яз.Батак

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

jori_86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

яз.Батак

Мнение от jori_86 »

Колеги може ли някаква информация за яз.Батак...Защото се чудя каде да риболовствам този уикенд..дали на яз.Въча или на яз.Батак....Благодаря предварително..........
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: яз.Батак

Мнение от st_piskov »

има 2-3 теми за Батак,поразрови форума!излиза червеноперка,каракуда,костур,чат-пат шаран!трябва да познаваш добре язовира,за да знаеш къде да търсиш рибата!в момента повечето риба е все още по плиткажите:залива до контрастената,на Костандовския залив излизат добри каракуди,по втичалата също!имай в предвид,че събота и неделя е лудница,така че си направи добре сметка дали ще ловиш риба или само ще почиваш!за шарана според мен е още рано,има епизодични удари,но задължително трябва да разпъваш с лодка!костура в момента си дава доста добре,особено сутрин и вечер,на рибе и ако имаш лодка да го гониш малко по-навътре!Батак ми е любимия язовир и скоро ще напиша по-подробна тема за местата,начина на риболов(кога,къде и по кое време на годината е удачно за риболов за видовете риби)!наслука,дано поне малко съм ти бил полезен!
jori_86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jori_86 »

БЛАГОДАРЯ КОЛЕГА!!! :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: сас сигурност ми беше полезен...ще пиша като се варна каква е хавата...Наслука и на теб...
men4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от men4o »

Колега,чакам за резултата.
да се надяваме ,че е положителен.Аз мисля да посетя язовира в четвъртък.Добре ми е понятно навика на костура,предимно него търся.
Единствената неизвестна е пътя след залива на контра стената към Костандобвския залив,там има един кофти момент които не се преодолява с всяка кола,ако някой може да ми даде инфо за този участък,обещавам,ще черпя.
На слука на всички
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

пътя за Костандовсия залив си е зле,заобиколния път през ловната хижа е още по-зле!ако си пазиш колата по-добре не рискувай!миналата седмица освен джипове имаше и 3-4 коли,които бяха минали с много зор!в канала преди залива(предполагам имаш него в предвид)няма вода,но е станал дълбок и разкопан!общо взето ако не си с джип не рискувай,а пък завали ли.........!
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

забравих да спомена,че тази събота и неделя беше пак ужасна лудница!в залива преди контрастената се бяха изсипали сумати мангали,2 дена маанета,ядене,пиене,бой на корем,а бе ужасна гледка!като добавиш и джетовете ,трагедията беше пълна!
men4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от men4o »

Колега,огромно благодаря за инфото.
Ще се опитам,няма начин,пък ако не става ще търся друго място.
все пак за костур там е рая,а и трудния достъп прави мястото по-спокойно.
За уйкенда ми казаха,за това ще бягам пред вятъра.Ако имаш намерение да бъдеш там,ще се радвам да се запознаем.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”