Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Батак
Модератор: sapuna
- st_piskov
- ще става разбирач
Re: яз.Батак
има 2-3 теми за Батак,поразрови форума!излиза червеноперка,каракуда,костур,чат-пат шаран!трябва да познаваш добре язовира,за да знаеш къде да търсиш рибата!в момента повечето риба е все още по плиткажите:залива до контрастената,на Костандовския залив излизат добри каракуди,по втичалата също!имай в предвид,че събота и неделя е лудница,така че си направи добре сметка дали ще ловиш риба или само ще почиваш!за шарана според мен е още рано,има епизодични удари,но задължително трябва да разпъваш с лодка!костура в момента си дава доста добре,особено сутрин и вечер,на рибе и ако имаш лодка да го гониш малко по-навътре!Батак ми е любимия язовир и скоро ще напиша по-подробна тема за местата,начина на риболов(кога,къде и по кое време на годината е удачно за риболов за видовете риби)!наслука,дано поне малко съм ти бил полезен!
-
- научил се да хвърля
БЛАГОДАРЯ КОЛЕГА!!!
сас сигурност ми беше полезен...ще пиша като се варна каква е хавата...Наслука и на теб...

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега,чакам за резултата.
да се надяваме ,че е положителен.Аз мисля да посетя язовира в четвъртък.Добре ми е понятно навика на костура,предимно него търся.
Единствената неизвестна е пътя след залива на контра стената към Костандобвския залив,там има един кофти момент които не се преодолява с всяка кола,ако някой може да ми даде инфо за този участък,обещавам,ще черпя.
На слука на всички
да се надяваме ,че е положителен.Аз мисля да посетя язовира в четвъртък.Добре ми е понятно навика на костура,предимно него търся.
Единствената неизвестна е пътя след залива на контра стената към Костандобвския залив,там има един кофти момент които не се преодолява с всяка кола,ако някой може да ми даде инфо за този участък,обещавам,ще черпя.
На слука на всички
- st_piskov
- ще става разбирач
пътя за Костандовсия залив си е зле,заобиколния път през ловната хижа е още по-зле!ако си пазиш колата по-добре не рискувай!миналата седмица освен джипове имаше и 3-4 коли,които бяха минали с много зор!в канала преди залива(предполагам имаш него в предвид)няма вода,но е станал дълбок и разкопан!общо взето ако не си с джип не рискувай,а пък завали ли.........!
- st_piskov
- ще става разбирач
забравих да спомена,че тази събота и неделя беше пак ужасна лудница!в залива преди контрастената се бяха изсипали сумати мангали,2 дена маанета,ядене,пиене,бой на корем,а бе ужасна гледка!като добавиш и джетовете ,трагедията беше пълна!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега,огромно благодаря за инфото.
Ще се опитам,няма начин,пък ако не става ще търся друго място.
все пак за костур там е рая,а и трудния достъп прави мястото по-спокойно.
За уйкенда ми казаха,за това ще бягам пред вятъра.Ако имаш намерение да бъдеш там,ще се радвам да се запознаем.
Ще се опитам,няма начин,пък ако не става ще търся друго място.
все пак за костур там е рая,а и трудния достъп прави мястото по-спокойно.
За уйкенда ми казаха,за това ще бягам пред вятъра.Ако имаш намерение да бъдеш там,ще се радвам да се запознаем.