Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р. Дунав - 14-15.10.2005
-
- новобранец
р. Дунав - 14-15.10.2005
Най-якият риболов за мен през годината. Толкова мрена да калве и в такива размери аз лично не бях виждал.Верно че станахме на прасета от кал и студ ама си струваше.Бяхме на Есперанто, по думите на наш приятел много риба давало, както се и убедихме.Местните ни познати разправят че мрената така дава до първия сняг - значи пак има все още време.Ако има някой начин непременно идете голям кеф.Айде наслука!
-
- новобранец
Есперанто е остров дълъг близо 3км.Намира се на 10ина км. от Оряхово посока по течението на реката.Хубавите места са 2 срещу 1 голяма шамандура към средата на острова и на 1кмл от нея надолу.
А за щука е добър задния ръкав богат на подводна разтителност и най фажно няма никакъв вятър.Аз нямях време да я търся че ни утрепа вятър та се наложи да искаме помощ от граничния катер- огромни вълни стават та затова гледайте времето да не го дават ветровито
А за щука е добър задния ръкав богат на подводна разтителност и най фажно няма никакъв вятър.Аз нямях време да я търся че ни утрепа вятър та се наложи да искаме помощ от граничния катер- огромни вълни стават та затова гледайте времето да не го дават ветровито
-
- научил се да хвърля
-
- новобранец