Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Относно кефала.......
Модератор: bobopeli
- ElGato
- научил се да хвърля
Нека и аз да кажа един метод за нанизване на гроздето. Няма нужад да си усложнявате живота с игли и нанизвания и т.н. просто взимаш зърното с бръснарско ножче го цеваш до полувината вкарваш кордата в улия и нанизваш зърното на тройката , няма мърдане
успех колеги , лично аз събота и неделя ще прекарам на я. Пясъчник за бяла риба и костур 

Работата е за хора , които не ходят на риба 

- legion
- научил се да хвърля
Като се наядем,ни остава само да се напиемribaria1 написа: АМА С КЕФАЛИТЕ И ЗА ЯДЕНЕТО МАЙ САМО
ПИЕМ ПИЕМ.... И ПЕЕМ

Да добавя за гроздето всекакъв цвят става стига да е сладко и да не е кашкаво,бялото и въобще по светлото е за предпочитане ако реката е мръсна.
Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна.

здравейте колеги! хубаво е пусната темата щтото мн рибари се радват на клена. Ама никъде не се споменава перфектната стъв за клена в началото на лятото-дудата(черницата).аз ловя на р.Вит(не е голяма)ама на тази стъв всеки клен сичко си казва. преобладават 700g като съм хващал и екземпляри по 1.7 kg. А имам и въпросче : до колкото аз знам плода на бъз-а са малки и не ми го побира главата как така го нанизвате на куката??? Наслука!
В Бургас ги ловим на воблери и блесни по бързеите на реките .Зимно време ако няма лед на плувка като захранвам с бял червей от време на време по спокойните води на реката там дето зимува . Някъде го ловят на торен червей закачен така че да виси пак аз го кацам на оранжевочервен воблер -на бързей и вадя винаги най голямо поколение :Д