Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ЯЗ БАТАК !!!
ЯЗ БАТАК !!!
Отдавна се чудя защо никои не пише никъде за яз Батак??? Отидох в четвъртак след обяд и веднага надух лодката.... До вечерта обиколих язовира на влачене на рапала и на блесна --НИЩО . Следващите два дни на рибе.. на торен ..набял.. нацаревичка ..напуканка на пържола с туборг.. на какво ли не опитвах и къде ли не опитвах до неделя след обяд --резултата беше 4 бр костурчета и една червеноперка.....Гадно нали ??? Вярвам че вече и на вас неви се ходи там....
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: ЯЗ БАТАК !!!
Лошо колега, и аз наскоро ходих и за 2 дена 2 костурчета
Нищо няма да се отказваме нали другия път 5 пъти повече 

аз бях за 3 дни.изкарах едно шаранче около 2кг едно се откачи, и около 10кг. каракуда и червеноперка. бях направил 2 шамандури едната на окло 100-120м. за да мога да хварлям от рька а другата на 150м.за захранка използвах сладки пелети, вкисната царевица с коноп и жито и, протеинови топчета.цялото дьно беше вьв водорасли това беше причината поради която единия шарко да се откачи.това според мен е и другата причина ,че шарана не е активен заштото се храни с тези водорасли и не е гладен. сажалявам че немога да кача снимките ако някой може ще му ги изпратя да ги качи.
БРАВО колега !!!Все пак радвам се че си успял да хванеш толкова риба,защото аз и всичките които попитах обикаляики насам-натам не бяха хванали също като мен почти нищо...Ти на кое място беше? Ако си бил тези дни за които говоря- няма начин да не съм минал и покрай тебе..( между другото циганите доидоха на контра стената и хвърлиха точно срещу мен..-аз бях с лодката!
-
- научил се да хвърля
Вкрайна сметка някой можели да се похвали от Батак (не преди години)нешто по пресно
ПУКАМИ НА ШАПКАТА,КЕФА НЯМА ЦЕНА
-
- разбира нещата
- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Преди месец за 1 ден на батак извадих 26 прилични костура на рибка.
Жеден съм, пък вода не ми са пий.

Колеги рибата там се активизира.Вижте в успешни излети навътре и костура дава на рибе ,а върху водораслите с лодката и хвърляне отпред пред тях ще закачите и шаранче и каракуда и бабушка.Успех