Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътуване със самолет => много багаж
Модератор: dantho.mihov
- dunedanetz
- научил се да хвърля
Пътуване със самолет => много багаж
Здравейте!
Може ли да ми дадете акъл как се процедира в случаите, когато ще ходиш някъде за по-дълъг период от време и пътуваш със самолет, ама имаш за пренасяне 2-3 големи куфара, които превишават двойно, че и повече weight limit-а от 20 кг при пътуване със самолет. А таксите за overweight са доста големи. Интересувам се, понеже гаджето ще заминава за Германия за 6 месеца, и доста багаж ще помъкне, а не ми се иска да я дондуркат с автобуса 30 часа, след това самичка да пренася тия куфари по градо
Може ли да ми дадете акъл как се процедира в случаите, когато ще ходиш някъде за по-дълъг период от време и пътуваш със самолет, ама имаш за пренасяне 2-3 големи куфара, които превишават двойно, че и повече weight limit-а от 20 кг при пътуване със самолет. А таксите за overweight са доста големи. Интересувам се, понеже гаджето ще заминава за Германия за 6 месеца, и доста багаж ще помъкне, а не ми се иска да я дондуркат с автобуса 30 часа, след това самичка да пренася тия куфари по градо

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Re: Пътуване със самолет => много багаж
ако не те е шубе пращаш багажа с друг полет(обикновено следващия)и си го прибираш от летището после
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Ей па твойто момиче какво ще прави с толкова много багаж германия.
Аз съм летял за там доста пъти и за повече време, толкова багажец е излишен, 30кг общо са предостатъчно.
В германия и храната е по евтина и качествена и дрехите са по евтини и качествени, има книги всякакви , а за друго тежко не се сещам.
Но ако все пак реши да пренатовари с няколко килограма повчече мога да те светна в една лека измама, но да не казваш на никой
Купуваш един по широк куфар или най добре един голям сак , има ги с метална рамка от едната страна и сколелца и доста големи джобове от страни, с това става най лесно. Та пълниш куфара или сака в ширина колкото може, и после на летището поставяш куфара или сака така че да не стъпва 100% на кантара а да се опира малко отстрани на металните шини, така съм минавал с 28 кг багаж отчетен като 16кг.
Може да се наложи да поставиш куфара и малко по диагонал (шрек , на чорчук или там както му се казва).
Номера минава но требва да си малко внимателен.
Други идеи почти нямам
айде и лек полет.
А ако идва около Белрин може да се обади да я водя за риба
(аз жена ми и тя, не се плаши немя да я апна )
Аз съм летял за там доста пъти и за повече време, толкова багажец е излишен, 30кг общо са предостатъчно.
В германия и храната е по евтина и качествена и дрехите са по евтини и качествени, има книги всякакви , а за друго тежко не се сещам.
Но ако все пак реши да пренатовари с няколко килограма повчече мога да те светна в една лека измама, но да не казваш на никой

Купуваш един по широк куфар или най добре един голям сак , има ги с метална рамка от едната страна и сколелца и доста големи джобове от страни, с това става най лесно. Та пълниш куфара или сака в ширина колкото може, и после на летището поставяш куфара или сака така че да не стъпва 100% на кантара а да се опира малко отстрани на металните шини, така съм минавал с 28 кг багаж отчетен като 16кг.
Може да се наложи да поставиш куфара и малко по диагонал (шрек , на чорчук или там както му се казва).
Номера минава но требва да си малко внимателен.
Други идеи почти нямам

айде и лек полет.
А ако идва около Белрин може да се обади да я водя за риба

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
По принцип на Летище София до 7-8 кг. не са от значение.
Минавал съм 5-6 пъти с 27-30 кг. багаж.
При нискотарифните полети дори багажа е редуциран до 15 кг.
И при аз решавах проблема с ръчния багаж .Слагам по малко обемни и по тежки неща в ръчната чанта.
И май нея никой не я тегли там ограниченията са за обем.
Голям проблем е с тези ограничения.
Минавал съм 5-6 пъти с 27-30 кг. багаж.
При нискотарифните полети дори багажа е редуциран до 15 кг.
И при аз решавах проблема с ръчния багаж .Слагам по малко обемни и по тежки неща в ръчната чанта.
И май нея никой не я тегли там ограниченията са за обем.
Голям проблем е с тези ограничения.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Ами щом ще лети ... трябваше да резервирате полет с Уизеар (Wizzair) там можеш да си доплатиш за още един багаж до 20 кг (струва 15 ЕУ)... и вече ако тоя лимит от 50 кг не и стигне... тогава не знам... сигурно жена ти няма намерение да се връща 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Че то в Германия си има всичко 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- CERRUTI
- сериозен играч
Еди познат като се връщаше от Ирландия доста неща си ги изпрати с DHL прибра се и после му ги доставиха ....
ама как ще е за Германия незнам....

- dunedanetz
- научил се да хвърля
Много благодаря за идеите, ще свършат работа
А тва за DHL много пара бре, аз едни документи трябваше да пращам до Германия, 60 лева за 15 листи А4. Па кво остава за цел куфар 20 кила
П.П. Еми какво да ги правиш жените - за едно море за 10 дена помъкне 2 куфара, па какво остава за 6 месеца

П.П. Еми какво да ги правиш жените - за едно море за 10 дена помъкне 2 куфара, па какво остава за 6 месеца