?????? към бургазлии

Модератор: Кърцата

rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Re: ?????? към бургазлии

Мнение от rimohit »

Та за жребеца .... в пълна сила сте изиграли поговорката " в чуждо село и керемидите бият" :) Приятели .. то в бургас духаше много а като знам там как си духа по принцип.
В интерес на истината много ме е яд , че не сте се изкефили на този прекрасен язовир :(
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Тишо знам че е прекрасен язовир,просто бяхме на неподходящото място в неподходящото време.Нали все пак се разписахме,огледахме,пообиколихме,видяхме и т.н....И тва е нещо.А отнсно Ясна Поляня много ме яд че и там ще му е... мамата.А водоема е прекрасен.Май само това ще му остане :cry:.Ето и малко акценти: Аве не мога да ги кача тука.Уж всичко правя както трябва но не става.На който му се гледа в галерията моля. :)
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Аватар
toko7
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от toko7 »

Mалко късно пиша но нямах време.В събота бях на Велека,за риболов имах малко време защото колегите веднага заседнаха на масата а и на мен ми беше жадно.Така че пробвах малко на торен и бял,като резултата беше някое и друго лупавче и мренки.Съжалявам но повече обърнах внимание на масата и на тази прекрасна природа.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

А бе поне лових на мач, бях го забравил к'во е т'ва животно покрай тоя 13-метров сарък :D :wink: Аз съм доволен особено от татарските кюфтета после, които ядохме на Петолъчката :D :D :D

Тая неделя сме намислили една друга дестинация, че да видим к'ви ша ги забъркаме пак :D
Клавиатура риба не лови!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”