Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Гърция-Потами
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Гърция-Потами
Днес се върнаха едни приятели от Божурище от там.
Няма никаква забрана, както писа един колега ( Дракон) от форума.
Ама и риба няма много. Плюс дребосъка са хванали 20-тина шаранчета около кило. На дъно не е пипнало.
Няма никаква забрана, както писа един колега ( Дракон) от форума.
Ама и риба няма много. Плюс дребосъка са хванали 20-тина шаранчета около кило. На дъно не е пипнало.
-
- ще става разбирач
Re: Гърция-Потами
Е това е малко тъй ли? 20кг риба и е малко?Аз ли не не съм в час не знам.може и да не съм 

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
-
- вече хвърля и на тежко
ем преди е излизалло повече риба там 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Благодаря Сакси,
от известно време се чудя, толкова ли сме прости ние българите, че сами се лъжем?
Първо тъпотията с граничния контрол и въдиците, сега това, не ми го побира главата
от известно време се чудя, толкова ли сме прости ние българите, че сами се лъжем?
Първо тъпотията с граничния контрол и въдиците, сега това, не ми го побира главата

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мерси Борка 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това са си български измислици,Европейския съюз е еднакъв за всички.Ще тръгне и там рибата,сигурно водата е още високо,аз много скоро ще се изстрелвам на там.
Аз бях там миналата седмица и водата е много горе и едни момчета от ГД ми казаха , че септември като спаднела щяло да е за риболов
ЗАБРАНА НЯМА НИКАКВА !!!! ТОВА БЯХА ПОРЕДНИТЕ ИЗМИСЛИЦИ !!!!

-
- новобранец
- Обратна връзка:
На 15.08.2008 бяхме на Потами и да ви кажа водата беше спаднала със 15 метра най-малко,ловяхме под моста и излизаше доста каракуда на торен червей на дъно а също така и на плувка.Няма никви забрани ако някой го интересува нито са идвали да ни предупреждават.Може би заради факта че цяла Гърция почива и табели нямаше за забрани.Имаше един руснак който беше опънал 5-6 въдици и направо е скъса каракудата
ловеше на дъно със хранилка със торен червей за стръв.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А шаран не излиза ли?rumbeti написа:На 15.08.2008 бяхме на Потами и да ви кажа водата беше спаднала със 15 метра най-малко,ловяхме под моста и излизаше доста каракуда на торен червей на дъно а също така и на плувка.Няма никви забрани ако някой го интересува нито са идвали да ни предупреждават.Може би заради факта че цяла Гърция почива и табели нямаше за забрани.Имаше един руснак който беше опънал 5-6 въдици и направо е скъса каракудаталовеше на дъно със хранилка със торен червей за стръв.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

здр.мислим да ходим до потами ние сме от Габрово имали смисал да ходим до там шаран имали калвели,каракудите едрилиса.Каквато информациа ми дадете все щеми е полезна маршрут ако ми дадете щеми е много полезен.
благодаря предварително и ние ще почерпим с габровска сливова и свински шишчета
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
кълве си шарана ама иска захранване и чаканеgui4o написа:здр.мислим да ходим до потами ние сме от Габрово имали смисал да ходим до там шаран имали калвели,каракудите едрилиса.Каквато информациа ми дадете все щеми е полезна маршрут ако ми дадете щеми е много полезен.
едни пичове от бг миналата седмица на четвъртия ден от престоя им там имаха над 60 шарана около 2кг,и 5-6броики по едри

благодаря за информациата значи си засложажа ние неще ловим по 60бр. ни на разхотка на черпня
ако хваним 6бр. сме доволни?

-
- новобранец
- Обратна връзка:
че ще уловите риба ще уловите запасявайте се със торен червей царевичка същто така и захранка да има здраво и тва е