ПОМООЩ???

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

ПОМООЩ???

Мнение от ВАЛЬО »

fixxser НЕ ЗНАМ ОТ ТЕБЕ ЛИ ЗАВИСИ АМА ВЗЕМИ ГО МАХНИ ТОЯ НИКИ БЕ МОЛЯ ТЕ,ТОЯ Е КАТО ВИРУС,ВИЖ ЧЕ ОТ ДУМА НЕ СЕ РАЗБИРА А КАТО ГЛЕДАМ ОТ РИБОЛОВ РАЗБИРА КОЛКО АЗ ОТ КОМПЮТРИ,В СМИСЪЛ НИЩО.ВЗЕМИ ГО МАХНИ ЧЕ НАПРАВИ МАЗАЛО,ВЕЧЕ МЕ Е СТРАХ И ХЛАДИЛНИКА ДА СИ ОТВОРЯ/ИМАШЕ ТАКЪВ ВИЦ ПО ТОШОВО ВРЕМЕ/ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ТАПОТИИ ЧЕТА. НИКИ БРАТЛЕ,ЩО НЕ СИ ВЛЕЗЕШ В НЯКОЙ САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА И СЕ РАЗДУМВАЙ КОЛКОТО ИСКАШ.ИЛИ ВЪВ ФОРУМИТЕ НА КОЯТО СИ ИЗБЕРЕШ ПАРТИЯ ТАМ ЩЕ НАМЕРИШ СХОДНИ ДУШИ ГАРАНТИРАМ ТИ,НИЕ ТУК СИ ГОВОРИМ ПРЕДИМНО ЗА НЕЩА КОИТО НЕ РАЗБИРАШ,ВЕРВАЙ МИ.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

здрасти вальо, бях го бан-нал и ми прати мейл че повече няма да прави така. Сега пак му пуснах достъпа. Ако има нови издънки съм му казал какво ще последва :lol:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ FIXXSER,НЕКА СИ СЕДИ МОМЧЕТО АМА ДА СЕ ИЗКАЗВА КОГАТО ИМА КАКВО ДА КАЖЕ.
nikishanoto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от nikishanoto »

Привет Вальо,
ами все донякаде разбирам от компютри,щото майка ми още незнае къде да чукне да влеза в Internet Exploer-a :lol: и бъди спокоен вече няма да правя глупости.
Да умееш да обичаш,значи да умееш всичко!И не-забравяйте колеги,колежки-рибари,че любовта е магия!
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

ЗДРАСТИ НИКИ.НЕ СЪМ КАЗАЛ ЧЕ ТИ НЕ РАЗБИРАШ ОТ КОМПЮТРИ А АЗ,АЗ СЪМ КАТО МАЙКА ТИ.СТРУВАШЕ МИ СЕ ЧЕ НЕ СИ МНОГО В ЧАС С РИБОЛОВА,КАКТО И ДА Е.ДОБРЕ ДОШЪЛ ОТНОВО ВЪВ ФОРУМА :D
nikishanoto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от nikishanoto »

Привет ВАЛЬО,
искам да ти кажа,че от риболов разбирам само на плувка,но,ако,ще ме питаш как се слага кукичка хич ме няма в час! :oops:
Да умееш да обичаш,значи да умееш всичко!И не-забравяйте колеги,колежки-рибари,че любовта е магия!
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

fixxser ТОЯ МАЛКИЯ ОТ ДУМА НЕ СЕ РАЗБИРА,МАЙКАТА МУ РАЗКАТА НА ФОРУМА.НЯКЪДЕ ПРОЧЕТОХ ЧЕ Е НА 10 ГОДИНИ,НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ХЛАПЕТО И АЗ ИМАМ СИН НА 10Г. АМА СИ МИСЛЯ ЧЕ В НЕТА МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ ДРУГИ САЙТОВЕ ЗА ПРЕДПОБЕРТЕТ.НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ МЕ ПОДКРЕПЯТ ДРУГИТЕ ОТ ФОРУМА,НО МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ Е ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО МАХНЕШ.НЕ ЗНАМ, ДОПИТАЙ СЕ ДО КОЛЕГИТЕ КАКВО ДА СЕ НАПРАВИ ,НО АКО РЕШИТЕ ДА ОСТАНЕ ПО ДОБРЕ ПРЕКРЪСТЕТЕ САЙТА ВМЕСТО"НА РИБА" В НИКИНЕЗНАМСИКОЙ ИЛИ"ПРЕДПОБЕРТЕТСКИ ЗАКАЧКИ-ЗАБРАНЕН ЗА РИБАРИ И ДЕЦА НАД 12ГОДИНИ".ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО СЪМ БИЛ РЯЗЪК И СЪМ ОБИДИЛ НЯКОЙ НО АЗ ТАКА МИСЛЯ.ЧАО И НАСЛУКА.
nikishanoto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от nikishanoto »

Привет колеги,
на колене ви се моля да ме уставите!Моля ви!fixxer-е моля те не ме банвайй пак обещавам,че няма да се повтори! :cry:Колкото можете си оправете форума,но само не ме банваййте!Ако,има с нещо да ви помогна за сайта кажете. :cry:А и ВАЛЬО спокойно не си ме обидил.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

ами ти не се спираш. досега едно свесно мнение не си написал. ще ти ги изтрия всичките :evil:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

fixxer и аз мисля,че е време да го махнеш.Прекали!!!
Гост

Мнение от Гост »

Може и да не е свестно,ама е например единствено в рубриката Монтажи за риболов,дано "майсторите" се замислят защо
Гост

Мнение от Гост »

все пак е дете и ние сме били като него последен шанс колеги
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Става!Ама найстина последен шанс!!!
Аватар
X-men