Гърция-Потами

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

saksi
фен клуб-скобар

Гърция-Потами

Мнение от saksi »

Днес се върнаха едни приятели от Божурище от там.
Няма никаква забрана, както писа един колега ( Дракон) от форума.
Ама и риба няма много. Плюс дребосъка са хванали 20-тина шаранчета около кило. На дъно не е пипнало.
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Гърция-Потами

Мнение от борислав енчев »

Е това е малко тъй ли? 20кг риба и е малко?Аз ли не не съм в час не знам.може и да не съм :(
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
marinov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от marinov »

ем преди е излизалло повече риба там :(
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Благодаря Сакси,
от известно време се чудя, толкова ли сме прости ние българите, че сами се лъжем?
Първо тъпотията с граничния контрол и въдиците, сега това, не ми го побира главата :(
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Мерси Борка :wink:
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Това са си български измислици,Европейския съюз е еднакъв за всички.Ще тръгне и там рибата,сигурно водата е още високо,аз много скоро ще се изстрелвам на там.
Аватар
filioady
новобранец
новобранец

Мнение от filioady »

Аз бях там миналата седмица и водата е много горе и едни момчета от ГД ми казаха , че септември като спаднела щяло да е за риболов :) ЗАБРАНА НЯМА НИКАКВА !!!! ТОВА БЯХА ПОРЕДНИТЕ ИЗМИСЛИЦИ !!!!
Изображение
rumbeti
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от rumbeti »

На 15.08.2008 бяхме на Потами и да ви кажа водата беше спаднала със 15 метра най-малко,ловяхме под моста и излизаше доста каракуда на торен червей на дъно а също така и на плувка.Няма никви забрани ако някой го интересува нито са идвали да ни предупреждават.Може би заради факта че цяла Гърция почива и табели нямаше за забрани.Имаше един руснак който беше опънал 5-6 въдици и направо е скъса каракудата :D ловеше на дъно със хранилка със торен червей за стръв.
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

rumbeti написа:На 15.08.2008 бяхме на Потами и да ви кажа водата беше спаднала със 15 метра най-малко,ловяхме под моста и излизаше доста каракуда на торен червей на дъно а също така и на плувка.Няма никви забрани ако някой го интересува нито са идвали да ни предупреждават.Може би заради факта че цяла Гърция почива и табели нямаше за забрани.Имаше един руснак който беше опънал 5-6 въдици и направо е скъса каракудата :D ловеше на дъно със хранилка със торен червей за стръв.
А шаран не излиза ли?
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
gui4o
новобранец
новобранец

Мнение от gui4o »

здр.мислим да ходим до потами ние сме от Габрово имали смисал да ходим до там шаран имали калвели,каракудите едрилиса.Каквато информациа ми дадете все щеми е полезна маршрут ако ми дадете щеми е много полезен.
благодаря предварително и ние ще почерпим с габровска сливова и свински шишчета
timo1
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от timo1 »

gui4o написа:здр.мислим да ходим до потами ние сме от Габрово имали смисал да ходим до там шаран имали калвели,каракудите едрилиса.Каквато информациа ми дадете все щеми е полезна маршрут ако ми дадете щеми е много полезен.
благодаря предварително и ние ще почерпим с габровска сливова и свински шишчета
кълве си шарана ама иска захранване и чакане
едни пичове от бг миналата седмица на четвъртия ден от престоя им там имаха над 60 шарана около 2кг,и 5-6броики по едри :( ......ако ги питаш за какво им са сигурно нема да могат да отговорят
Аватар
gui4o
новобранец
новобранец

Мнение от gui4o »

благодаря за информациата значи си засложажа ние неще ловим по 60бр. ни на разхотка на черпня :drinkers: ако хваним 6бр. сме доволни?
rumbeti
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от rumbeti »

че ще уловите риба ще уловите запасявайте се със торен червей царевичка същто така и захранка да има здраво и тва е :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”