Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

И на мен ми писна!!!
Модератор: dantho.mihov
Re: И на мен ми писна!!!
Тва е некав психопат!
Колкото в държавата нещата до 40-50 години няма да се управят.
Дано баба ти да се оправи.

Колкото в държавата нещата до 40-50 години няма да се управят.
Дано баба ти да се оправи.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Само,че остатъка от мислещите по комунистически са тука,а мислещите прогресивно,не са за жалост.Само,че и комунизма е изопачен като строй,едвали Маркс и Енгелс са имали това в предвид.Някой да живее на чужд гръб,то това си е робство.Като работник и като човек бях уважаван в чужда страна и то нелегално присъстващ и като такъв ползвах доста от "благата" им.Безплатно мед.обслужване,закупуване на лекарства на 50% от стойността им,не искам да изброявам всичко,че ме хваща яд.А тук знаете за какво иде реч.АБСУРДИСТАН.Има много да се изкоренява от насадения балкански манталитет-бакшиши,рушвети и подобни уронващи авторитета на един свободно мислещ и уважаващ себе си индивид.Дано баба ти да се възстанови успешно,а за него-има господ,който забавя,но не забравя!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Всички сте много прави.Но и за мен истината е махане от тая смешна и беззаконна държава.Нищо не става.
Днес баба е по добре,за което се радвам.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Е тоя път съм съгласен с тебе....butnik написа:Само,че остатъка от мислещите по комунистически са тука,а мислещите прогресивно,не са за жалост.Само,че и комунизма е изопачен като строй,едвали Маркс и Енгелс са имали това в предвид.Някой да живее на чужд гръб,то това си е робство.Като работник и като човек бях уважаван в чужда страна и то нелегално присъстващ и като такъв ползвах доста от "благата" им.Безплатно мед.обслужване,закупуване на лекарства на 50% от стойността им,не искам да изброявам всичко,че ме хваща яд.А тук знаете за какво иде реч.АБСУРДИСТАН.Има много да се изкоренява от насадения балкански манталитет-бакшиши,рушвети и подобни уронващи авторитета на един свободно мислещ и уважаващ себе си индивид.Дано баба ти да се възстанови успешно,а за него-има господ,който забавя,но не забравя!
Ние интерпретирахме " всичко е общо" ката "всичко е ничие, ще си крада безнаказано".
През въпросните години българина свикна да си търси не работа, а гърненце......да си топи лапата и да я ближе, та до днес. Българина работи много и качествено, когато работи за себе си обаче. Иначе....."майната му на шефа, той пари има".
Социализъм е има /не в Китай, Куба, Венецуела/......Дания, Норвегия. Но хората там просто са дозрели за него, а и нямаме нефта на норвежците....
На нас ни трябва внос на японци, да ни очовечат малко.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Все пак и по нещо хубаво се случва всеки ден....drebens написа:Всички сте много прави.Но и за мен истината е махане от тая смешна и беззаконна държава.Нищо не става.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- CERRUTI
- сериозен играч
drebens колега не се нервирай а се радвай че бабати е добре....бабата на жена ми нямаше този късмет....прегазиха я на атобусна спирка,някакъв доставчик с баничарка от бързане не успял да завие и........а няма да ти казвам за разправийте после и неадекватните действия на полицията.....абе "Мила родна картинка"....-единия си платил за да вземе книжка другия платил за да е полицай.......и се сърдиме на австралийците че казали че са ни дебели пръстите...не пръстите,кратуните са ни дебели!drebens написа:Всички сте много прави.Но и за мен истината е махане от тая смешна и беззаконна държава.Нищо не става.