Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
ЯЗ БАТАК !!!
ЯЗ БАТАК !!!
Отдавна се чудя защо никои не пише никъде за яз Батак??? Отидох в четвъртак след обяд и веднага надух лодката.... До вечерта обиколих язовира на влачене на рапала и на блесна --НИЩО . Следващите два дни на рибе.. на торен ..набял.. нацаревичка ..напуканка на пържола с туборг.. на какво ли не опитвах и къде ли не опитвах до неделя след обяд --резултата беше 4 бр костурчета и една червеноперка.....Гадно нали ??? Вярвам че вече и на вас неви се ходи там....
- felippemassa
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Re: ЯЗ БАТАК !!!
Лошо колега, и аз наскоро ходих и за 2 дена 2 костурчета
Нищо няма да се отказваме нали другия път 5 пъти повече 
аз бях за 3 дни.изкарах едно шаранче около 2кг едно се откачи, и около 10кг. каракуда и червеноперка. бях направил 2 шамандури едната на окло 100-120м. за да мога да хварлям от рька а другата на 150м.за захранка използвах сладки пелети, вкисната царевица с коноп и жито и, протеинови топчета.цялото дьно беше вьв водорасли това беше причината поради която единия шарко да се откачи.това според мен е и другата причина ,че шарана не е активен заштото се храни с тези водорасли и не е гладен. сажалявам че немога да кача снимките ако някой може ще му ги изпратя да ги качи.
БРАВО колега !!!Все пак радвам се че си успял да хванеш толкова риба,защото аз и всичките които попитах обикаляики насам-натам не бяха хванали също като мен почти нищо...Ти на кое място беше? Ако си бил тези дни за които говоря- няма начин да не съм минал и покрай тебе..( между другото циганите доидоха на контра стената и хвърлиха точно срещу мен..-аз бях с лодката!
-
cvetelinmitov
- научил се да хвърля

Вкрайна сметка някой можели да се похвали от Батак (не преди години)нешто по пресно
ПУКАМИ НА ШАПКАТА,КЕФА НЯМА ЦЕНА
-
kRaikkonen
- разбира нещата

- freax
- научил се да хвърля

- Обратна връзка:
Преди месец за 1 ден на батак извадих 26 прилични костура на рибка.
Жеден съм, пък вода не ми са пий.

Колеги рибата там се активизира.Вижте в успешни излети навътре и костура дава на рибе ,а върху водораслите с лодката и хвърляне отпред пред тях ще закачите и шаранче и каракуда и бабушка.Успех