ТЕЦ 2

Модератори: bobopeli, sapuna

kaloyan87

Re: ТЕЦ 2

Мнение от kaloyan87 »

Дали е възможно още да не си е хвърлила хайвера???Не съм се заглеждал но може това да го има,макар че това не може да е единствената причина за масовите валати.Абе ще тръгне няма де да иде.Тя май ме чака мен да си взема изпитите и тогава щяла да почне:)
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

kaloyan87 написа:Дали е възможно още да не си е хвърлила хайвера???Не съм се заглеждал но може това да го има,макар че това не може да е единствената причина за масовите валати.Абе ще тръгне няма де да иде.Тя май ме чака мен да си взема изпитите и тогава щяла да почне:)
Доколкото знам аз на ТЕЦ-а рибата хвърля няколко пъти хайвер през годината,но не съм сигурен :roll: ,нека се изкажат и другите колеги по въпроса.
Никога на колене пред когото и да е.
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Това че е възможно някои екзмпляри да хвърлят хайвер по два пъти не дава отговор на въпроса дали причината да не кълве се дължи на това!
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

kaloyan87 написа:Това че е възможно някои екзмпляри да хвърлят хайвер по два пъти не дава отговор на въпроса дали причината да не кълве се дължи на това!
В повечето случай е това според мен,когато рибата е издута с хайвер няма голям апетит.
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Ми при почти 40 градуса на водата и постоянно променящо се ниво(инфо от днес) не чудно що няма риба.Миналата година като се повиши градуса на водата първо почнаха да мрът толупите и перките после и амура.Мнооо е горещо поне в момента де!
Изображение
Където качеството е от значение!
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Раздръндиха го теца с тези горещи води и играене на нивото :((
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

ши я видим тази работа тази събота ще водя един приятел да се надявам че ще има късмета на начинаещия
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Много спам в тази тема!И без това е в неуспешни дали с нея или без няма голяма разлика,така че моля модератора за ключ!!
vasil staykov
новобранец
новобранец

Мнение от vasil staykov »

Истината за теца е една там са трофеите ,но само те си знаят кога ще се обадят.Затова колеги няма да спрем да ходим там(поне според мен де)с единствената мисъл за големия амур който всеки чака и дано като го снима да го пусне обратно та някой друг да му се порадва.
Swordfish92

Мнение от Swordfish92 »

Ние сега с колегата мислим да направим една почивка там за 3-4 дена, но ще видим.
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

за първи път бях на тец-а и си мисля че няма и да повторя.да дам 10лв че да ловя каракуди нема да го бъде.на всичкото отгоре толкова много път, няма как да разбереш от къде се влиза към брега и обикаляш като улав, водата абсолютна смрад, рибата на майка си в г.... навътре.мисля че го прехвалвате тоя тец .има охрана,зарибяват го,ние я храним за това има риба. сметката е проста плащаш - хващаш. защо не ходите на други язовири???
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

"Въпрос на вкус",казало кучето и ... :wink: :D
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

sapuna написа:"Въпрос на вкус",казало кучето и ... :wink: :D
:lol: :lol: :lol:
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Защо се заяждаш с колегата бе Митак:)хаха
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

IDA написа:В тия жеги , теца е "куц" , та куц- и още по куц ще става , отделно цялата мизерия наоколо ( пътища , ландшафт, жега и липса на грам сянка , миди и метални конструкции под водата , смрад и диоксини на корем , пълна менделеева таблица във водата и нелицеприятното поведение на " охранителите" ( регламентите- отделно :wink: ) , но... въпрос на предпочитания :roll:
С риск да се повторя , ще си копипеистна поста ! Бих искал да попитам , по-точно да се дадът детайли по схемата на разпъване на 200-250-300 метра ( там , където само и единствено може да удари нещо едро (евентуално) , как става практически (за 300 метра , да речем) , без лодка? Как се захранва ( пак без лодка) на тези дистанции????? Става дума за практически действия по отношение на ТЕЦ-2 , от асфалта преди пожарната, надолу?????
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”