”