Каска за мотор.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
nikidilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Каска за мотор.

Мнение от nikidilov »

Без каска не карай,но ако вземеш тоя шлем няма да отива на Минска.
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

Има ли значение дали отива?Важното недай си боже падан да ме спаси.Пък сега наще искат ми вземат някоя нова не виждам смисъл,но майка ми науми ли нещо :).Благодаря ще карам внимателно и бавно не поече от 50 :) Като му свикна мое и по нагоре.
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

Иначе за предложението за велосипедната каска благодаря много но изобщо тя ще остане ли здрава ако падна на нея???Дори и със моята тежест?
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Chenko93 »

КИРО написа:Zapalen 92,значи на 16 г.Не съм карал мотор от тнайста година.То и тогава беше симсон 2 скорости,мах 50 км/ч,ама баир надолу.
Сега,виждам че ти е голям мерака.Колегите ти дават много добри примери.Ако не искаш да слушаш тати,поне тях ги слушай.
Аз се навидях на дървета по нашия път,окичени с некролози.
Който мине по пътя Варна Албена през Кичево,ще види за какво иде реч.
Така е има много некролози по-добре си земи няква каска
Изображение
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Мога да ти кажа само едно. Задължително си карай с каска. Мотор никога не съм карал и нямам и желание тъй като ми писна да ипращам познати и приятели. Преди време тренирах 4 години колоездене и по точно кроскънтри и данхил. На едно състезание навръщане паднах на асфалтов път със около 80 км и като по чудо се разминах само с няколко шева по лицето и няколко охлузвания. Ако бях с каска нямаше да ми има нищо. От тогава спрях да карам. Моя съвет е карай винаги с каска.
Изображение
ilky
новобранец
новобранец

Мнение от ilky »

наи добре си избери от магазина някои по елементарна като за село просто няма смисал от такава каска имам такава но имам и тип миниорска , тя ще ти свърши добра работа :wink:
Успех!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Marco Polo написа:Дай на лично адрес, ще ти пратя стар източногермански шлем, по-старите ги помнят, бяха единствените на БГ пазара и струваха май 45 кинта... Може да е пластмаса, ама ми спаси ченето преди 22 годинки ;)
Халал да ти е! Само дето може би ще ти е големичък, ама какво да направя, като съм толкова умен и съм расъл на глава ;)
Да ама преди 22 годинки..Тоооо,тогаз и дядо без каска караше,че имаше дупки насякъде,пък и бензина беше 83 ,и катаджии на всеки километър,и матора марка БАЛКАН,се единия цилиндър не работи,а вари сравнявай обстоятелствата сега.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Marco Polo написа:Да, ама ще му пази кратуната и ще му излезе един куриер пари ;)
А дано го опази,тогава като се прибирах от твоя край,вече хващах пътя покрай Аксаково,и една тълпа.
Спрях,две хлапета с един мощен,бяха са ударили в една кола,отзад.И двамата в канавката,стенат,някои веднага искаха да им свалят каските и т.н.,едва ги спрях / през това време бях се обадил на бързата в Аксаково /
Имаха късмет,само "леко" потрошени.
Ако ви се случи да помагате,не бързайте да пипате главите и да сваляте каските,отворете им само визьорите,може по-лошо да направите на пострадалите.Най вече им спрете кръвотечението /доколкото това ви е възможно/
Голям СПАМ сори.
martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от martu »

Marco теб като те гледах по ТВ ако ще търсиш каската в тая стая със шапки..направо не ти завиждам :lol: :wink:
Ще те спукам,рибо!
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

Аз имам една моторедка YAMAHA JOG и се води до 50 куб. и не ти трябва книжка.....ама само ме спират полицаите :smt076 верно, че няма номера, застраховки, каски ма си ходех за риба с нея и ми вършеше работа-сега съм минал на колело. Няма да е лошо да си намериш каска таа поне изглеждаш по редовен :D :D
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

butnik написа:та слагай си каска и само за една пресечка.Няма да казвам колко загинали приятели имам от нелепост.И я карай закопчана.
Zapalen_92, Слушай дъртите.... знам че на твоята възраст "кръвта е бензин" но каската или шлема или квото та вземеш, е от значение.... моделите са много, сигурните са скъпи на какво ще попаднеш... божа работа 8) Лично аз съм се трепъл както трябва.... и това което казва колегата Вutnik ми дава шанса да пиша тук сега ( карай винаги закопчана )
Приятно каране, много гаджета и много Разум.... Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

Хаха ок благодаря ви на всички.Ще внимавам и дано да лепна некое гадже :lol: :lol: :lol: Така да си го возя от време на време :P Айре ПОЗДРАВИ :)
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Ходил ли си на Битака или на Александър Невски? Там продават военни каски и нямаш грижа! Не са скъпи и търпят всякакви аксесоари, като завинтени рогца, конска опашка или друго! :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Всички са много прави,няма спор но дали някой -някога ти е казвал че по-високо от жена не е хубаво да се качваш :lol: :lol: :lol: Вземи си едно хубаво колело от новите и хем ще си здрав/от многото въртене на педалите/хем никой-никога няма да се налага да плаче за теб :idea: :idea: :idea: Звучи малко страшничко,но това е моя съвет.Порасни още малко,ще си купиш кола и т.н.Годжетата дето си падат по моторите,си падат по всички рокери и винаги ще си имаш много-много баджанаци,та я си ходи из селото и по гьоловете около него за риба със колелцето та да ти е всичко наред и де не те мислят цялата фамилия,дали няма да те свалят от някое дърво със шпатула :idea: :idea: :idea: :!: :shock:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

немски каски с рога,пистови шлемове,приятал нито караш Харли нито пистарка.Караш Минск.Гледал ли си Тур Дьо Франс или Джирото или Вуелтата става дума за велосипедните обиколки на Франция,Испания и Италия-там състезателите ако се случи да паднат падат със скорост около 40-70 километра в час нищо че карат колелета.Та каските им ги предпазват при тази скорост без проблем.Вземи си добра велосипедна каска и си караи с нея.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”