Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

ПОМООЩ???
Модератор: sapuna
ПОМООЩ???
fixxser НЕ ЗНАМ ОТ ТЕБЕ ЛИ ЗАВИСИ АМА ВЗЕМИ ГО МАХНИ ТОЯ НИКИ БЕ МОЛЯ ТЕ,ТОЯ Е КАТО ВИРУС,ВИЖ ЧЕ ОТ ДУМА НЕ СЕ РАЗБИРА А КАТО ГЛЕДАМ ОТ РИБОЛОВ РАЗБИРА КОЛКО АЗ ОТ КОМПЮТРИ,В СМИСЪЛ НИЩО.ВЗЕМИ ГО МАХНИ ЧЕ НАПРАВИ МАЗАЛО,ВЕЧЕ МЕ Е СТРАХ И ХЛАДИЛНИКА ДА СИ ОТВОРЯ/ИМАШЕ ТАКЪВ ВИЦ ПО ТОШОВО ВРЕМЕ/ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ТАПОТИИ ЧЕТА. НИКИ БРАТЛЕ,ЩО НЕ СИ ВЛЕЗЕШ В НЯКОЙ САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА И СЕ РАЗДУМВАЙ КОЛКОТО ИСКАШ.ИЛИ ВЪВ ФОРУМИТЕ НА КОЯТО СИ ИЗБЕРЕШ ПАРТИЯ ТАМ ЩЕ НАМЕРИШ СХОДНИ ДУШИ ГАРАНТИРАМ ТИ,НИЕ ТУК СИ ГОВОРИМ ПРЕДИМНО ЗА НЕЩА КОИТО НЕ РАЗБИРАШ,ВЕРВАЙ МИ.
здрасти вальо, бях го бан-нал и ми прати мейл че повече няма да прави така. Сега пак му пуснах достъпа. Ако има нови издънки съм му казал какво ще последва 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
fixxser ТОЯ МАЛКИЯ ОТ ДУМА НЕ СЕ РАЗБИРА,МАЙКАТА МУ РАЗКАТА НА ФОРУМА.НЯКЪДЕ ПРОЧЕТОХ ЧЕ Е НА 10 ГОДИНИ,НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ХЛАПЕТО И АЗ ИМАМ СИН НА 10Г. АМА СИ МИСЛЯ ЧЕ В НЕТА МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ ДРУГИ САЙТОВЕ ЗА ПРЕДПОБЕРТЕТ.НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ МЕ ПОДКРЕПЯТ ДРУГИТЕ ОТ ФОРУМА,НО МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ Е ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО МАХНЕШ.НЕ ЗНАМ, ДОПИТАЙ СЕ ДО КОЛЕГИТЕ КАКВО ДА СЕ НАПРАВИ ,НО АКО РЕШИТЕ ДА ОСТАНЕ ПО ДОБРЕ ПРЕКРЪСТЕТЕ САЙТА ВМЕСТО"НА РИБА" В НИКИНЕЗНАМСИКОЙ ИЛИ"ПРЕДПОБЕРТЕТСКИ ЗАКАЧКИ-ЗАБРАНЕН ЗА РИБАРИ И ДЕЦА НАД 12ГОДИНИ".ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО СЪМ БИЛ РЯЗЪК И СЪМ ОБИДИЛ НЯКОЙ НО АЗ ТАКА МИСЛЯ.ЧАО И НАСЛУКА.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Привет колеги,
на колене ви се моля да ме уставите!Моля ви!fixxer-е моля те не ме банвайй пак обещавам,че няма да се повтори!
Колкото можете си оправете форума,но само не ме банваййте!Ако,има с нещо да ви помогна за сайта кажете.
А и ВАЛЬО спокойно не си ме обидил.
на колене ви се моля да ме уставите!Моля ви!fixxer-е моля те не ме банвайй пак обещавам,че няма да се повтори!

Да умееш да обичаш,значи да умееш всичко!И не-забравяйте колеги,колежки-рибари,че любовта е магия!
ами ти не се спираш. досега едно свесно мнение не си написал. ще ти ги изтрия всичките 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка: