Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Знае ли някой нещо за ВЗРИВОВЕТЕ!
Модератор: dantho.mihov
Re: Знае ли някой нещо за ВЗРИВОВЕТЕ!
Точно след взрива колегите срещу мен ги разбиха бяха с бус и кола от през ноща,но като се върнах от София,май и при тях беше спряло а и си тръгнаха.saksi написа:Eдин приятел също е бил на Пожарево и каза ,че след взрива е почнало повече да кълве.
Никога на колене пред когото и да е.
-
- фен клуб-скобар
Бял бус, Мерцедес ли?Ако е бил такъв ,значи са били мойте хора.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
При мен 3 часа не пипна а от гърма се хлъзнах у водатаsaksi написа:Eдин приятел също е бил на Пожарево и каза ,че след взрива е почнало повече да кълве.

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- fish slavi
- разбира нещата
Сутринта евакуирах децата и бабата от Войняговци.Бяха се укрепили в мазето ,след като разбрали за очаквания взрив на тротил.
Колеги, няма начин някой риболовец да не е бил на челопечене или чепинци по това време. Ако е така, ударната вълна да го е свалила. Не ми се иска да вярвам, но ме притеснява да няма пострадали.
Това, което се случи, беше нещо страшно. Никога не бях чувал и виждал подобно нещо. Щом на 10-на км. разлюля блока си представям какво е било по-наблизо. Събрах набързо най-важните неща, семейството и въдиците и се изнесохме още към 8 часа надалеч от софия. Незнам дали да не останем още няколко дена далече.
Това, което се случи, беше нещо страшно. Никога не бях чувал и виждал подобно нещо. Щом на 10-на км. разлюля блока си представям какво е било по-наблизо. Събрах набързо най-важните неща, семейството и въдиците и се изнесохме още към 8 часа надалеч от софия. Незнам дали да не останем още няколко дена далече.
-
- кандидат преподавател
Инфо от Чепинци-по сведение на една колежка рибата си кълве нормално,само дето взривната вълна я бутнала във водата и е трябвало да си суши дрехите.

Бял беше буса,бяха 3 колеги.saksi написа:Бял бус, Мерцедес ли?Ако е бил такъв ,значи са били мойте хора.
Никога на колене пред когото и да е.
-
- учете се от него
kolev написа:Колеги, няма начин някой риболовец да не е бил на челопечене или чепинци по това време. Ако е така, ударната вълна да го е свалила. Не ми се иска да вярвам, но ме притеснява да няма пострадали.
Fishing Mania Форум Форуми -> РиболОФФ
Предишната тема :: Следващата тема
Автор Съобщение
Панти
Местожителство: София
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 12:03 am Заглавие: След днес жив
--------------------------------------------------------------------------------
Сутринта в5.30 бях на Чепинци,захраних,опънах такъмите и зачаках.В един момент от към Кремиковци започнаха някакви фоерверки,викам му на Пешо" от кога несме идвали посрещат ни с фоерверки"и в следващите секунди земята се разцепи.Първия взрив ме хвърли на 3 метра от стола,а втория в шавара,колата ми се исправи на две гуми,замалко да се обърне.Одавна не бях виждал птици да падат във време на полет,крави да залягат,кучета да си бият камшика и да ги нема.Ужаса беше страхотен дет не се напиках от страх.За околу 20 минути събрахме и си бихме камшика.В 7,15 си бях пред нас/Зах.Фабрика/прибрах се у нас разказах на жената и испих едно шише водка,заспах.Затова пиша сега,пожелавам на никого да не са случва нещо подобно.

-
- разбира нещата
Точно това си помислих и аз на секундата която се чу и разтресе джамовете и бях сънен...и станах да търся по стадиона(стария Академик в Гео Милев) срещу нас дупкиДимо Генчев написа:Няма да се плашите, и аз скочих от леглото като при тревога (живея в "Хаджи Димитър"). Само дето в първия миг ми се оформиха две версии:
1. Самолет удари блока - един отколешен мой кошмар![]()
2. Метеорит удари планетата някъде по-далеч и сега до тук идва ударната вълна;
Не съм виждал такова чудо, нямаше прозорец или балкон без надничащ човек, сватба не може да изкара толкова народ да зяпа.
Между другото, чисто за статистиката аз лично регистрирах общо 5 по-мощни взрива, съответно в следната хронология - 06:28 (два), около 06:40 (пак два), 07:07.

След 15 минути в http://www.focus-news.net изписа че са чути две мощни експлозии от към "ЧелоПЕЧ"...и после почнаха по новините от тук от там и се разбра какво е...

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
- ceno cenov
- разбира нещата
Баси и късметлията. Да си намериш повод в 7.15 а се натрескаш без да ти се цупи жената.Сутринта в5.30 бях на Чепинци,захраних,опънах такъмите и зачаках.В един момент от към Кремиковци започнаха някакви фоерверки,викам му на Пешо" от кога несме идвали посрещат ни с фоерверки"и в следващите секунди земята се разцепи.Първия взрив ме хвърли на 3 метра от стола,а втория в шавара,колата ми се исправи на две гуми,замалко да се обърне.Одавна не бях виждал птици да падат във време на полет,крави да залягат,кучета да си бият камшика и да ги нема.Ужаса беше страхотен дет не се напиках от страх.За околу 20 минути събрахме и си бихме камшика.В 7,15 си бях пред нас/Зах.Фабрика/прибрах се у нас разказах на жената и испих едно шише водка,заспах.Затова пиша сега,пожелавам на никого да не са случва нещо подобно.

-
- учете се от него
Чапи с това шега не бива, ако е истина ЛОШО 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- учете се от него
Гледах сега подробно сайта на news.bg , там не си поплюват и пишат всичко! Нищо не се споменава за загинал , само единия от пазачите е за 48 часа в болница , под наблюдение, заради оплаквания от тежест и болки зад гръдната кост!chapara написа:А и мълчат като биени задници мама им.Всичко се знае
-
- учете се от него
Ето тук е най-подробно:chapara написа:Не мога да се сетя по кои новини,но споменаха такова нещо,или Канала или БТВ,или НОВА.Аз тези следях вчера,възможно е в предаването на М.цветков.Но не си го измислям!
http://news.ibox.bg/news/id_2059179387