Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

воблери джако
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: воблери джако
ЕииииииииииЙ ногу убави гумички съм си донесъл
Ся уеко разчистената темичка вече е отключена

Ся уеко разчистената темичка вече е отключена

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Благодарим славни ни "чистачо" 
Време беше .. липсва ше ни на еко акцията
Ето последната ми рибка на Джакото

43 см близо килце
За съжаление кефала беше адски неактивен
и не гонеше , но СПАСИТЕЛЯ на КАПОТО отново свърши своята работа 

Време беше .. липсва ше ни на еко акцията

Ето последната ми рибка на Джакото

43 см близо килце

За съжаление кефала беше адски неактивен

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Извинявам се, но къде мога да открия воблери "Джако" във Варна.
Благодаря
Благодаря

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
май във варна още ги няма ...waldy написа:Извинявам се, но къде мога да открия воблери "Джако" във Варна.
Благодаря
Но можеж да ги поръчаш през интернет

http://wobblers-bg.com/products.php

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За съжаление .. не неполучавам НИЩО .. дори съм малко вътре от това , че се опитах да помогна в разпространението им.AL KAPONE написа:maznislavчо, да не ти плащат за реклама на "воблери джако".... карате народа да пощурее, за нещо дето не е нищо особенно, нито са толкова уловисти, нито изработката е нещо особенно... та се питам що не вземете да пробвате и с нещо друго, пак се лови па и някъв по различен опит ще споделите
Поздрав
Да ти споделя само .. тази неделя сложих Джакото чак 3 часа след като започнах риболова ... До тогава изредих няколко модела от Goldy , Salmo , Ygli , rapala, страйке про. Рибата беше супер неактивна .. за тези 3 часа само 1 - 15 см щука , която захапа воблер 1,5 см и за щастие без усилие я освободих .
Когато сложих джакото - за около 10 мин имах 3 удъра и този кефал

... следващите 30 мин имах епизодични удъри на Джакото , след това хванах 1 кефал на Салмо миноу 5 см ... и пак почнах горното изреждане ...
За 1 риболов 5 - 6 часа сменям около 25 воблера от поне 5 пройзводителя. Кое нещо по-различно да пробвам?
Аз описвам само това което се случва ... и не виждам какъв е проблема от това. Това лови при мен , това споделям
И не си спомням да съм се изхвърлял , че Джакото пълни живарници ..
Ако беше така нямаше да пусна горната снимка , а тази

тука има около 8 кефала към кило останалите са около половинката .
И да разхвърлям 2 -3 воблера Джако и ..юрюш народе ..
Само дето това неможе да се лучи при мен, поне тези който ме познават го знаят
Това е което исках да кажа.
П.С.
Горните риби ги хвана колегата с мухарката
Какво стана с всички тях ще опиша в разказа ми за неделния излет .. може би още тази вечер
На слука
-
- ще става разбирач
Капоне, пробвали сме и на друго, на сръбски, рапала, малко дръпнати очи и други подобни,имам запазени някои в БГ , пък от тук ще си нося различни модели рапала.Ако говорим специално за кефал , по уловисто от различни видове блесни , не съм имал.AL KAPONE написа:maznislavчо, да не ти плащат за реклама на "воблери джако".... карате народа да пощурее, за нещо дето не е нищо особенно, нито са толкова уловисти, нито изработката е нещо особенно... та се питам що не вземете да пробвате и с нещо друго, пак се лови па и някъв по различен опит ще споделите
Поздрав
Мисля си , що да не ловим на „Джако„ , едвали ще са по лоши от другите.Нямам опит с тях , но тая година ще се пробва, ще ползвам и други и от предишни години може да се сравни.Мисля че е добра идея да се „обвържа„ с българска марка воблери

Здраве и гооооооооооолеееееееееееееееееми риби

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
laplandecо, хващай те си на каквото искате!!! моето мнение беше кратко и ясно... кокво мисля по въпроса!!!
За мен не е никакъв спинингов успех да шлюпуркаш цял ден по реката, да извадиш един кефал и да почнеш да го налагаш всеотдайно по темите... съз закачената въпросна примамка! Ако се зачетете по мненията на Мазньо всяка втора Дума е "......." въпросният воблер
Знаете, че форума се чете от десетки хиляди и не е редно да се създават илюзии.... и сръбските и япоките и салмото и още 100тици воблери са доказани ловци, важна е и линията и местото за риболов и устройството, което води примамката.....
Подкрепете българското... Мазньо да не се сърди, приемам мнението му... но преди правеше супер репортажи а сега само за "......." въпросният воблер говори
Поздрав
А и още нещо за дето всички се правят на разсеяни...
Общи условия и правила на naRiba.com
1.4 - В подписите си не може да имате препратки и линкове към други сайтове.
Всеки който се е регистрирал в сайта се съгласява с тези правила и е длъжен да ги спазва.
За мен не е никакъв спинингов успех да шлюпуркаш цял ден по реката, да извадиш един кефал и да почнеш да го налагаш всеотдайно по темите... съз закачената въпросна примамка! Ако се зачетете по мненията на Мазньо всяка втора Дума е "......." въпросният воблер

Подкрепете българското... Мазньо да не се сърди, приемам мнението му... но преди правеше супер репортажи а сега само за "......." въпросният воблер говори

А и още нещо за дето всички се правят на разсеяни...
Общи условия и правила на naRiba.com
1.4 - В подписите си не може да имате препратки и линкове към други сайтове.
Всеки който се е регистрирал в сайта се съгласява с тези правила и е длъжен да ги спазва.
Последно промяна от AL KAPONE на Вто Юни 24, 2008 4:05 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Точно поради причината "подкрепете Българското" се тормозя да трия само някои изявлено търговски постове в темата и да не взимам много отношение по нея ! Инак имам още от първите Джаковци още преди Мазнислав да разбере че изобщо има такива и ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ е че са доста далеч от Салмо , Голди , Грозните патки ( които впомеждодругото са базата за изработка на дискутираните тук воблери ) пък да не говорим за Джакал , Тиемко , Йо-Зури и пр.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Стара Видра
- ще става разбирач
AL KAPONE написа:карате народа да пощурее, за нещо дето не е нищо особенно, нито са толкова уловисти, нито изработката е нещо особенно...

Бате,ти си го решил,аз съм така от близо 3 години,и за такси съм си вадил от джоба и за доставка........бе и за черпене на клиенти......ама кво,не съм тръгнал да се оплаквам.Ако е за онези пари от днес,ми извинявай,ама мисля разбра какъв е случая с тяхmaznislav написа: За съжаление .. не неполучавам НИЩО .. дори съм малко вътре от това , че се опитах да помогна в разпространението им.

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Отговарям на всички поотделно.
1. Махам подписа. Аз съм за спазването на правилата и е недоглеждане от моя страна за което се извинявам .
2. Това е тема за БГ воблерите ДЖАКО - за какво искате да пиша? Пак казвам пиша само това което се е случило.
В темите за дугите воблери или блесни за какво се говори?
Не си спомням да съм отказал на някой да отидем заедно за риба заедно. Да, на еко акцията имаше иронични подхвърляния от сорта "Пак ли на Джакото хвърляш" - отговора ми беша "Да, ама неще на тях "
3.Всеки сам има глава на раменете си да прецени с какво да лови и за каво да си даде парите.
Аз споделям само собствения си опит - не неискам да ми вярвате .. няма смисъл - всеки открива истината за себе си
4. Колега Капоне -уважавам те и не се сърдя за нищо.Уважавам мнението ти и го ценя
на Джакото съм хвърлял 20% от тези часове. Трбяваше да хвана риби и на другите ми воблери.Може пък да не съм дорасъл да работя със световно доказани марки, за които рибата се реди на опашка. Ще се радвам да получа разяснения за риболова с тях, никога не отказвам инфо. Ще почерпя обещавам.
Аз поне описвам какво и как? Вие който ме критикувате , че казвам истината и я подкрепям със снимков материал... къде са вашите репортажи и описания на това какво и с КАКВО сте уловили? Или по стара традиция "моето (информация) моя, чуждото общо". Всичко за тези воблери съм открил сам и до сега съм хвърлил 120 лв за това във вид на закупени воблери. Да има модели и разцветки , които не ми пасват, но мога да си позволя подобни грешки , ДА материално мога да си го позволя. Има хора обаче който не могат .. или тях кучета ги яли .. нали АЗ МОГА.
5.До колегата Марко Поло - от една година съм спинингист и пропуските ми са огромни. Дори не съм си мечтал да хващам риба на тези изкуствени неща.
Благодаря за подкрепата
6.Благодаря на ПАВЕЛ ИВАНОВ за всяка негова намеса във форума. Винаги е навременна и точна. Пак казвам на никого не искам да налагам МОЕТО мнение колеги. Просто споделям.
Ако ви дразни това има много лесен начин - казвате и преставам да пиша , но няма да лъжа за това , че след 3 часа въртяне на какви ли не примамки сложих оранжевото Д.....о и хванах най-големия си кефал за тази година и няма да кажа , че имам удър на рапала, ъгли или салмо след като е намало такова нещо.
7.Владо - не съжалявам за нищо, 5 или 10 лв въобще няма да ме обърнат.
Тези воблери найстина ми харесват и до колкото мога и това не е в разрез с правилата ще казвам какво съм направил при риболов с тях.
Но пак казвам , споделам това което реално се е случило. Фантазирах за ПОДВИЗИ на 18 г.
Сега съм далеч , доста далеч от тези години , за съжаление
Благодаря , че изчетохте всичко това. Не си струваше, нали?
На слука.
П.С.
До лапландеца - колега като си дойдеш в БГ ще се радвам даобменим идеи в 1 , а защо не в няколко риболова.
За мен знанието е безценно
1. Махам подписа. Аз съм за спазването на правилата и е недоглеждане от моя страна за което се извинявам .
2. Това е тема за БГ воблерите ДЖАКО - за какво искате да пиша? Пак казвам пиша само това което се е случило.
В темите за дугите воблери или блесни за какво се говори?
Не си спомням да съм отказал на някой да отидем заедно за риба заедно. Да, на еко акцията имаше иронични подхвърляния от сорта "Пак ли на Джакото хвърляш" - отговора ми беша "Да, ама неще на тях "
3.Всеки сам има глава на раменете си да прецени с какво да лови и за каво да си даде парите.
Аз споделям само собствения си опит - не неискам да ми вярвате .. няма смисъл - всеки открива истината за себе си

4. Колега Капоне -уважавам те и не се сърдя за нищо.Уважавам мнението ти и го ценя
Пак ПОВТАРЯМ ... просто на това хванах в найстина труден 8 часов риболов 1 килограмов кефал .. точно както съм го описал горе.За мен не е никакъв спинингов успех да шлюпуркаш цял ден по реката, да извадиш един кефал и да почнеш да го налагаш всеотдайно по темите... съз закачената въпросна примамка! Ако се зачетете по мненията на Мазньо всяка втора Дума е "......." въпросният воблер
на Джакото съм хвърлял 20% от тези часове. Трбяваше да хвана риби и на другите ми воблери.Може пък да не съм дорасъл да работя със световно доказани марки, за които рибата се реди на опашка. Ще се радвам да получа разяснения за риболова с тях, никога не отказвам инфо. Ще почерпя обещавам.
Аз поне описвам какво и как? Вие който ме критикувате , че казвам истината и я подкрепям със снимков материал... къде са вашите репортажи и описания на това какво и с КАКВО сте уловили? Или по стара традиция "моето (информация) моя, чуждото общо". Всичко за тези воблери съм открил сам и до сега съм хвърлил 120 лв за това във вид на закупени воблери. Да има модели и разцветки , които не ми пасват, но мога да си позволя подобни грешки , ДА материално мога да си го позволя. Има хора обаче който не могат .. или тях кучета ги яли .. нали АЗ МОГА.
5.До колегата Марко Поло - от една година съм спинингист и пропуските ми са огромни. Дори не съм си мечтал да хващам риба на тези изкуствени неща.
Благодаря за подкрепата

6.Благодаря на ПАВЕЛ ИВАНОВ за всяка негова намеса във форума. Винаги е навременна и точна. Пак казвам на никого не искам да налагам МОЕТО мнение колеги. Просто споделям.
Ако ви дразни това има много лесен начин - казвате и преставам да пиша , но няма да лъжа за това , че след 3 часа въртяне на какви ли не примамки сложих оранжевото Д.....о и хванах най-големия си кефал за тази година и няма да кажа , че имам удър на рапала, ъгли или салмо след като е намало такова нещо.
7.Владо - не съжалявам за нищо, 5 или 10 лв въобще няма да ме обърнат.
Тези воблери найстина ми харесват и до колкото мога и това не е в разрез с правилата ще казвам какво съм направил при риболов с тях.
Но пак казвам , споделам това което реално се е случило. Фантазирах за ПОДВИЗИ на 18 г.
Сега съм далеч , доста далеч от тези години , за съжаление

Благодаря , че изчетохте всичко това. Не си струваше, нали?
На слука.
П.С.
До лапландеца - колега като си дойдеш в БГ ще се радвам даобменим идеи в 1 , а защо не в няколко риболова.
За мен знанието е безценно

Прочетох много внимателно развитието на темата и оставам в недоумение как може някви хипер анонимници да правят забележки.

Струваше си.maznislav написа: Благодаря , че изчетохте всичко това. Не си струваше, нали?
На слука.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- Стара Видра
- ще става разбирач
Re:
Ще трябва да се изясним като се видимеmaznislav написа: 5 или 10 лв въобще няма да ме обърнат.

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Re:
Между другото ако някой може,да предаде на Джако,че във Варна също имаме интерес към воблерите му,а през интернет идеята не е добра. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Както се казва в не дотам харасвана и успешна според мен реклама: Всичко е от значение.AL KAPONE написа: важна е и линията и местото за риболов и устройството, което води примамката.....