Пътуване със самолет => много багаж

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
dunedanetz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Пътуване със самолет => много багаж

Мнение от dunedanetz »

Здравейте!

Може ли да ми дадете акъл как се процедира в случаите, когато ще ходиш някъде за по-дълъг период от време и пътуваш със самолет, ама имаш за пренасяне 2-3 големи куфара, които превишават двойно, че и повече weight limit-а от 20 кг при пътуване със самолет. А таксите за overweight са доста големи. Интересувам се, понеже гаджето ще заминава за Германия за 6 месеца, и доста багаж ще помъкне, а не ми се иска да я дондуркат с автобуса 30 часа, след това самичка да пренася тия куфари по градо :lol:
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Re: Пътуване със самолет => много багаж

Мнение от Светльо-toxin34 »

ако не те е шубе пращаш багажа с друг полет(обикновено следващия)и си го прибираш от летището после
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Ей па твойто момиче какво ще прави с толкова много багаж германия.
Аз съм летял за там доста пъти и за повече време, толкова багажец е излишен, 30кг общо са предостатъчно.
В германия и храната е по евтина и качествена и дрехите са по евтини и качествени, има книги всякакви , а за друго тежко не се сещам.
Но ако все пак реши да пренатовари с няколко килограма повчече мога да те светна в една лека измама, но да не казваш на никой :)
Купуваш един по широк куфар или най добре един голям сак , има ги с метална рамка от едната страна и сколелца и доста големи джобове от страни, с това става най лесно. Та пълниш куфара или сака в ширина колкото може, и после на летището поставяш куфара или сака така че да не стъпва 100% на кантара а да се опира малко отстрани на металните шини, така съм минавал с 28 кг багаж отчетен като 16кг.
Може да се наложи да поставиш куфара и малко по диагонал (шрек , на чорчук или там както му се казва).
Номера минава но требва да си малко внимателен.
Други идеи почти нямам :)
айде и лек полет.
А ако идва около Белрин може да се обади да я водя за риба :) (аз жена ми и тя, не се плаши немя да я апна )
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

По принцип на Летище София до 7-8 кг. не са от значение.
Минавал съм 5-6 пъти с 27-30 кг. багаж.
При нискотарифните полети дори багажа е редуциран до 15 кг.
И при аз решавах проблема с ръчния багаж .Слагам по малко обемни и по тежки неща в ръчната чанта.
И май нея никой не я тегли там ограниченията са за обем.
Голям проблем е с тези ограничения.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
mickata
новобранец
новобранец

Мнение от mickata »

Ами щом ще лети ... трябваше да резервирате полет с Уизеар (Wizzair) там можеш да си доплатиш за още един багаж до 20 кг (струва 15 ЕУ)... и вече ако тоя лимит от 50 кг не и стигне... тогава не знам... сигурно жена ти няма намерение да се връща :wink:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Че то в Германия си има всичко :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Еди познат като се връщаше от Ирландия доста неща си ги изпрати с DHL прибра се и после му ги доставиха .... ;)ама как ще е за Германия незнам....
Изображение
Аватар
dunedanetz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dunedanetz »

Много благодаря за идеите, ще свършат работа :lol: А тва за DHL много пара бре, аз едни документи трябваше да пращам до Германия, 60 лева за 15 листи А4. Па кво остава за цел куфар 20 кила :lol:

П.П. Еми какво да ги правиш жените - за едно море за 10 дена помъкне 2 куфара, па какво остава за 6 месеца :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”