куки MUSTAD

Модератор: sapuna

plmen
новобранец
новобранец

куки MUSTAD

Мнение от plmen »

от година и повече не мога да намеря остри куки на mustad вече идвали от таиланд нямам нищто против таиландците но да ги правят остри и качествени на външен вид са ги докарали добре та вапроса ми е следният ползвах №2 СЕРИЯ 505 има ли ги някаде в българско щото с англииския не се оправям или даите съвет за друга марка много подобна моля помагаите
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: куки MUSTAD

Мнение от Бачо Илия »

Първо норвежците трябва да почнат да правят тайландци , че тайландците да почнат да правят куките остри :D
Изображение
plmen
новобранец
новобранец

Мнение от plmen »

норвежците що са го зае......... този бизнес
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Аз , специално , не знаех че и Мустад са се изнесли при жълтурите :roll:
Изображение
Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icho_87 »

И аз точно това питах вчера един приятел. Той държи магазин за принадлежности и ми каза, че може да намери, но "...те са по-скъпи..." Ако толкова ви интересува мога да питам къде ги намира.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Аз ползвам няколко серии и номера Мустад , и не съм имал някакви аномалии :roll: Някой може ли да постне оригинални опаковки и повече подробности по този въпрос?
Изображение
xoxo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от xoxo »

не се лажете по МУСТАТ - ас само тех ползвах преди 20god -че и повече/срамно е да кажа колко/ но от 5-6год се скапаха и аз се поаразрових да видиа що така - оказа се че некакава - офшорна инвестмент компаниа е купила марката/ само марката/ и сега балват боклуци под това име - жалко но факт
:( :( МУСТАТ - маи са си оставили само биснеса са пирони са подкови на коне или нещо такова ама вече няма рибарски куки
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

МмммммммммммДам ! За сметка на това има ОУНЪР :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

И аз съм с ОУНЪР.
plmen
новобранец
новобранец

Мнение от plmen »

от както смених мустад по принуда успеваемоста спадна с повече от 50% пробвах гамакатсу онър теклон и какви ли не други единственно сенсеи е някакво компромисно решение ако някои знае онлаин магазин в чужбина моля да помогне
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

plmen написа:от както смених мустад по принуда успеваемоста спадна с повече от 50% пробвах гамакатсу онър теклон и какви ли не други единственно сенсеи е някакво компромисно решение ако някои знае онлаин магазин в чужбина моля да помогне
Колега,на лопатката на Мустад,има чукната щапма с едно М,особенно на големите номера си личи перфектмо.Едва ли ще оставят този бизнес,чух,че имат фабрика в Русия.505 е кафява на цвят,кована,типично шаранска форма.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Както каза колегата,дори и на най малкия номер Мустад трябва да има клеймо на опашката,аз също ползвам от тях но като че минавам изцяло на Оунар,тези на мустад наистина са много остри но им пада бързо върха при контакт с нещо по твърдо.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Абе за китайски незнам ама последните които бях купувал пишеше нещо за Филипините......
Изображение
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Терминал не фабрика,вероятно става въпрос за склад или пакетаж.Виждал съм огромни контейнери на Мустад в Турция при Кесик.Той им е дистрибутор.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
xoxo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от xoxo »

от много време ходя за риба и бях фен на някои марки/то на времето нямаше и много избор/ но ги отписах напоследък - мустар куки,макарите на пен и мичел,конеца"костенурка".за мустат сега в уикипедиа пише че имат производсво в /цитирам-Norway, China, Singapore, Portugal, Malaysia and the Philippines/.не знам от кои си бях взимал но много бързо се изхабяваха особено в солена вода -дори и без да се закачани в камъни.
:D :D сега избора е много голям и всеки може да си намери такива куки които да му допаднат - няма смисъл да се робува на само една определна марка а и неможе да се каже - е те това е наи доброто - другото са боклуци
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”