Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
За първи път на Овчарица
За първи път на Овчарица
Здравейте колеги,
днес се прибирам от ТЕЦ-а бях там от четвъртък. Малко имахме затруднения с влизането тъй като беше много валяло и калта бе до уши но се справихме по обяд. Понеже тепърва навлизам в шаранджииството и нямам пълно оборудване излагацията беше пълна, макарите ми са малки и не можех да разпъвам до отсрещния бряг, където съответно бе всичката риба. Имаше един пич до нас разпъваше точно на метър от тръстиките и ги скъса за няколко часа изкара 5 или 6 шарана от 5кг нагоре. От амури нямаше и помен, тои го обясняваше със силния вятър но на мен не ми се вярва това да е причината. Та да се върнем на мен. Този риболов беше наполовина успешен защото научих доста неща за този водоем. Тази седмица или следващата се засилвам да си набавя 3 по корави и големи макари и нищо не може да ме спре!!!
След няколко седмици пак съм там и възнамерявам този път да ловя риба мамка му!!!
Поздрави на всички
днес се прибирам от ТЕЦ-а бях там от четвъртък. Малко имахме затруднения с влизането тъй като беше много валяло и калта бе до уши но се справихме по обяд. Понеже тепърва навлизам в шаранджииството и нямам пълно оборудване излагацията беше пълна, макарите ми са малки и не можех да разпъвам до отсрещния бряг, където съответно бе всичката риба. Имаше един пич до нас разпъваше точно на метър от тръстиките и ги скъса за няколко часа изкара 5 или 6 шарана от 5кг нагоре. От амури нямаше и помен, тои го обясняваше със силния вятър но на мен не ми се вярва това да е причината. Та да се върнем на мен. Този риболов беше наполовина успешен защото научих доста неща за този водоем. Тази седмица или следващата се засилвам да си набавя 3 по корави и големи макари и нищо не може да ме спре!!!
След няколко седмици пак съм там и възнамерявам този път да ловя риба мамка му!!!
Поздрави на всички
-Еи, Бракониер къф е тоя шаран на гърба ти бе?
-А?!? Гад мръсна как ме е налазила!!!
- alcora
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Re: За първи път на Овчарица
Да не ти пука от нищо важното е че вече си с ,,бензин в кръвта,,
Овчарица си е наркотик отсякаде !
Часовника ми беше навит за 2 часа а ето аз съм се събудил 2 часа по рано и ще си пия кафето и след малко потеглям
Няма да казвам за каде
-
vasil staykov
- новобранец

Колега един път отидеш ли там се за там мислиш.Аз също съм обсебен от този водоем и всеки път когато имам възможност все там ходя.Овчарица си е Овчарица.
alcora наслука и искрено ти завиждам защото съм на морето цяло лято да гоня русалки, а за амури време няма.
alcora наслука и искрено ти завиждам защото съм на морето цяло лято да гоня русалки, а за амури време няма.
-
kaloyan87
Не се ядосвай!!!Искам да ти кажа че на Овчарица не винаги рибата е на другия бряг в папура,поняга е и в средата,понякога е и до твоя бряг.Тактита на успеха е да сте повечко хора-примерно двама или трима и едната шамандура да е на другия бряг,другата в средата,а третата на 40-50 метра до брега,но и това не винаги е печеливша тактика!!!Иска си упорство и малко късмет!
- danail kacarov
- научил се да хвърля

копуваи и пак там и теб е налегнал както повечето синдрома овчарица,скоро д апишеш че си ги разсипал там и аз се стягам ама шефа не ме пуска само да ме изтарве и аз трагвам alcora ходи много там питаиго за място
Колко метра е до отсрещния брягca6kyto написа:Здравейте колеги,
Поздрави на всички
Никога на колене пред когото и да е.
- sapuna
- Модератор

- Обратна връзка:
Зависи от заетата позиция,средно 300м.На места е 250,а на други достига до 400! 
Не искам да отварям нова тема, тъй че ще пиша тук.
Някои ако има желание да препоръча някви макари с големи шпули и да са байтрънър да си оборудвам Митчелите?
И все пак няма да имам възможност за някаква зверска цифра. Решил съм да отделя около 100 лв за бр.
Мерси и поздрави!
Някои ако има желание да препоръча някви макари с големи шпули и да са байтрънър да си оборудвам Митчелите?
И все пак няма да имам възможност за някаква зверска цифра. Решил съм да отделя около 100 лв за бр.
Мерси и поздрави!
-Еи, Бракониер къф е тоя шаран на гърба ти бе?
- sapuna
- Модератор

- Обратна връзка:
Май за там бейтове не са ти нужни!