Мълчание със съответната доза презрение, или активно

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мълчание със съответната доза презрение, или активно

Мнение от maycal »

осъждане!??

Кое , според вас е по подходящо като отношение към осъзнати или не, бракониери, които се хвалят във форума, включително и чрез снимки?
Повод да повдигна тази тема е това, което е написал някакъв crazy_dani, в темата си "Разбих пастарвите днес" от 22.6.08 -изпоналовил голямо количество пъстърви (29 на брой!), доволен и горд, и собствената си снимка показал...
Темата е заключена своевременно от модератора, така че въпросът ми е принципен, а не конкретно за нея! :!: :?:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Мълчание със съответната доза презрение, или активно

Мнение от GODzillata »

maycal написа:Повод да повдигна тази тема е това, което е написал някакъв crazy_dani, в темата си "Разбих пастарвите днес" от 22.6.08 -изпоналовил голямо количество пъстърви (29 на брой!), доволен и горд, и собствената си снимка показал...
Е, к'во като?
Ти, колега, като ходиш за риба, какво правиш? :roll: Хващаш една и се прибираш вкъщи ли? :roll:

Имал ден човека, хванал рибки. Може пък и на платен развъдник да е ходил. :idea:
Който го може - го може, няма какво да завиждаме. :wink:

Сега прегледах темата...
Хм, мен лично ме подразни това: "Ходих на една малка рекичка която ще си я запазя в таина"!!!!!!
Идеята на форума е всеки да помага на всеки с каквото може, а не да попива всичко, а своето да си пази! :twisted:
И пъстървите вярно са си мънички :!: :twisted:
Явно е защо не иска да каже къде ги лови - за да не го бие някой. :lol: :twisted:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

Абе тва според мен неа нужда от коментар, то за тва и темата е заключена. Бг риалити, ако е истина де. Заеби!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

GODzillata написа:
maycal написа:Повод да повдигна тази тема е това, което е написал някакъв crazy_dani, в темата си "Разбих пастарвите днес" от 22.6.08 -изпоналовил голямо количество пъстърви (29 на брой!), доволен и горд, и собствената си снимка показал...
Е, к'во като?
Ти, колега, като ходиш за риба, какво правиш? :roll: Хващаш една и се прибираш вкъщи ли? :roll:

Имал ден човека, хванал рибки. Може пък и на платен развъдник да е ходил. :idea:
Който го може - го може, няма какво да завиждаме. :wink:

Сега прегледах темата...
Хм, мен лично ме подразни това: "Ходих на една малка рекичка която ще си я запазя в таина"!!!!!!
Идеята на форума е всеки да помага на всеки с каквото може, а не да попива всичко, а своето да си пази! :twisted:
И пъстървите вярно са си мънички :!: :twisted:
Явно е защо не иска да каже къде ги лови - за да не го бие някой. :lol: :twisted:

Точно за тази постъпкА не съм съгласен никак с мнението ти, наистина заслужава бой тоя.
НЯМА право да ни отнема това богатство, какво ще се наяде с 29 маломерки ли.
Пък за завиждането, без да мога да ловя въобще пъстърви, вземам си една въдичка с плувка и кило бял и всяка една малка рекичка може да бъде обезрибена от мен :wink:
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Вероятно група колеги зарибяват въпросната рекичка с надеждата след време да си правят кефа,но бракониера ги е набарал :axe: дано го набарат и да го суровакат мр...н б...ук
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

да ви кажа и аз самият направих подобна грешка така че изобщо незнам :?
CARP FISHING :fishing9:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Rapala_Team написа:да ви кажа и аз самият направих подобна грешка така че изобщо незнам :?
Ти много грешен се оказа ,бе Рапаляга :goodman: :smt083 :lol: :wink:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

bkd написа:
Rapala_Team написа:да ви кажа и аз самият направих подобна грешка така че изобщо незнам :?
аз сам като грешната Мадона :D
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Видях темата на човека...ами...той хубаво ги е изловил доста ама от де сте сигурни че не ги е върнал? :roll: От друга страна...може и по-време на забрана да е ловил... :evil: Но при всички случай...колегата е хванал пъстърва...маломерна или не...направил си е кефа пък ние...нека си се ядосваме тука :wink:

п.п. То и аз онзи ден ги излових доста...ама каракуди де :mrgreen: Не че са ни малко и на изчезване...аз пак си ги пуснах :roll: Бяха към 20 някъде... но вмомента си плуват на свобода...и междудругото една от тях нямаше око... :shock: Липсваше...раната беше зараснала...ама как без око се оправя нз...
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

natrii написа:Видях темата на човека...ами...той хубаво ги е изловил доста ама от де сте сигурни че не ги е върнал? :roll: От друга страна...може и по-време на забрана да е ловил... :evil: Но при всички случай...колегата е хванал пъстърва...маломерна или не...направил си е кефа пък ние...нека си се ядосваме тука :wink:

п.п. То и аз онзи ден ги излових доста...ама каракуди де :mrgreen: Не че са ни малко и на изчезване...аз пак си ги пуснах :roll: Бяха към 20 някъде... но вмомента си плуват на свобода...и междудругото една от тях нямаше око... :shock: Липсваше...раната беше зараснала...ама как без око се оправя нз...
да варнал ги е ама в тигана ! както си спомням имаше нож и рибите даже маи очистени беха ! То сваршена работа вече ги е взел от тази таинствена рекичка :D
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

Rapala_Team написа:
bkd написа:
аз сам като грешната Мадона :D
Ако имаше и ГОЛЕМИ БОМБИ .... чисто си изгорел! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

Ако имаше и ГОЛЕМИ БОМБИ .... чисто си изгорел! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
добре че немам като ги знам тука кви са :D
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

Ми пълна простотия.Не стига че "запасите" от риба в България са малко, особенно пъстървите той ще хваща 30! :evil: ОК, хвани ги ама ги пусни, после."Колега" от такива "РИБАРИ" като теб сме на тва дерадже! :evil:
Прав ли съм :?:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

georgi_gopata написа:Ми пълна простотия.Не стига че "запасите" от риба в България са малко, особенно пъстървите той ще хваща 30! :evil: ОК, хвани ги ама ги пусни, после."Колега" от такива "РИБАРИ" като теб сме на тва дерадже! :evil:
Прав ли съм :?:
Няма какво да питаш - ПРАВ СИ :!: :(
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”