р. Дунав - 14-15.10.2005

Модератори: bobopeli, sapuna

Райчо Китов
новобранец
новобранец

р. Дунав - 14-15.10.2005

Мнение от Райчо Китов »

Най-якият риболов за мен през годината. Толкова мрена да калве и в такива размери аз лично не бях виждал.Верно че станахме на прасета от кал и студ ама си струваше.Бяхме на Есперанто, по думите на наш приятел много риба давало, както се и убедихме.Местните ни познати разправят че мрената така дава до първия сняг - значи пак има все още време.Ако има някой начин непременно идете голям кеф.Айде наслука!
RISTO
новобранец
новобранец

Мнение от RISTO »

Колега това Есперанто местност ли е ,остров ли и къде по реката се намира?
РИБАТА КЪЩА НЕМА
Аватар
pe6o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pe6o »

Колега,а за щука пробва ли?Казаха ми че хищната риба се е активизирала здраво. :?: :?: :?:
Райчо Китов
новобранец
новобранец

Мнение от Райчо Китов »

Есперанто е остров дълъг близо 3км.Намира се на 10ина км. от Оряхово посока по течението на реката.Хубавите места са 2 срещу 1 голяма шамандура към средата на острова и на 1кмл от нея надолу.
А за щука е добър задния ръкав богат на подводна разтителност и най фажно няма никакъв вятър.Аз нямях време да я търся че ни утрепа вятър та се наложи да искаме помощ от граничния катер- огромни вълни стават та затова гледайте времето да не го дават ветровито
Христо Златев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Христо Златев »

Браво колега,голямо приключение е било(тази сутрин разговарях с Драго по телефона)аз те познавам задочно,надявам се при някой следващ излет по Дунава да се запознаем в действителност.
Райчо Китов
новобранец
новобранец

Мнение от Райчо Китов »

Е а дано! Надявам се до 10ина дена да успеем да идем пак! Ако нема риба поне сте се запасим с повече ракия :P
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”