Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

КОЛКО ТРЯБВА ДА ПИЕШ
Модератор: dantho.mihov
Re: КОЛКО ТРЯБВА ДА ПИЕШ
Съкровище , жена ми пие повече от менAmarena написа:Ем може жена ти да си е у вас и после с тупалката да те гони ......imitev72 написа:Добре бе, на мен ми даде 475гр. уискиа после песничка ли ще пея за още
![]()
![]()
Няма и да се сетиш за още
Аз кат ви казвам,че е стиснат ....
Ма аз нали съм с връзки,ще издействам по още 300-400 грама (но повече няма да мога ) ...ха ха ха

Това беше от раз ,без да тествам и да се замислямIDA написа:Имитев , явно не си разбрал как се работи с докторската "платформа"imitev72 написа:Добре бе, на мен ми даде 475гр. уискиа после песничка ли ще пея за още
![]()
![]()
След като си въведеш данните си определяш кви питиете че пиеш за вечерта и си ги тестваш едно по едно
Ако си само на уиски като отидеш на "Какъв резултат очаквате" , там има 5 последователни фази- пускаш си за всяка фаза поотделно
-да се развеселя
-да ми светне
-да ми дойде
-да се натряскам здраву
-да забравя
, и горе-долу ще събереш така необходимите ти 2 литра живителна течност![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
Доктора му предписа 1,200гр. ама той не го послуша и кво стана.

Не мой тъй , форума ще обеднееsapuna написа:475гр.,ама от моята,дето замръзва у фризера!imitev72 написа:Добре бе, на мен ми даде 475гр. уискиа после песничка ли ще пея за още
![]()
![]()
Пък после ша ми пееш,та и ша ми свириш за още!
![]()
п.п. Последно мнение пиша в "разни"!!!Просто няма смисъл!!!

Sapuna,радвам се,че последното ти мнение е в мойта темичка
Странно,другите 100 и няколко човека,които са прегледали темата май ги е срам да си напишат каква рецепта имат ха ха 
P.s. Еееееее,хайде поне 30 сек. да не пишете мнение,че да си пратя мойто

P.s. Еееееее,хайде поне 30 сек. да не пишете мнение,че да си пратя мойто

- ribarq
- сериозен играч
Пациент: ribarq
Доза гр.: 1020
Питие: УиÑки
Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ.
Аз ако трясна 1020 гр ще сам при свети Петър ! баси тоя доктор нещо се опитва да ме натряска

Доза гр.: 1020
Питие: УиÑки
Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ.
Аз ако трясна 1020 гр ще сам при свети Петър ! баси тоя доктор нещо се опитва да ме натряска

Виж колко те уважават и хората от КАРПАsapuna написа:475гр.,ама от моята,дето замръзва у фризера!imitev72 написа:Добре бе, на мен ми даде 475гр. уискиа после песничка ли ще пея за още
![]()
![]()
Пък после ша ми пееш,та и ша ми свириш за още!
![]()
п.п. Последно мнение пиша в "разни"!!!Просто няма смисъл!!!
joronh написа:welcome Здравей Иво,остава и Митко sapuna да се появии всичко ще е на 6+ goood .
imitev72 написа:Това беше от раз ,без да тествам и да се замислямIDA написа:Имитев , явно не си разбрал как се работи с докторската "платформа"imitev72 написа:Добре бе, на мен ми даде 475гр. уискиа после песничка ли ще пея за още
![]()
![]()
След като си въведеш данните си определяш кви питиете че пиеш за вечерта и си ги тестваш едно по едно
Ако си само на уиски като отидеш на "Какъв резултат очаквате" , там има 5 последователни фази- пускаш си за всяка фаза поотделно
-да се развеселя
-да ми светне
-да ми дойде
-да се натряскам здраву
-да забравя
, и горе-долу ще събереш така необходимите ти 2 литра живителна течност![]()
![]()
Добре де,ще те подгони с точилката,защото искаш да и изпиеш пиенето

айде дееееееее,5 килаааааа,къде сиииии

P.s. рибаря,ти да не си посочил вода ха ха
-
- учете се от него
Специално тази тема аз я слагам "по специалноста" , сиреч -неделима част от риболова и затова пиша в нея 

-
- и господ не е толокова добър
Амаренче,явно и тебе те е изпрал тока

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Станимир е на Шабла и няма нет, а надали и вече му требе

Ха хаsnegk написа:Амаренче,явно и тебе те е изпрал тока![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Доктора скржав бе..само 435 гр.уиски ми даде си пиа 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Никола ще си разделим разликата от 40гр. по братскиnikola polizovski написа:Доктора скржав бе..само 435 гр.уиски ми даде си пиа

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А да опиеме ние доктораimitev72 написа:ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Никола ще си разделим разликата от 40гр. по братскиnikola polizovski написа:Доктора скржав бе..само 435 гр.уиски ми даде си пиа![]()
![]()

Macedonia