Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Бабушки на яз.Домлян
Бабушки на яз.Домлян
Тъй като предишния излет един клон ми разваляше удоволствието,днес въоръжен с трион и брадва се истрелях на яз.Домлян.След премахването на нарочения дразнитер блажено се настаних на столчето.Лових с 7м болонези,4м дълбочина,стръф 2бели и постоянно хранене.Бабушката реагираше добре на захранката.Излизаха и обичайните маломерни шаранчета които скоро ще изчезнат,тъй като доста колеги ги прибират и крият по колите.прекарах един прекрасен следобед.

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
RoSeN_94
- ще става разбирач

Re: Бабушки на яз.Домлян
браво колега добар риболов си направил
Браво.Добре си ги наскубал.Това за шаранчетата е кофти.В неделя хванах доста,но всичките си плуват.Около мен колеги също хващаха и пускаха,но явно още има безмозъчни идиоти 
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
BZI
- разбира нещата

Шена пак си ги изкъртил ей, бравооооооооооос..........
Пазете природата чиста !!!!- Andrey82
- научил се да хвърля

Много добри снимки, много риба много нещо, браво и от мен 
На Текето ми е най-добре 
Поредния успешен от към страна на бабушки.Малко снимки от последните два излета.

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
venci72
- сериозен играч

- felippemassa
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Браво колега

- fotty
- новобранец

Наистина страхотен улов клега Браво!!
А може ли да попитам каде точно ходите на яз. Домлян?
Прочетох за язовира тук във форума и бях 2 пъти имного ми хареса само, че първия път по някое време се изсипаха 3 бивола и зеха да си цопат във водата точно до нас. А човека който беше с тях просто си ги върза и те да си стоят във водата. Втория път отидохме малко по надолу, но там пък се натъкнахме на местния плаж(по едно време имаше повече от 10 коли ) и се почнаха дяшеци, скокове във водата, водни колела, лодки, джетовеи какво ли още не. Само да уточня аз минавам през село Домлян, в селото наляво по табелата и после на излизане от селото на баира по десния път.
Благодаря предварително !!!
А може ли да попитам каде точно ходите на яз. Домлян?
Прочетох за язовира тук във форума и бях 2 пъти имного ми хареса само, че първия път по някое време се изсипаха 3 бивола и зеха да си цопат във водата точно до нас. А човека който беше с тях просто си ги върза и те да си стоят във водата. Втория път отидохме малко по надолу, но там пък се натъкнахме на местния плаж(по едно време имаше повече от 10 коли ) и се почнаха дяшеци, скокове във водата, водни колела, лодки, джетовеи какво ли още не. Само да уточня аз минавам през село Домлян, в селото наляво по табелата и после на излизане от селото на баира по десния път.
Благодаря предварително !!!
-
Swordfish92
Това не е ли водоема дето ходили колегите на Гости при Илийката?