Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За първи път на Овчарица
За първи път на Овчарица
Здравейте колеги,
днес се прибирам от ТЕЦ-а бях там от четвъртък. Малко имахме затруднения с влизането тъй като беше много валяло и калта бе до уши но се справихме по обяд. Понеже тепърва навлизам в шаранджииството и нямам пълно оборудване излагацията беше пълна, макарите ми са малки и не можех да разпъвам до отсрещния бряг, където съответно бе всичката риба. Имаше един пич до нас разпъваше точно на метър от тръстиките и ги скъса за няколко часа изкара 5 или 6 шарана от 5кг нагоре. От амури нямаше и помен, тои го обясняваше със силния вятър но на мен не ми се вярва това да е причината. Та да се върнем на мен. Този риболов беше наполовина успешен защото научих доста неща за този водоем. Тази седмица или следващата се засилвам да си набавя 3 по корави и големи макари и нищо не може да ме спре!!!
След няколко седмици пак съм там и възнамерявам този път да ловя риба мамка му!!!
Поздрави на всички
днес се прибирам от ТЕЦ-а бях там от четвъртък. Малко имахме затруднения с влизането тъй като беше много валяло и калта бе до уши но се справихме по обяд. Понеже тепърва навлизам в шаранджииството и нямам пълно оборудване излагацията беше пълна, макарите ми са малки и не можех да разпъвам до отсрещния бряг, където съответно бе всичката риба. Имаше един пич до нас разпъваше точно на метър от тръстиките и ги скъса за няколко часа изкара 5 или 6 шарана от 5кг нагоре. От амури нямаше и помен, тои го обясняваше със силния вятър но на мен не ми се вярва това да е причината. Та да се върнем на мен. Този риболов беше наполовина успешен защото научих доста неща за този водоем. Тази седмица или следващата се засилвам да си набавя 3 по корави и големи макари и нищо не може да ме спре!!!
След няколко седмици пак съм там и възнамерявам този път да ловя риба мамка му!!!
Поздрави на всички

-Еи, Бракониер къф е тоя шаран на гърба ти бе?
-А?!? Гад мръсна как ме е налазила!!!
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: За първи път на Овчарица

Да не ти пука от нищо важното е че вече си с ,,бензин в кръвта,,

Овчарица си е наркотик отсякаде !
Часовника ми беше навит за 2 часа а ето аз съм се събудил 2 часа по рано и ще си пия кафето и след малко потеглям

Няма да казвам за каде

-
- новобранец
Колега един път отидеш ли там се за там мислиш.Аз също съм обсебен от този водоем и всеки път когато имам възможност все там ходя.Овчарица си е Овчарица.
alcora наслука и искрено ти завиждам защото съм на морето цяло лято да гоня русалки, а за амури време няма.
alcora наслука и искрено ти завиждам защото съм на морето цяло лято да гоня русалки, а за амури време няма.

Не се ядосвай!!!Искам да ти кажа че на Овчарица не винаги рибата е на другия бряг в папура,поняга е и в средата,понякога е и до твоя бряг.Тактита на успеха е да сте повечко хора-примерно двама или трима и едната шамандура да е на другия бряг,другата в средата,а третата на 40-50 метра до брега,но и това не винаги е печеливша тактика!!!Иска си упорство и малко късмет!
- danail kacarov
- научил се да хвърля
копуваи и пак там и теб е налегнал както повечето синдрома овчарица,скоро д апишеш че си ги разсипал там и аз се стягам ама шефа не ме пуска само да ме изтарве и аз трагвам alcora ходи много там питаиго за място
Колко метра е до отсрещния брягca6kyto написа:Здравейте колеги,
Поздрави на всички

Никога на колене пред когото и да е.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Зависи от заетата позиция,средно 300м.На места е 250,а на други достига до 400! 

Не искам да отварям нова тема, тъй че ще пиша тук.
Някои ако има желание да препоръча някви макари с големи шпули и да са байтрънър да си оборудвам Митчелите?
И все пак няма да имам възможност за някаква зверска цифра. Решил съм да отделя около 100 лв за бр.
Мерси и поздрави!
Някои ако има желание да препоръча някви макари с големи шпули и да са байтрънър да си оборудвам Митчелите?
И все пак няма да имам възможност за някаква зверска цифра. Решил съм да отделя около 100 лв за бр.
Мерси и поздрави!
-Еи, Бракониер къф е тоя шаран на гърба ти бе?
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Май за там бейтове не са ти нужни!