Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Сега и през зимата накъде и за какво?
Модератор: bobopeli
- ElGato
- научил се да хвърля
Виж ся Жоро , аз съм запален щукар и винаги когато съм ходил за щука съм се връщал с риба , единственно когато духа силен вятър тогава не съм хващал , хващъл съм и при минусови температури , лед , а също и при жеги , но имали вятър нема щука , ако искаш вярвай но съм правил и блесна от лъжичка за кафе , онова животно я отнася като нищо 

Работата е за хора , които не ходят на риба 

- ribaria1
- ще става разбирач
АБЕ ЗА ВЯТЪРА СЪМ МНОГО СЪГЛАСЕН ЩОТО ПРЕДИ ТАЯ НЕДЕЛЯ
НА ЯЗОВИР "ЛЕВКА" / ЖОРО ГО ЗНАЕ/ ЗЕМАШЕ ЩУКАТА ДОСТА ПРИЛИЧНО.ОБАЧЕ В НЕДЕЛЯ БЯХ ДУХНА ЕДИН ГАДЕН ВЯТЪР И ЯДЕЦ.
ПРОБВАХ СЕКВИ ЧАЛЪМИ И ТАКЪМИ АМА НЕ.ЕДНА ЩУЧКА КОЛКОТО
НА МАЛКИЯ МИ ПИ........А . ДОБРЕ ЧЕ СЕ ИЗЛЪГА ЕДИН ЛИН НА ТОРЕН
ЧЕРВЕЙ ТА ДА НЕ СЪМ СЪВСЕМ ВАЛАТ.
НА ЯЗОВИР "ЛЕВКА" / ЖОРО ГО ЗНАЕ/ ЗЕМАШЕ ЩУКАТА ДОСТА ПРИЛИЧНО.ОБАЧЕ В НЕДЕЛЯ БЯХ ДУХНА ЕДИН ГАДЕН ВЯТЪР И ЯДЕЦ.
ПРОБВАХ СЕКВИ ЧАЛЪМИ И ТАКЪМИ АМА НЕ.ЕДНА ЩУЧКА КОЛКОТО
НА МАЛКИЯ МИ ПИ........А . ДОБРЕ ЧЕ СЕ ИЗЛЪГА ЕДИН ЛИН НА ТОРЕН
ЧЕРВЕЙ ТА ДА НЕ СЪМ СЪВСЕМ ВАЛАТ.
Съгласен,ама ако хвърляш на тапа.Случвало се е звънеца да стои хоризонтално и щуката си кълве.Според мен,специално щукарския риболов е непредсказуем.Просто късмет.ElGato написа:Виж ся Жоро , аз съм запален щукар и винаги когато съм ходил за щука съм се връщал с риба , единственно когато духа силен вятър тогава не съм хващал , хващъл съм и при минусови температури , лед , а също и при жеги , но имали вятър нема щука , ако искаш вярвай но съм правил и блесна от лъжичка за кафе , онова животно я отнася като нищо
- legion
- научил се да хвърля
Ми гледам,след старите кучета на същите места ходя и....пак компот варя
Това за вълните не го бях чувал.Но са ми разправяли че като гони щуката като на зиг-заг скачат рибетата така де като скачат се получавало нещо като движенията на змия
Вярно или..

Това за вълните не го бях чувал.Но са ми разправяли че като гони щуката като на зиг-заг скачат рибетата така де като скачат се получавало нещо като движенията на змия

Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна.

- ElGato
- научил се да хвърля
Има нещо вярно , виж ся щуката седи неподвижно и дебне , като мине нещо дето и хареса атакува и хоп лапва , но най харесва нещата -блесни , воблери и т.н. да се движат като ранени рибки -т.е. да не се мъчи много, много често щуките като гонят в плитчините скачат след рибките и тия виждаш белия корем
Работата е за хора , които не ходят на риба 

- Skorpi
- сериозен играч
В по топлите дни може да се ходи и за по миролюбива риба, преди няколко год. ходих на Ковачевският канал. Февруари беше замръзнал троших леда но се прибрах с 23 прилични платики После стана хит и няколко поредни години хората си ловяха бабушки и платика в най големите студове

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти