И кучето ми , подписа ПЕТИЦИЯТА!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

И кучето ми , подписа ПЕТИЦИЯТА!!!

Мнение от Бачо Илия »

Изображение
2008-07-24 23:27:58
г-н Джеки Апостолов, Карлово, България
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: И кучето ми , подписа ПЕТИЦИЯТА!!!

Мнение от SONY »

Браво Джони! Ша ги апеш мрежарите за ташЦите :lol:
TICA FAN
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

След тоя пост на много уважавания колега @ИДА,да взема и аз да я подпиша от имети На Бонси (бонзая ми Зеленика) и Шаро( Диоцета ми от раздел месоядни,растение).
Извинявай колега @ИДА знам важноста на Петицията,но не трябва да я омалуважаваме, с такива дребни рекламни трикове . И как ще погледнат сериозно ,след като подписваме и домашните си любимци.
С уважение Ивайло Колев.
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Не мисля,че изказвания от рода са пристойни по адрес на КолегатаIDA.Той е един от малкото,които пропагандират Петицията дори и в подписа си,ако проверите добре колко от нас са сложили подписа си там,ще разберете/може би/защо е тази провокация с кутрето.А човек,който уважава и е отдаден на определена идая /а тази е предостатъчно похвална/прави всичко възможно да я разспространи повсеместно в което аз го подкрепям напълно."ianeka". :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Последно промяна от Бисо на Чет Юли 24, 2008 11:34 pm, променено общо 1 път.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Според мен тънкия смисъл на темата , които е вкарал IDA е ,че не трябва да чакаме друг да ни свърши работата!Тъй , че вземете се в ръце и давайте да я подпишем тая петиция веднъж за винаги поне от наша страна ще знаем , че сме направили , каквото трябва! :wink:
TICA FAN
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

SONI,"веднъж за винаги",звучи малко отекчително и задължаващо,но като цяло нещата са точно така.Нека да направим това,което зависи от нас-СЕГА.Па ако се наложи после ще направим и още.Не съм идеалист,но мисля,че ще има значение подписа,който поставяме в Петицията.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Здрасти Ивайло ,
Кученцето е "чи-хуахуа" ,пълноправен член на семейството е, и за разлика от бонсаите , от време на време ходи и за риба! Абсолютно перде е ,като си припикае територията около мястото за риболов и се ангажира сериозно- няма минаване от там. Последния път щяха да го бият още в шест часа сутринта :D На яз. Мурла беше увиснал на топчето на на носа на един питбул , та не мога да обясня какъв квик и гюрултия до като ги оправим, и то питбул обучен за залози.
Та мисълта ми е - как Джеки няма да гласува , нощно време от 200 метра кюфка , а от 100 дига аларма все едно че глутница вълци идват да го вземат , чак на мен ми идва да хапя 8) 8) 8)

п.п. то заглавието на темата , освен текст, има и подтекст :wink:
Изображение
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

fizika01 написа:След тоя пост на много уважавания колега @ИДА,да взема и аз да я подпиша от имети На Бонси (бонзая ми Зеленика) и Шаро( Диоцета ми от раздел месоядни,растение).
Извинявай колега @ИДА знам важноста на Петицията,но не трябва да я омалуважаваме, с такива дребни рекламни трикове . И как ще погледнат сериозно ,след като подписваме и домашните си любимци.
С уважение Ивайло Колев.
Баце,/мой съвет ,ако искаш да го чуеш :? /преди да отправиш забележка към някой колега,поогледай се,поразгледай/галерий прмерно/,прочети негови коментари,па чак насетне се опитвай да му даваш акъл,щото човека/IDA/,къде е отишъл се е хванал и то риби различни от твоите циментовоаквариумни шаранчета.И със сигорност не ги е хващал с такива"капачоблери" :lol: :lol: :lol: или"воблериани" :lol: :lol: :lol: ,като твоите.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колеги SONI и ianeka , благодаря за подкрепата ( до като сте писали постовете и аз съм писал за това "перде" Джеки :oops: ) Това е и смисъла на темата ,де - Джек ще подписва с кеф , пък ние - не :wink: :wink: :wink:
Ми " тати" ще си го води за риба и толкова , щом е подписал ПЕТИЦИЯТА , ще ходи за риба хайвана.....:D :D :D
Изображение
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Аз имам пинчер-Тими,но каза,ченяма да разписва за да не обиди някой. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

АЗ!!!,Петицията (още)не съм я ,и няма (в този и`вид)да я подпиша,защо?.-то...:1-Правопис!!! :oops: :oops: ; 2-Стилистика? :oops: ?;3-Стига с тия сълзи...;4-Имам чувството,че я е писал някой пъпчив внук-тинейджър-кандидат-матурист,като отговор на лит. в-с;5-Това КУЧЕ ли е :lol: ,плюс това -не всички харесват този представител на животинския вид;6-Уважавам те и като ЧОВЕК ,и като ЛИЧНОСТ,и като РИБОЛОВЕЦ,но мразя РЕКЛАМИТЕ;7-..;8-...да не се излагаме(изцяло)пред хората!!!Смятам,че трябва да се(допълнително)обмисли,редактира и изчисти,за да не се възприеме като детска глезотия,иначе като замисъл е добре и я подкрепям!!!
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

"Нема пълно щастие",но поне има начало и нека да не му слагаме край.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Dimich написа:АЗ!!!,Петицията (още)не съм я ,и няма (в този и`вид)да я подпиша,защо?.-то...:1-Правопис!!! :oops: :oops: ; 2-Стилистика? :oops: ?;3-Стига с тия сълзи...;4-Имам чувството,че я е писал някой пъпчив внук-тинейджър-кандидат-матурист,като отговор на лит. в-с;5-Това КУЧЕ ли е :lol: ,плюс това -не всички харесват този представител на животинския вид;6-Уважавам те и като ЧОВЕК ,и като ЛИЧНОСТ,и като РИБОЛОВЕЦ,но мразя РЕКЛАМИТЕ;7-..;8-...да не се излагаме(изцяло)пред хората!!!Смятам,че трябва да се(допълнително)обмисли,редактира и изчисти,за да не се възприеме като детска глезотия,иначе като замисъл е добре и я подкрепям!!!
Виж сега колега , не искам да коментирам ред неща по отношение на първите три реда от поста ти . Солидарен съм с теб -колегите са я правили много набързо , явно с презумцията че ще "мине" за десетина дена и ще се внесе за разглеждане от Комисията към ЕС. Към момента я подписваме в този и вид и вариант , непосредствен , емоционален и национален :wink: . Аз не правя реклама и нямам никакво отношение и /или взаимоотношения към сайта в който е петицията и т.н. Ангажирал съм се лично и изцяло , като човек , като риболвец , като личност и гражданин.
Така стоят нещата по този въпрос!!!!
Поздрави и Успех!
Изображение
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

щом стигнахме до кучетата да ни варшат работата. значи работата е бузук???????
абе колеги незнам дали тази петиция ще сварши някаква работа, във парламента. то там кучета ги яли сичките, ами даите и ние да захапим кокала дето си е наш и да не го пускаме.пак да видим тагава какво ще прават Дугановците. дето узорпираха единственото българско нещо нащи язовири това което е останало от нащи деди.нищо лично но ако трябва кучета да ни варшат работата по добре сложета фериджето и почваите да поливате на Ахмет Доган масивите със "нашто грозде" и тровете язовирете.. да има "баши бузука" какво да пие когато ни се пресмива.защото и за това ние сме виновни понеже едно гласуване нищо незначи за нас.а изиисвкате секи да пиши на български и се подигравате на начинаещите които за първи път виждат компютар.ами вижте се вас.................................колко струвате и несе учудваите когато Анкара ни оправлява другата година.и таксата на язовирите е във лири.
нищо лично но там кадето живея и рибоволствам се на Ахмед Доган името чувам.защо ли? защото ние го избрахме, и ние го създадохме.и ние ще му сърбаме попарата.затова гласуваите поне да не се докопа до нашта животворна течност до водата ни защото само тя ни остана, и сички зависим от нея.
п.п А и друго си е когато яз.Иваиловград яз.Кърджали и Студен кладенец са пълни,тогава на уважават.? защо ли. защото ще видат колко големи сомове живеят във България :finga: :mrgreen: :finga: :mrgreen:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
nervaa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nervaa »

IDA написа:Изображение
2008-07-24 23:27:58
г-н Джеки Апостолов, Карлово, България
Баси ку4ето,от две думи разбра за кво стаа на вапрос :lol: