КОЛКО ТРЯБВА ДА ПИЕШ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: КОЛКО ТРЯБВА ДА ПИЕШ

Мнение от Митев »

Amarena написа:
imitev72 написа:Добре бе, на мен ми даде 475гр. уиски :finga: а после песничка ли ще пея за още :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ем може жена ти да си е у вас и после с тупалката да те гони ...... :roll: Няма и да се сетиш за още :lol: Аз кат ви казвам,че е стиснат .... :roll: Ма аз нали съм с връзки,ще издействам по още 300-400 грама (но повече няма да мога ) ...ха ха ха
Съкровище , жена ми пие повече от мен :oops:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

IDA написа:
imitev72 написа:Добре бе, на мен ми даде 475гр. уиски :finga: а после песничка ли ще пея за още :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Имитев , явно не си разбрал как се работи с докторската "платформа" :D След като си въведеш данните си определяш кви питиете че пиеш за вечерта и си ги тестваш едно по едно 8) Ако си само на уиски като отидеш на "Какъв резултат очаквате" , там има 5 последователни фази- пускаш си за всяка фаза поотделно
-да се развеселя
-да ми светне
-да ми дойде
-да се натряскам здраву
-да забравя
, и горе-долу ще събереш така необходимите ти 2 литра живителна течност :D :D :D
Това беше от раз ,без да тествам и да се замислям :wink:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Доктора му предписа 1,200гр. ама той не го послуша и кво стана. :shock:
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

sapuna написа:
475гр.,ама от моята,дето замръзва у фризера! :wink: Пък после ша ми пееш,та и ша ми свириш за още! :D

п.п. Последно мнение пиша в "разни"!!!Просто няма смисъл!!!
Не мой тъй , форума ще обеднее :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

Sapuna,радвам се,че последното ти мнение е в мойта темичка :wink: Странно,другите 100 и няколко човека,които са прегледали темата май ги е срам да си напишат каква рецепта имат ха ха :)

P.s. Еееееее,хайде поне 30 сек. да не пишете мнение,че да си пратя мойто ;)
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Пациент: ribarq
Доза гр.: 1020
Питие: Уиски

Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ.

Аз ако трясна 1020 гр ще сам при свети Петър ! баси тоя доктор нещо се опитва да ме натряска :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

sapuna написа:
475гр.,ама от моята,дето замръзва у фризера! :wink: Пък после ша ми пееш,та и ша ми свириш за още! :D

п.п. Последно мнение пиша в "разни"!!!Просто няма смисъл!!!
Виж колко те уважават и хората от КАРПА
joronh написа:welcome Здравей Иво,остава и Митко sapuna да се появи ;) и всичко ще е на 6+ goood .
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

imitev72 написа:
IDA написа:
Имитев , явно не си разбрал как се работи с докторската "платформа" :D След като си въведеш данните си определяш кви питиете че пиеш за вечерта и си ги тестваш едно по едно 8) Ако си само на уиски като отидеш на "Какъв резултат очаквате" , там има 5 последователни фази- пускаш си за всяка фаза поотделно
-да се развеселя
-да ми светне
-да ми дойде
-да се натряскам здраву
-да забравя
, и горе-долу ще събереш така необходимите ти 2 литра живителна течност :D :D :D
Това беше от раз ,без да тествам и да се замислям :wink:

Добре де,ще те подгони с точилката,защото искаш да и изпиеш пиенето :wink: (шегичка)

айде дееееееее,5 килаааааа,къде сиииии :) аз пуснах темата за теб ,за да докажа,че си най-много 500 гр. :lol:

P.s. рибаря,ти да не си посочил вода ха ха
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Специално тази тема аз я слагам "по специалноста" , сиреч -неделима част от риболова и затова пиша в нея 8)
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Амаренче,явно и тебе те е изпрал тока :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Станимир е на Шабла и няма нет, а надали и вече му требе :finga: :finga: :finga:
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

snegk написа:Амаренче,явно и тебе те е изпрал тока :lol: :lol: :lol:
Ха ха :) Неееее,просто днес докато си ровех в нета попаднах на този сайт и ми се стори забавен :) Пък и както каза IDA е тематичен :) предположих,че и на вас би ви било интересно ,пък и полезно (доколкото може да се смята за достоверен ) ......По-скоро е само забавно :) Аз ако изпия толкожа бяло или червено вино,колкото ми предписа лекаря ,ще има да си бъбря пред вратите на СВ. Петър с ribarq ха ха ха
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Доктора скржав бе..само 435 гр.уиски ми даде си пиа :cry:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

nikola polizovski написа:Доктора скржав бе..само 435 гр.уиски ми даде си пиа :cry:
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Никола ще си разделим разликата от 40гр. по братски :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

imitev72 написа:
nikola polizovski написа:Доктора скржав бе..само 435 гр.уиски ми даде си пиа :cry:
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Никола ще си разделим разликата от 40гр. по братски :drinkers: :drinkers: :drinkers:
А да опиеме ние доктора :drinkers: ,та дупло да му се вижда и пише рецептата :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”