Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Асеновград-регион
ехооооо градски слънчасахте ли, никои ли не ходи никаде за риба в нашия град.хаиде да се раздвижим малко де изоставаме. или си малчим???
Хаиванко във момента мори рибите на Моминскиа само че на маса
снощи бях при тях цяла група са.
ходих на разходка до Брягово 10-на палаткажий и едно шаранче 1.200 за два дена постижение
.дажи и каракудата нещяла
сички платени във региона- то само такива имаме тука само пазачите им са там.
само на Дебърския има над 100 души
на обяд ми се обадиха да ми кажат до сега валат
.
тази година май май по добре във форума да ловим със колегите от другите региони щото при нас положението е трагично.
наслука ;-
пак ако някои иска да кажи нещичко нака го кажи тук та и ние да намажим нещичко.

Хаиванко във момента мори рибите на Моминскиа само че на маса

ходих на разходка до Брягово 10-на палаткажий и едно шаранче 1.200 за два дена постижение

само на Дебърския има над 100 души

тази година май май по добре във форума да ловим със колегите от другите региони щото при нас положението е трагично.
наслука ;-

Re: Асеновград-регион
Миналата неделя бяхме на Езерово . До към 12 часа 5-6 хубави каракуди и толкоз. После си бихме камшика и айде на Гарваново . От 13 до 17 часа 3-ма човека около 50-60 качествени перки . Абе начесахме крастата . Излизат и маломерни амурчета които вдигат адреналина - все пак съм с директния 0.12-0.08 с кука 16. Тая седмица си имам работа . На тия които са за риба - НАСЛУКА 

- st_piskov
- ще става разбирач
утре мисля да отскоча до платеното в Червен!миналата година излизаха доста добри толстолоби,имаш ли някакво инфо за там,понеже ще ходя за сефте тая година?
-
- новобранец
Здравейте на всички! Утре отивам на Леново...пък да видим в тая жега какво ще стане, то и не се надявам на много, но все пак. Като се върна и ще дам инфо как е. А иначе по нашата река тука много слабо от към риба в сравнение с миналата година, и не знам защо така.За вила Артемис знам само че има доста бял амур сега...който си му разбира да си го лови
Наслука.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
В понеделник бях на Конуш-един амур 5.800
и десетина маломерни шаранчета,а в четвъртък на Дебърския-един шаран малко над кило.И двата ми риболова бяха до обед.Ако се събудя рано сутринта ще мръдна пак до конуш
дано да има за какво да пиша.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
еиии ама сте и потаини, казахте си сичко.
Сабота и Неделя съм редовна смяна но Понеделник смятам да одскоча до Гарваново и аз. и ако не калве ще мина през Бодрово.
Че ми втикяса от тиа дънни се лабаво да го раздавам, да си почна аз със перцето да си хода чиста работа, можи дребно ама сигорно.

Сабота и Неделя съм редовна смяна но Понеделник смятам да одскоча до Гарваново и аз. и ако не калве ще мина през Бодрово.
Че ми втикяса от тиа дънни се лабаво да го раздавам, да си почна аз със перцето да си хода чиста работа, можи дребно ама сигорно.

-
- новобранец
Ей сега се връщам от яз. Леново и въобще е слаба работа и там....не е каквото беше преди няколко седмици. Излизат предимно дребни каракуди и карабалъци....от едрите не е останало и помен. Впрочем арендатиорите си пускат мрежи, виждал съм, и затова не се учудвам.А иначе е и много топла водата. Може и от това да не кълве така рибата. Хванах около 3 кг. на плувка...поне колкото да си начешем крастата
Иначе подскачат толстолоби и то големи.

На Леново с пушка не можеш да ме закараш. Сложил съм го в черния списък и докато го държат тия арендатори няма да стъпя там .
Сега се връщам от Сушица .Таксата си е 5лв,но шарана е вече 6лв.Водата непрекъснато спада-поливат краставиците.На ден нивото пада около 10см.На фидер до стената вървят шаранчета под килограм,но трябва да се хвърля косо към стената-на около 10м от нея.Кълве каракуда и кефал на червей.Преди да отидем там минахме през Мулдава-по-точно след селото вдясно и проверихме платения,който обаче не работи с клиенти,само с разрешение на собственика.Там обаче не излизал едър шаран,защото водата непрекъснато падала.Наслука.
Ей за тоя Мулдавския така ме е яд че го забраниха.
А на Тополово как е дереджето тази година направих два валата там.И не знам вече къде може да се ходи за риба.А на Конуш как е таксата?Тази година не съм ходил там тоест след като измря рибата.
Георги Тенев
На Конуш таксата вече е 15 лв. Някои са доволни , други не . Ако нямаш лодка хич недей ходи.
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Имам инфо ,че толстолоба е тръгнал там.Миналата седмица 2 колеги на калекото ,който е от Асеновград са хванали по 5 риби.Според мен ,може да им се вярваgeorgi30 написа:А на Тополово как е дереджето тази година направих два валата там.И не знам вече къде може да се ходи за риба.А на Конуш как е таксата?Тази година не съм ходил там тоест след като измря рибата.
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
То на Тополово май е 5 валата - 1 успешен да ти държи влага и за 5-те.