Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Каска за мотор.
Модератор: dantho.mihov
- nikidilov
- ще става разбирач
Re: Каска за мотор.
Без каска не карай,но ако вземеш тоя шлем няма да отива на Минска.
- zapalen_92
- разбира нещата
Има ли значение дали отива?Важното недай си боже падан да ме спаси.Пък сега наще искат ми вземат някоя нова не виждам смисъл,но майка ми науми ли нещо
.Благодаря ще карам внимателно и бавно не поече от 50
Като му свикна мое и по нагоре.

- zapalen_92
- разбира нещата
Иначе за предложението за велосипедната каска благодаря много но изобщо тя ще остане ли здрава ако падна на нея???Дори и със моята тежест?
-
- ще става разбирач
Така е има много некролози по-добре си земи няква каскаКИРО написа:Zapalen 92,значи на 16 г.Не съм карал мотор от тнайста година.То и тогава беше симсон 2 скорости,мах 50 км/ч,ама баир надолу.
Сега,виждам че ти е голям мерака.Колегите ти дават много добри примери.Ако не искаш да слушаш тати,поне тях ги слушай.
Аз се навидях на дървета по нашия път,окичени с некролози.
Който мине по пътя Варна Албена през Кичево,ще види за какво иде реч.
- doko
- ще става разбирач
Мога да ти кажа само едно. Задължително си карай с каска. Мотор никога не съм карал и нямам и желание тъй като ми писна да ипращам познати и приятели. Преди време тренирах 4 години колоездене и по точно кроскънтри и данхил. На едно състезание навръщане паднах на асфалтов път със около 80 км и като по чудо се разминах само с няколко шева по лицето и няколко охлузвания. Ако бях с каска нямаше да ми има нищо. От тогава спрях да карам. Моя съвет е карай винаги с каска.
наи добре си избери от магазина някои по елементарна като за село просто няма смисал от такава каска имам такава но имам и тип миниорска , тя ще ти свърши добра работа
Успех!

Успех!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Да ама преди 22 годинки..Тоооо,тогаз и дядо без каска караше,че имаше дупки насякъде,пък и бензина беше 83 ,и катаджии на всеки километър,и матора марка БАЛКАН,се единия цилиндър не работи,а вари сравнявай обстоятелствата сега.Marco Polo написа:Дай на лично адрес, ще ти пратя стар източногермански шлем, по-старите ги помнят, бяха единствените на БГ пазара и струваха май 45 кинта... Може да е пластмаса, ама ми спаси ченето преди 22 годинки
Халал да ти е! Само дето може би ще ти е големичък, ама какво да направя, като съм толкова умен и съм расъл на глава
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
А дано го опази,тогава като се прибирах от твоя край,вече хващах пътя покрай Аксаково,и една тълпа.Marco Polo написа:Да, ама ще му пази кратуната и ще му излезе един куриер пари
Спрях,две хлапета с един мощен,бяха са ударили в една кола,отзад.И двамата в канавката,стенат,някои веднага искаха да им свалят каските и т.н.,едва ги спрях / през това време бях се обадил на бързата в Аксаково /
Имаха късмет,само "леко" потрошени.
Ако ви се случи да помагате,не бързайте да пипате главите и да сваляте каските,отворете им само визьорите,може по-лошо да направите на пострадалите.Най вече им спрете кръвотечението /доколкото това ви е възможно/
Голям СПАМ сори.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Marco теб като те гледах по ТВ ако ще търсиш каската в тая стая със шапки..направо не ти завиждам

Ще те спукам,рибо!
-
- фен клуб-скобар
Аз имам една моторедка YAMAHA JOG и се води до 50 куб. и не ти трябва книжка.....ама само ме спират полицаите
верно, че няма номера, застраховки, каски ма си ходех за риба с нея и ми вършеше работа-сега съм минал на колело. Няма да е лошо да си намериш каска таа поне изглеждаш по редовен

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Zapalen_92, Слушай дъртите.... знам че на твоята възраст "кръвта е бензин" но каската или шлема или квото та вземеш, е от значение.... моделите са много, сигурните са скъпи на какво ще попаднеш... божа работаbutnik написа:та слагай си каска и само за една пресечка.Няма да казвам колко загинали приятели имам от нелепост.И я карай закопчана.

Приятно каране, много гаджета и много Разум.... Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- zapalen_92
- разбира нещата
Хаха ок благодаря ви на всички.Ще внимавам и дано да лепна некое гадже
Така да си го возя от време на време
Айре ПОЗДРАВИ 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Ходил ли си на Битака или на Александър Невски? Там продават военни каски и нямаш грижа! Не са скъпи и търпят всякакви аксесоари, като завинтени рогца, конска опашка или друго! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- krokibg
- учете се от него
Всички са много прави,няма спор но дали някой -някога ти е казвал че по-високо от жена не е хубаво да се качваш
Вземи си едно хубаво колело от новите и хем ще си здрав/от многото въртене на педалите/хем никой-никога няма да се налага да плаче за теб
Звучи малко страшничко,но това е моя съвет.Порасни още малко,ще си купиш кола и т.н.Годжетата дето си падат по моторите,си падат по всички рокери и винаги ще си имаш много-много баджанаци,та я си ходи из селото и по гьоловете около него за риба със колелцето та да ти е всичко наред и де не те мислят цялата фамилия,дали няма да те свалят от някое дърво със шпатула

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
немски каски с рога,пистови шлемове,приятал нито караш Харли нито пистарка.Караш Минск.Гледал ли си Тур Дьо Франс или Джирото или Вуелтата става дума за велосипедните обиколки на Франция,Испания и Италия-там състезателите ако се случи да паднат падат със скорост около 40-70 километра в час нищо че карат колелета.Та каските им ги предпазват при тази скорост без проблем.Вземи си добра велосипедна каска и си караи с нея.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа