Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.Ивайловград
Модератор: Paublo_Eskobar
яз.Ивайловград
Колеги,ходил ли е някой на Ивайлоградския.Ще ви бада много благодарен ако ми дадете някакво инфо за там(каво излиза в момента?къде?) Мисля предстояштата седмица да го посетя. Днес се прибрах от Батак,за 3 дена прекарахме си невероятно.Но остана само това,на контрастената никакъв живот.Само някое костурче и 1 заблудена каракуда(баташка:) Наблюдавах и колегите с бинокъл но всички наблягаха на масата
Надявам се да ми дадете по-добро инфо за Ардата.

Надявам се да ми дадете по-добро инфо за Ардата.

Re: яз.Ивайловград
Бях там от понеделник до петък /20.06/.mitakds написа:Колеги,ходил ли е някой на Ивайлоградския.Ще ви бада много благодарен ако ми дадете някакво инфо за там(каво излиза в момента?къде?)
На тролинг бяла риба + сом , от брега на тежко яка каракуда , шарана сутрин играе около дълбоки брегове /5.50-6.00 м./, но не видях някой да извади .
Станах и неволен свидетел на това , тия юнаци ми влязоха в пистата , и ........ само фотосесия от мен ...

А този е моя , воблера е 9 см. , може да се прецени по него колко е дълъг сома , нямах кантар и рулетка /5 м.

Трудна работа , с лява ръка водиш рибата , с дясната снимаш ..

Тука вече е качен в лодката ми , да види бел свет

После , въпреки че съм месар

Проблемна е бялата риба , 2/3 от нея е с два размера , 30 см. и 40 см. , демек маломерки , другата 1/3 е екстра .
С по големи воблери се отсява малката , но се настрой за пусканье на малката ... , грехота е

На кльонк Marrio31 /фотофорум/ извади една 19-ка , мерено

Има и такива досадници

И да почерпиш за ... снимките , хаби се лента

На платено не одим !
Благодаря за инфото.Браво колега,много добър улов.Другия път по-големи.
Някой друг не е ли ходил?
Някой друг не е ли ходил?
- Диканаров
- кандидат преподавател
Брей тоз Сампо не само, че голям майстор ами и месар-алтруист се извъдил.
Прави ли на сомичката спасително дишане, уста в уста? Ако си правил ще извика и прабаба си, да знаеш!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
браво за релийза! 

превет колеги мисла да посетя яз.Ивайловград през отпоската но понеже несам ходил до сега бихтели ме опатели каде точно да отида благодаря предварително?