Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ТЕЦ 2
Re: ТЕЦ 2
Дали е възможно още да не си е хвърлила хайвера???Не съм се заглеждал но може това да го има,макар че това не може да е единствената причина за масовите валати.Абе ще тръгне няма де да иде.Тя май ме чака мен да си взема изпитите и тогава щяла да почне:)
Доколкото знам аз на ТЕЦ-а рибата хвърля няколко пъти хайвер през годината,но не съм сигуренkaloyan87 написа:Дали е възможно още да не си е хвърлила хайвера???Не съм се заглеждал но може това да го има,макар че това не може да е единствената причина за масовите валати.Абе ще тръгне няма де да иде.Тя май ме чака мен да си взема изпитите и тогава щяла да почне:)

Никога на колене пред когото и да е.
Това че е възможно някои екзмпляри да хвърлят хайвер по два пъти не дава отговор на въпроса дали причината да не кълве се дължи на това!
В повечето случай е това според мен,когато рибата е издута с хайвер няма голям апетит.kaloyan87 написа:Това че е възможно някои екзмпляри да хвърлят хайвер по два пъти не дава отговор на въпроса дали причината да не кълве се дължи на това!
Никога на колене пред когото и да е.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ми при почти 40 градуса на водата и постоянно променящо се ниво(инфо от днес) не чудно що няма риба.Миналата година като се повиши градуса на водата първо почнаха да мрът толупите и перките после и амура.Мнооо е горещо поне в момента де!

Където качеството е от значение!
ши я видим тази работа тази събота ще водя един приятел да се надявам че ще има късмета на начинаещия
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Много спам в тази тема!И без това е в неуспешни дали с нея или без няма голяма разлика,така че моля модератора за ключ!!
-
- новобранец
Истината за теца е една там са трофеите ,но само те си знаят кога ще се обадят.Затова колеги няма да спрем да ходим там(поне според мен де)с единствената мисъл за големия амур който всеки чака и дано като го снима да го пусне обратно та някой друг да му се порадва.
Ние сега с колегата мислим да направим една почивка там за 3-4 дена, но ще видим.
за първи път бях на тец-а и си мисля че няма и да повторя.да дам 10лв че да ловя каракуди нема да го бъде.на всичкото отгоре толкова много път, няма как да разбереш от къде се влиза към брега и обикаляш като улав, водата абсолютна смрад, рибата на майка си в г.... навътре.мисля че го прехвалвате тоя тец .има охрана,зарибяват го,ние я храним за това има риба. сметката е проста плащаш - хващаш. защо не ходите на други язовири???

Незнанието не е извинение.
-
- учете се от него
С риск да се повторя , ще си копипеистна поста ! Бих искал да попитам , по-точно да се дадът детайли по схемата на разпъване на 200-250-300 метра ( там , където само и единствено може да удари нещо едро (евентуално) , как става практически (за 300 метра , да речем) , без лодка? Как се захранва ( пак без лодка) на тези дистанции????? Става дума за практически действия по отношение на ТЕЦ-2 , от асфалта преди пожарната, надолу?????IDA написа:В тия жеги , теца е "куц" , та куц- и още по куц ще става , отделно цялата мизерия наоколо ( пътища , ландшафт, жега и липса на грам сянка , миди и метални конструкции под водата , смрад и диоксини на корем , пълна менделеева таблица във водата и нелицеприятното поведение на " охранителите" ( регламентите- отделно) , но... въпрос на предпочитания