Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Излет на ШАНОВО
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Мамка му....
Тогава съм в Бургас.
Пичове..Освен за тази дата да остане.Който дойде ..дойде.
Лошото е , че тогава се сабираха пак много почивни дни за 22 и пак ще съм на път.Ако мога ще съм на линия.Ако не ..Здраве да е
Аз мога по често да правя излети с Скорпи ( ако е мераклия) така че
Явно е трудно с всички ни да се съобрази

Тогава съм в Бургас.
Пичове..Освен за тази дата да остане.Който дойде ..дойде.
Лошото е , че тогава се сабираха пак много почивни дни за 22 и пак ще съм на път.Ако мога ще съм на линия.Ако не ..Здраве да е

Аз мога по често да правя излети с Скорпи ( ако е мераклия) така че

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Аз по принцип мога да си зема ден-два от фирмата .... кат компенсации за работата по празниците де ...
.... и без тва нема д ами платат допълнителния труд ....
та мисълта ми е че мое и да е през седмицата, ама до 29, щото Локалът заминава да се убучавъ...
... Пък и си мисля, че през почивни и празнични дни ще е по-трудно с местата, а?

та мисълта ми е че мое и да е през седмицата, ама до 29, щото Локалът заминава да се убучавъ...

... Пък и си мисля, че през почивни и празнични дни ще е по-трудно с местата, а?

-
- сериозен играч
Ами аз вече със сигурност знам ,че от 22 до 25 съм в Бургас.Така че ако е през тези дни няма да мога да дойда.Ако е след 25 съм на линия.
Айде Скорпи ..кажи какви си ги надърпал на Жребеца:)
Айде Скорпи ..кажи какви си ги надърпал на Жребеца:)
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
Интерес има но време няма .Постояно снова между Бургас и Стара Загора и апарат си купих и не мога да го пробвам как снима рибоците още