Без да исках и аз направих епидемия.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Без да исках и аз направих епидемия.

Мнение от Protos_Immortal »

На Декември 2007 година купих от зообит пазара 3 огромни хлебарки за чочко които така и не ги изяде.Те бяха едина мадагаскарска хлебарка (много огромно нещо :mrgreen: ) и две северо американски крилати хлебарки.След като видях че моята гадинка неиска да ги яде ги пуснах във мазето и мислех че ще омрат от ниските темпрератури но и един от двата вида можеше да живее две седмици без глава но може и двата вида да могат тоя номер.След един месец докато отивах до мазето видях трупа на мадагаскарската и си казах че са омряли и трите и да са оживяли другите две е малка вероятноста да се развадат тъи като може би повтарям може би и двете са еднакав пол , е да ама не.Преди 1 месец хванах във къщи един идивид средна възраст (почти полова възраст) във нас и го пуснах при едната от моите гадинки.И така за този месец хванах поне 20 :shock: това което ми направи впечатление е че бяха много спокоини всякаш не представлявах заплаха че даже едната я хванах докато се храни и започна да ме съска :lol: .Досега не сам чул друг сасед да се оплаква но тия отрови които използваме за нашите европеиски хлебарки нямат никакав ефект върхо тях :evil: .Маи стана мазало някои имали идея какво да направя.
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Re: Без да исках и аз направих епидемия.

Мнение от natrii »

Колега... :mrgreen: Те издържат на атомни бомби ти главата им махаш :mrgreen: В нас беше голям проблем преди 3-4 години...е...не бяха мадагаскарски...а съм ги виждал и са огромни :shock: колкото един GSM май...нооо в нас наще хлебарки с Raid ги пръскахме...те па, незнам...харесваше ли им, но не бягаха от него :twisted: Та майка ми купи някакъв препарат...който вмомента не се сещам как се казваше но се махнаха от тогава след като напръска..(чукам на дърво) :roll: Ще ти кажа как се казва...дано ти помогне...

Изображение
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

НАДЯВЯАМ се да си се уверил в малоумноста си ,вината не е в теб ,(ПРОСТо си такъв) а в Държавниците които позволяват да излиза на пазара такава стока ,от такива любители на екзотика страда флората и фауната ни. то не бяха, хищни водни охлюви ,пиранхи ,водорасли,червенобузи костенурки метнати от пишман акваристи,шибани кактуси превземат поляни ,странни растения душат дървета, избягали папагали изнасилват родни гугутки и се раждат "папагуди" ,в нормална държава, идва екип и целия квартал под карантина ,глоба която и внуците ти немогат да изплатят,дават те по телевизията за да могат хората от града да те разпознават и като те срещнат да ти се "РАДВАТ"

ЗА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ПРОБЛЕМИ С ХЛЕБАРКИ---------------РЕГЕНТ
купува се от селскостопанските аптеки ,разрежда се в 1 литър вода ,пръска се навсякъде с подходящо предпазно облекло ,мийте посудата преди употреба,след месец повторно пръскане, не вреди на "кутки и кочета" ГАРАНЦИЯ:"БОВСКИКОРМОРАН" 5 ГОДИНИ.Ще виждате хлебарки само по телевизията!
ЦЕНА 2.ЛЕВА обикновенно взимам 20 на апартамент и 30 за мазетата
,след загубата на хлебарките ,моля почерпка
,ако ги има още ,аз черпя
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

BOVSKIQ KORMORAN написа:избягали папагали изнасилват родни гугутки и се раждат "папагуди"
Бовски, това е уникално, разсмя ме от сърце :lol: :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

:lol: xaxaxa :lol:
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Бовския аз питам за савет как да ги отрепам реди да са плазнали ти ше ме ебаваш и още малко ще ме набиеш ако това ти е целта внимаваи че никои не е случаен и ще си патиш много.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Protos_Immortal написа:Бовския аз питам за савет как да ги отрепам реди да са плазнали ти ше ме ебаваш и още малко ще ме набиеш ако това ти е целта внимаваи че никои не е случаен и ще си патиш много.
Баце трябва ли да напомням, че заплахите се наказват с банн.За сега си само с предупреждение!!!
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Тц...толкова отдавна че майка ми не си спомня...но го рекламирали по ТВ'то...против паразити и насекоми по животните...съжалявам колега ама...човешките мозъци имат тук таме някой бъг :mrgreen:

п.п. да...за животни ама ни очисти къщата! :wink:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Ти си тотален кретен :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :axe: :axe: :axe: :axe:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

спомни си една серия на АЛФ с една хлебарка.....
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”