Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Екшън с кефали
Re: Екшън с кефали
браво колега разкатал си ги 

- Local
- учете се от него
Нали, не като тебStront написа:Браво Румба! Пак си им "скъсал шортите"Майстора си личи по това, че може да намери правилния подход към успеха, дори и в най безизходната ситуация.

Браво, батка страхотни снимки и излет.
Клавиатура риба не лови!!!
Браво бе приятелю, ей близо ти е Синеморец, ако знаеш на мен как ми се ходи
Па гледам ловиш и на моето място/самото устие/
Както винаги не ме изненадваш, прекрасен излет

Както винаги не ме изненадваш, прекрасен излет

- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Браво,братле,успешно си излязъл от ситуацията!
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
браво колега ,много готина тема 

Благодаря ви за хубавите думи
. Лятото и есента често посещавам Синеморец за няколко дена, така че някой ако е решил да ходи в тази посока може да се видим и пием по едно.......кафе 

Жената я поздравих, жорко не го знаяBOVSKIQ KORMORAN написа:Браво! на една от снимките мернах половинката ти да я поздравиш,а случайно в компаниятя ви да има един Жорко от Бургас
и надписа на тишърта "мастикабг.ком ли е

Никола, тоя ципел нищо не ми говори братлеnikola polizovski написа:екстра репортаж,само да попитам дали това на което казвате морски кефал е сштата риба коиато навлиза в Струма до морето и се казва ципел?

Браво
Само ми се иска да кажа , че разликата между тежко булдо и плаваща бомбарда, що се касае за р.Велека , не е много голяма . Освен това поне преди кефала там се ловеше по-добре на торен червей отколкото на блатен морски червей . Най-важното е да влезат пасажите в реката ! Може би големината на куката има значение . А относно лупавците има ги , ама дребни ...досущ морунаши 

Последно промяна от Trias на Вто Юни 24, 2008 12:08 am, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз лових,но помалки екземплиари до 300-400 грама,и беха много слични по физиономиа на твоите,само мислиа че беха по тенки от тези,можеби заштото са били помалки,но грците казваха че тиа риба влиза от морето през летото до неколко километри по реката и то в цели пасажи(аз хванах в август 25-30 риби за 3-4 часа)но едра като твоите немах.Стрв ,тези дебелите червеи с кракаrumci написа:Жената я поздравих, жорко не го знаяBOVSKIQ KORMORAN написа:Браво! на една от снимките мернах половинката ти да я поздравиш,а случайно в компаниятя ви да има един Жорко от Бургас
и надписа на тишърта "мастикабг.ком ли е, а надписа не е мастика, а диагностика
Никола, тоя ципел нищо не ми говори братлеnikola polizovski написа:екстра репортаж,само да попитам дали това на което казвате морски кефал е сштата риба коиато навлиза в Струма до морето и се казва ципел?

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- zarganski
- ще става разбирач
Браво бе Румбе, пак ги разбиваш...
П.С. Да не ми забрави телефона??
Да вземем да хванем по някоя риба заедно...

П.С. Да не ми забрави телефона??

Да вземем да хванем по някоя риба заедно...

Абе Бовски, четох някъде че си се запътил към морето, да се обадиш ако си в нашето черноморие, а?? Може и да изпием по едно... две...BOVSKIQ KORMORAN написа:Браво! на една от снимките мернах половинката ти да я поздравиш,а случайно в компаниятя ви да има един Жорко от Бургас
и надписа на тишърта "мастикабг.ком ли е

if there is no fishing in paradise, i am not going!!