Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Мълчание със съответната доза презрение, или активно
Модератор: dantho.mihov
- maycal
- ще става разбирач
Мълчание със съответната доза презрение, или активно
осъждане!??
Кое , според вас е по подходящо като отношение към осъзнати или не, бракониери, които се хвалят във форума, включително и чрез снимки?
Повод да повдигна тази тема е това, което е написал някакъв crazy_dani, в темата си "Разбих пастарвите днес" от 22.6.08 -изпоналовил голямо количество пъстърви (29 на брой!), доволен и горд, и собствената си снимка показал...
Темата е заключена своевременно от модератора, така че въпросът ми е принципен, а не конкретно за нея!

Кое , според вас е по подходящо като отношение към осъзнати или не, бракониери, които се хвалят във форума, включително и чрез снимки?
Повод да повдигна тази тема е това, което е написал някакъв crazy_dani, в темата си "Разбих пастарвите днес" от 22.6.08 -изпоналовил голямо количество пъстърви (29 на брой!), доволен и горд, и собствената си снимка показал...
Темата е заключена своевременно от модератора, така че въпросът ми е принципен, а не конкретно за нея!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Мълчание със съответната доза презрение, или активно
Е, к'во като?maycal написа:Повод да повдигна тази тема е това, което е написал някакъв crazy_dani, в темата си "Разбих пастарвите днес" от 22.6.08 -изпоналовил голямо количество пъстърви (29 на брой!), доволен и горд, и собствената си снимка показал...
Ти, колега, като ходиш за риба, какво правиш?

Имал ден човека, хванал рибки. Може пък и на платен развъдник да е ходил.

Който го може - го може, няма какво да завиждаме.

Сега прегледах темата...
Хм, мен лично ме подразни това: "Ходих на една малка рекичка която ще си я запазя в таина"!!!!!!
Идеята на форума е всеки да помага на всеки с каквото може, а не да попива всичко, а своето да си пази!

И пъстървите вярно са си мънички

Явно е защо не иска да каже къде ги лови - за да не го бие някой.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- ще става разбирач
Абе тва според мен неа нужда от коментар, то за тва и темата е заключена. Бг риалити, ако е истина де. Заеби!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
GODzillata написа:Е, к'во като?maycal написа:Повод да повдигна тази тема е това, което е написал някакъв crazy_dani, в темата си "Разбих пастарвите днес" от 22.6.08 -изпоналовил голямо количество пъстърви (29 на брой!), доволен и горд, и собствената си снимка показал...
Ти, колега, като ходиш за риба, какво правиш?Хващаш една и се прибираш вкъщи ли?
![]()
Имал ден човека, хванал рибки. Може пък и на платен развъдник да е ходил.![]()
Който го може - го може, няма какво да завиждаме.
Сега прегледах темата...
Хм, мен лично ме подразни това: "Ходих на една малка рекичка която ще си я запазя в таина"!!!!!!
Идеята на форума е всеки да помага на всеки с каквото може, а не да попива всичко, а своето да си пази!![]()
И пъстървите вярно са си мънички![]()
![]()
Явно е защо не иска да каже къде ги лови - за да не го бие някой.![]()
Точно за тази постъпкА не съм съгласен никак с мнението ти, наистина заслужава бой тоя.
НЯМА право да ни отнема това богатство, какво ще се наяде с 29 маломерки ли.
Пък за завиждането, без да мога да ловя въобще пъстърви, вземам си една въдичка с плувка и кило бял и всяка една малка рекичка може да бъде обезрибена от мен

Вероятно група колеги зарибяват въпросната рекичка с надеждата след време да си правят кефа,но бракониера ги е набарал
дано го набарат и да го суровакат мр...н б...ук

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- Rapala_Team
- разбира нещата
да ви кажа и аз самият направих подобна грешка така че изобщо незнам 

CARP FISHING 

Ти много грешен се оказа ,бе РапалягаRapala_Team написа:да ви кажа и аз самият направих подобна грешка така че изобщо незнам

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Rapala_Team
- разбира нещата
аз сам като грешната Мадонаbkd написа:Ти много грешен се оказа ,бе РапалягаRapala_Team написа:да ви кажа и аз самият направих подобна грешка така че изобщо незнам![]()
![]()
![]()

CARP FISHING 

-
- разбира нещата
Видях темата на човека...ами...той хубаво ги е изловил доста ама от де сте сигурни че не ги е върнал?
От друга страна...може и по-време на забрана да е ловил...
Но при всички случай...колегата е хванал пъстърва...маломерна или не...направил си е кефа пък ние...нека си се ядосваме тука
п.п. То и аз онзи ден ги излових доста...ама каракуди де
Не че са ни малко и на изчезване...аз пак си ги пуснах
Бяха към 20 някъде... но вмомента си плуват на свобода...и междудругото една от тях нямаше око...
Липсваше...раната беше зараснала...ама как без око се оправя нз...

п.п. То и аз онзи ден ги излових доста...ама каракуди де

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- Rapala_Team
- разбира нещата
да варнал ги е ама в тигана ! както си спомням имаше нож и рибите даже маи очистени беха ! То сваршена работа вече ги е взел от тази таинствена рекичкаnatrii написа:Видях темата на човека...ами...той хубаво ги е изловил доста ама от де сте сигурни че не ги е върнал?От друга страна...може и по-време на забрана да е ловил...
Но при всички случай...колегата е хванал пъстърва...маломерна или не...направил си е кефа пък ние...нека си се ядосваме тука
![]()
п.п. То и аз онзи ден ги излових доста...ама каракуди деНе че са ни малко и на изчезване...аз пак си ги пуснах
Бяха към 20 някъде... но вмомента си плуват на свобода...и междудругото една от тях нямаше око...
Липсваше...раната беше зараснала...ама как без око се оправя нз...

CARP FISHING 

- XauBaHkO
- ще става разбирач
Ако имаше и ГОЛЕМИ БОМБИ .... чисто си изгорел!Rapala_Team написа:аз сам като грешната Мадонаbkd написа:Ти много грешен се оказа ,бе РапалягаRapala_Team написа:да ви кажа и аз самият направих подобна грешка така че изобщо незнам![]()
![]()
![]()

- Rapala_Team
- разбира нещата
Ако имаше и ГОЛЕМИ БОМБИ .... чисто си изгорел!
[/quote]
добре че немам като ги знам тука кви са

добре че немам като ги знам тука кви са

CARP FISHING 

Ми пълна простотия.Не стига че "запасите" от риба в България са малко, особенно пъстървите той ще хваща 30!
ОК, хвани ги ама ги пусни, после."Колега" от такива "РИБАРИ" като теб сме на тва дерадже! 
Прав ли съм

Прав ли съм

Няма какво да питаш - ПРАВ СИgeorgi_gopata написа:Ми пълна простотия.Не стига че "запасите" от риба в България са малко, особенно пъстървите той ще хваща 30!ОК, хвани ги ама ги пусни, после."Колега" от такива "РИБАРИ" като теб сме на тва дерадже!
Прав ли съм

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...