Асеновград-регион

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Асеновград-регион

Мнение от chestarfield »

ехооооо градски слънчасахте ли, никои ли не ходи никаде за риба в нашия град.хаиде да се раздвижим малко де изоставаме. или си малчим??? :evil: :D :twisted:
Хаиванко във момента мори рибите на Моминскиа само че на маса :D :D снощи бях при тях цяла група са.
ходих на разходка до Брягово 10-на палаткажий и едно шаранче 1.200 за два дена постижение :D .дажи и каракудата нещяла
:D :D :D сички платени във региона- то само такива имаме тука само пазачите им са там.
само на Дебърския има над 100 души :?: :idea: :!: :arrow: на обяд ми се обадиха да ми кажат до сега валат :finga: :finga: :rolleyes: :finga: .
тази година май май по добре във форума да ловим със колегите от другите региони щото при нас положението е трагично.
наслука ;- :mrgreen: пак ако някои иска да кажи нещичко нака го кажи тук та и ние да намажим нещичко.
:mrgreen:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Красимир Кюрпеков

Re: Асеновград-регион

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Миналата неделя бяхме на Езерово . До към 12 часа 5-6 хубави каракуди и толкоз. После си бихме камшика и айде на Гарваново . От 13 до 17 часа 3-ма човека около 50-60 качествени перки . Абе начесахме крастата . Излизат и маломерни амурчета които вдигат адреналина - все пак съм с директния 0.12-0.08 с кука 16. Тая седмица си имам работа . На тия които са за риба - НАСЛУКА :smt023
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

утре мисля да отскоча до платеното в Червен!миналата година излизаха доста добри толстолоби,имаш ли някакво инфо за там,понеже ще ходя за сефте тая година?
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Някой да знае как е хавата на Мулдава и Сушица? :roll:
TICA FAN
valentin4o76
новобранец
новобранец

Мнение от valentin4o76 »

Здравейте на всички! Утре отивам на Леново...пък да видим в тая жега какво ще стане, то и не се надявам на много, но все пак. Като се върна и ще дам инфо как е. А иначе по нашата река тука много слабо от към риба в сравнение с миналата година, и не знам защо така.За вила Артемис знам само че има доста бял амур сега...който си му разбира да си го лови :D Наслука.
colmic
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от colmic »

В понеделник бях на Конуш-един амур 5.800 :D и десетина маломерни шаранчета,а в четвъртък на Дебърския-един шаран малко над кило.И двата ми риболова бяха до обед.Ако се събудя рано сутринта ще мръдна пак до конуш :) дано да има за какво да пиша.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

еиии ама сте и потаини, казахте си сичко. :D :D :D :D :D
Сабота и Неделя съм редовна смяна но Понеделник смятам да одскоча до Гарваново и аз. и ако не калве ще мина през Бодрово.
Че ми втикяса от тиа дънни се лабаво да го раздавам, да си почна аз със перцето да си хода чиста работа, можи дребно ама сигорно. :D
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
valentin4o76
новобранец
новобранец

Мнение от valentin4o76 »

Ей сега се връщам от яз. Леново и въобще е слаба работа и там....не е каквото беше преди няколко седмици. Излизат предимно дребни каракуди и карабалъци....от едрите не е останало и помен. Впрочем арендатиорите си пускат мрежи, виждал съм, и затова не се учудвам.А иначе е и много топла водата. Може и от това да не кълве така рибата. Хванах около 3 кг. на плувка...поне колкото да си начешем крастата :) :) Иначе подскачат толстолоби и то големи.
Красимир Кюрпеков

На Леново с пушка не можеш да ме закараш. Сложил съм го в черния списък и докато го държат тия арендатори няма да стъпя там .
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Сега се връщам от Сушица .Таксата си е 5лв,но шарана е вече 6лв.Водата непрекъснато спада-поливат краставиците.На ден нивото пада около 10см.На фидер до стената вървят шаранчета под килограм,но трябва да се хвърля косо към стената-на около 10м от нея.Кълве каракуда и кефал на червей.Преди да отидем там минахме през Мулдава-по-точно след селото вдясно и проверихме платения,който обаче не работи с клиенти,само с разрешение на собственика.Там обаче не излизал едър шаран,защото водата непрекъснато падала.Наслука.
Красимир Кюрпеков

Ей за тоя Мулдавския така ме е яд че го забраниха.
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

А на Тополово как е дереджето тази година направих два валата там.И не знам вече къде може да се ходи за риба.А на Конуш как е таксата?Тази година не съм ходил там тоест след като измря рибата.
Георги Тенев
Красимир Кюрпеков

На Конуш таксата вече е 15 лв. Някои са доволни , други не . Ако нямаш лодка хич недей ходи.
Аватар
gorkata_petrov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gorkata_petrov »

georgi30 написа:А на Тополово как е дереджето тази година направих два валата там.И не знам вече къде може да се ходи за риба.А на Конуш как е таксата?Тази година не съм ходил там тоест след като измря рибата.
Имам инфо ,че толстолоба е тръгнал там.Миналата седмица 2 колеги на калекото ,който е от Асеновград са хванали по 5 риби.Според мен ,може да им се вярва
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
Красимир Кюрпеков

То на Тополово май е 5 валата - 1 успешен да ти държи влага и за 5-те. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”