Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Без да исках и аз направих епидемия.
Модератор: dantho.mihov
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Без да исках и аз направих епидемия.
На Декември 2007 година купих от зообит пазара 3 огромни хлебарки за чочко които така и не ги изяде.Те бяха едина мадагаскарска хлебарка (много огромно нещо
) и две северо американски крилати хлебарки.След като видях че моята гадинка неиска да ги яде ги пуснах във мазето и мислех че ще омрат от ниските темпрератури но и един от двата вида можеше да живее две седмици без глава но може и двата вида да могат тоя номер.След един месец докато отивах до мазето видях трупа на мадагаскарската и си казах че са омряли и трите и да са оживяли другите две е малка вероятноста да се развадат тъи като може би повтарям може би и двете са еднакав пол , е да ама не.Преди 1 месец хванах във къщи един идивид средна възраст (почти полова възраст) във нас и го пуснах при едната от моите гадинки.И така за този месец хванах поне 20
това което ми направи впечатление е че бяха много спокоини всякаш не представлявах заплаха че даже едната я хванах докато се храни и започна да ме съска
.Досега не сам чул друг сасед да се оплаква но тия отрови които използваме за нашите европеиски хлебарки нямат никакав ефект върхо тях
.Маи стана мазало някои имали идея какво да направя.

-
- разбира нещата
Re: Без да исках и аз направих епидемия.
Колега...
Те издържат на атомни бомби ти главата им махаш
В нас беше голям проблем преди 3-4 години...е...не бяха мадагаскарски...а съм ги виждал и са огромни
колкото един GSM май...нооо в нас наще хлебарки с Raid ги пръскахме...те па, незнам...харесваше ли им, но не бягаха от него
Та майка ми купи някакъв препарат...който вмомента не се сещам как се казваше но се махнаха от тогава след като напръска..(чукам на дърво)
Ще ти кажа как се казва...дано ти помогне...

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
НАДЯВЯАМ се да си се уверил в малоумноста си ,вината не е в теб ,(ПРОСТо си такъв) а в Държавниците които позволяват да излиза на пазара такава стока ,от такива любители на екзотика страда флората и фауната ни. то не бяха, хищни водни охлюви ,пиранхи ,водорасли,червенобузи костенурки метнати от пишман акваристи,шибани кактуси превземат поляни ,странни растения душат дървета, избягали папагали изнасилват родни гугутки и се раждат "папагуди" ,в нормална държава, идва екип и целия квартал под карантина ,глоба която и внуците ти немогат да изплатят,дават те по телевизията за да могат хората от града да те разпознават и като те срещнат да ти се "РАДВАТ"
ЗА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ПРОБЛЕМИ С ХЛЕБАРКИ---------------РЕГЕНТ
купува се от селскостопанските аптеки ,разрежда се в 1 литър вода ,пръска се навсякъде с подходящо предпазно облекло ,мийте посудата преди употреба,след месец повторно пръскане, не вреди на "кутки и кочета" ГАРАНЦИЯ:"БОВСКИКОРМОРАН" 5 ГОДИНИ.Ще виждате хлебарки само по телевизията!
ЦЕНА 2.ЛЕВА обикновенно взимам 20 на апартамент и 30 за мазетата
,след загубата на хлебарките ,моля почерпка
,ако ги има още ,аз черпя
ЗА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ПРОБЛЕМИ С ХЛЕБАРКИ---------------РЕГЕНТ
купува се от селскостопанските аптеки ,разрежда се в 1 литър вода ,пръска се навсякъде с подходящо предпазно облекло ,мийте посудата преди употреба,след месец повторно пръскане, не вреди на "кутки и кочета" ГАРАНЦИЯ:"БОВСКИКОРМОРАН" 5 ГОДИНИ.Ще виждате хлебарки само по телевизията!
ЦЕНА 2.ЛЕВА обикновенно взимам 20 на апартамент и 30 за мазетата
,след загубата на хлебарките ,моля почерпка
,ако ги има още ,аз черпя

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бовски, това е уникално, разсмя ме от сърцеBOVSKIQ KORMORAN написа:избягали папагали изнасилват родни гугутки и се раждат "папагуди"

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Бовския аз питам за савет как да ги отрепам реди да са плазнали ти ше ме ебаваш и още малко ще ме набиеш ако това ти е целта внимаваи че никои не е случаен и ще си патиш много.
- barutchiata ©
- Администратор
Баце трябва ли да напомням, че заплахите се наказват с банн.За сега си само с предупреждение!!!Protos_Immortal написа:Бовския аз питам за савет как да ги отрепам реди да са плазнали ти ше ме ебаваш и още малко ще ме набиеш ако това ти е целта внимаваи че никои не е случаен и ще си патиш много.
-
- разбира нещата
Тц...толкова отдавна че майка ми не си спомня...но го рекламирали по ТВ'то...против паразити и насекоми по животните...съжалявам колега ама...човешките мозъци имат тук таме някой бъг
п.п. да...за животни ама ни очисти къщата!

п.п. да...за животни ама ни очисти къщата!

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ти си тотален кретен

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
спомни си една серия на АЛФ с една хлебарка.....
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа