Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

куки MUSTAD
Модератор: sapuna
куки MUSTAD
от година и повече не мога да намеря остри куки на mustad вече идвали от таиланд нямам нищто против таиландците но да ги правят остри и качествени на външен вид са ги докарали добре та вапроса ми е следният ползвах №2 СЕРИЯ 505 има ли ги някаде в българско щото с англииския не се оправям или даите съвет за друга марка много подобна моля помагаите
-
- учете се от него
Re: куки MUSTAD
Първо норвежците трябва да почнат да правят тайландци , че тайландците да почнат да правят куките остри 

норвежците що са го зае......... този бизнес
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
И аз точно това питах вчера един приятел. Той държи магазин за принадлежности и ми каза, че може да намери, но "...те са по-скъпи..." Ако толкова ви интересува мога да питам къде ги намира.
-
- учете се от него
Аз ползвам няколко серии и номера Мустад , и не съм имал някакви аномалии
Някой може ли да постне оригинални опаковки и повече подробности по този въпрос?

не се лажете по МУСТАТ - ас само тех ползвах преди 20god -че и повече/срамно е да кажа колко/ но от 5-6год се скапаха и аз се поаразрових да видиа що така - оказа се че некакава - офшорна инвестмент компаниа е купила марката/ само марката/ и сега балват боклуци под това име - жалко но факт
МУСТАТ - маи са си оставили само биснеса са пирони са подкови на коне или нещо такова ама вече няма рибарски куки

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
МмммммммммммДам ! За сметка на това има ОУНЪР 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
от както смених мустад по принуда успеваемоста спадна с повече от 50% пробвах гамакатсу онър теклон и какви ли не други единственно сенсеи е някакво компромисно решение ако някои знае онлаин магазин в чужбина моля да помогне
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Колега,на лопатката на Мустад,има чукната щапма с едно М,особенно на големите номера си личи перфектмо.Едва ли ще оставят този бизнес,чух,че имат фабрика в Русия.505 е кафява на цвят,кована,типично шаранска форма.plmen написа:от както смених мустад по принуда успеваемоста спадна с повече от 50% пробвах гамакатсу онър теклон и какви ли не други единственно сенсеи е някакво компромисно решение ако някои знае онлаин магазин в чужбина моля да помогне
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Както каза колегата,дори и на най малкия номер Мустад трябва да има клеймо на опашката,аз също ползвам от тях но като че минавам изцяло на Оунар,тези на мустад наистина са много остри но им пада бързо върха при контакт с нещо по твърдо.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- CERRUTI
- сериозен играч
Абе за китайски незнам ама последните които бях купувал пишеше нещо за Филипините......

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Терминал не фабрика,вероятно става въпрос за склад или пакетаж.Виждал съм огромни контейнери на Мустад в Турция при Кесик.Той им е дистрибутор.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
от много време ходя за риба и бях фен на някои марки/то на времето нямаше и много избор/ но ги отписах напоследък - мустар куки,макарите на пен и мичел,конеца"костенурка".за мустат сега в уикипедиа пише че имат производсво в /цитирам-Norway, China, Singapore, Portugal, Malaysia and the Philippines/.не знам от кои си бях взимал но много бързо се изхабяваха особено в солена вода -дори и без да се закачани в камъни.
сега избора е много голям и всеки може да си намери такива куки които да му допаднат - няма смисъл да се робува на само една определна марка а и неможе да се каже - е те това е наи доброто - другото са боклуци