Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Бабушки на яз.Домлян
Бабушки на яз.Домлян
Тъй като предишния излет един клон ми разваляше удоволствието,днес въоръжен с трион и брадва се истрелях на яз.Домлян.След премахването на нарочения дразнитер блажено се настаних на столчето.Лових с 7м болонези,4м дълбочина,стръф 2бели и постоянно хранене.Бабушката реагираше добре на захранката.Излизаха и обичайните маломерни шаранчета които скоро ще изчезнат,тъй като доста колеги ги прибират и крият по колите.прекарах един прекрасен следобед.

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- ще става разбирач
Re: Бабушки на яз.Домлян
браво колега добар риболов си направил
Браво.Добре си ги наскубал.Това за шаранчетата е кофти.В неделя хванах доста,но всичките си плуват.Около мен колеги също хващаха и пускаха,но явно още има безмозъчни идиоти 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- разбира нещата
Шена пак си ги изкъртил ей, бравооооооооооос..........

- Andrey82
- научил се да хвърля
Много добри снимки, много риба много нещо, браво и от мен 

На Текето ми е най-добре 

Поредния успешен от към страна на бабушки.Малко снимки от последните два излета.

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- сериозен играч

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво колега

- fotty
- новобранец
Наистина страхотен улов клега Браво!!
А може ли да попитам каде точно ходите на яз. Домлян?
Прочетох за язовира тук във форума и бях 2 пъти имного ми хареса само, че първия път по някое време се изсипаха 3 бивола и зеха да си цопат във водата точно до нас. А човека който беше с тях просто си ги върза и те да си стоят във водата. Втория път отидохме малко по надолу, но там пък се натъкнахме на местния плаж(по едно време имаше повече от 10 коли ) и се почнаха дяшеци, скокове във водата, водни колела, лодки, джетовеи какво ли още не. Само да уточня аз минавам през село Домлян, в селото наляво по табелата и после на излизане от селото на баира по десния път.
Благодаря предварително !!!
А може ли да попитам каде точно ходите на яз. Домлян?
Прочетох за язовира тук във форума и бях 2 пъти имного ми хареса само, че първия път по някое време се изсипаха 3 бивола и зеха да си цопат във водата точно до нас. А човека който беше с тях просто си ги върза и те да си стоят във водата. Втория път отидохме малко по надолу, но там пък се натъкнахме на местния плаж(по едно време имаше повече от 10 коли ) и се почнаха дяшеци, скокове във водата, водни колела, лодки, джетовеи какво ли още не. Само да уточня аз минавам през село Домлян, в селото наляво по табелата и после на излизане от селото на баира по десния път.
Благодаря предварително !!!
Това не е ли водоема дето ходили колегите на Гости при Илийката?