Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

И кучето ми , подписа ПЕТИЦИЯТА!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: И кучето ми , подписа ПЕТИЦИЯТА!!!
След тоя пост на много уважавания колега @ИДА,да взема и аз да я подпиша от имети На Бонси (бонзая ми Зеленика) и Шаро( Диоцета ми от раздел месоядни,растение).
Извинявай колега @ИДА знам важноста на Петицията,но не трябва да я омалуважаваме, с такива дребни рекламни трикове . И как ще погледнат сериозно ,след като подписваме и домашните си любимци.
С уважение Ивайло Колев.
Извинявай колега @ИДА знам важноста на Петицията,но не трябва да я омалуважаваме, с такива дребни рекламни трикове . И как ще погледнат сериозно ,след като подписваме и домашните си любимци.
С уважение Ивайло Колев.
- Бисо
- сериозен играч
Не мисля,че изказвания от рода са пристойни по адрес на КолегатаIDA.Той е един от малкото,които пропагандират Петицията дори и в подписа си,ако проверите добре колко от нас са сложили подписа си там,ще разберете/може би/защо е тази провокация с кутрето.А човек,който уважава и е отдаден на определена идая /а тази е предостатъчно похвална/прави всичко възможно да я разспространи повсеместно в което аз го подкрепям напълно."ianeka".

Последно промяна от Бисо на Чет Юли 24, 2008 11:34 pm, променено общо 1 път.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Според мен тънкия смисъл на темата , които е вкарал IDA е ,че не трябва да чакаме друг да ни свърши работата!Тъй , че вземете се в ръце и давайте да я подпишем тая петиция веднъж за винаги поне от наша страна ще знаем , че сме направили , каквото трябва! 

TICA FAN
- Бисо
- сериозен играч
SONI,"веднъж за винаги",звучи малко отекчително и задължаващо,но като цяло нещата са точно така.Нека да направим това,което зависи от нас-СЕГА.Па ако се наложи после ще направим и още.Не съм идеалист,но мисля,че ще има значение подписа,който поставяме в Петицията.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- учете се от него
Здрасти Ивайло ,
Кученцето е "чи-хуахуа" ,пълноправен член на семейството е, и за разлика от бонсаите , от време на време ходи и за риба! Абсолютно перде е ,като си припикае територията около мястото за риболов и се ангажира сериозно- няма минаване от там. Последния път щяха да го бият още в шест часа сутринта
На яз. Мурла беше увиснал на топчето на на носа на един питбул , та не мога да обясня какъв квик и гюрултия до като ги оправим, и то питбул обучен за залози.
Та мисълта ми е - как Джеки няма да гласува , нощно време от 200 метра кюфка , а от 100 дига аларма все едно че глутница вълци идват да го вземат , чак на мен ми идва да хапя
п.п. то заглавието на темата , освен текст, има и подтекст
Кученцето е "чи-хуахуа" ,пълноправен член на семейството е, и за разлика от бонсаите , от време на време ходи и за риба! Абсолютно перде е ,като си припикае територията около мястото за риболов и се ангажира сериозно- няма минаване от там. Последния път щяха да го бият още в шест часа сутринта

Та мисълта ми е - как Джеки няма да гласува , нощно време от 200 метра кюфка , а от 100 дига аларма все едно че глутница вълци идват да го вземат , чак на мен ми идва да хапя

п.п. то заглавието на темата , освен текст, има и подтекст

- Бисо
- сериозен играч
Баце,/мой съвет ,ако искаш да го чуешfizika01 написа:След тоя пост на много уважавания колега @ИДА,да взема и аз да я подпиша от имети На Бонси (бонзая ми Зеленика) и Шаро( Диоцета ми от раздел месоядни,растение).
С уважение Ивайло Колев.

-
- учете се от него
Колеги SONI и ianeka , благодаря за подкрепата ( до като сте писали постовете и аз съм писал за това "перде" Джеки
) Това е и смисъла на темата ,де - Джек ще подписва с кеф , пък ние - не
Ми " тати" ще си го води за риба и толкова , щом е подписал ПЕТИЦИЯТА , ще ходи за риба хайвана.....

Ми " тати" ще си го води за риба и толкова , щом е подписал ПЕТИЦИЯТА , ще ходи за риба хайвана.....

- Бисо
- сериозен играч
Аз имам пинчер-Тими,но каза,ченяма да разписва за да не обиди някой.

- Димича
- ще става разбирач
АЗ!!!,Петицията (още)не съм я ,и няма (в този и`вид)да я подпиша,защо?.-то...:1-Правопис!!!
; 2-Стилистика?
?;3-Стига с тия сълзи...;4-Имам чувството,че я е писал някой пъпчив внук-тинейджър-кандидат-матурист,като отговор на лит. в-с;5-Това КУЧЕ ли е
,плюс това -не всички харесват този представител на животинския вид;6-Уважавам те и като ЧОВЕК ,и като ЛИЧНОСТ,и като РИБОЛОВЕЦ,но мразя РЕКЛАМИТЕ;7-..;8-...да не се излагаме(изцяло)пред хората!!!Смятам,че трябва да се(допълнително)обмисли,редактира и изчисти,за да не се възприеме като детска глезотия,иначе като замисъл е добре и я подкрепям!!!

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

- Бисо
- сериозен играч
"Нема пълно щастие",но поне има начало и нека да не му слагаме край.
-
- учете се от него
Виж сега колега , не искам да коментирам ред неща по отношение на първите три реда от поста ти . Солидарен съм с теб -колегите са я правили много набързо , явно с презумцията че ще "мине" за десетина дена и ще се внесе за разглеждане от Комисията към ЕС. Към момента я подписваме в този и вид и вариант , непосредствен , емоционален и националенDimich написа:АЗ!!!,Петицията (още)не съм я ,и няма (в този и`вид)да я подпиша,защо?.-то...:1-Правопис!!!![]()
; 2-Стилистика?
?;3-Стига с тия сълзи...;4-Имам чувството,че я е писал някой пъпчив внук-тинейджър-кандидат-матурист,като отговор на лит. в-с;5-Това КУЧЕ ли е
,плюс това -не всички харесват този представител на животинския вид;6-Уважавам те и като ЧОВЕК ,и като ЛИЧНОСТ,и като РИБОЛОВЕЦ,но мразя РЕКЛАМИТЕ;7-..;8-...да не се излагаме(изцяло)пред хората!!!Смятам,че трябва да се(допълнително)обмисли,редактира и изчисти,за да не се възприеме като детска глезотия,иначе като замисъл е добре и я подкрепям!!!

Така стоят нещата по този въпрос!!!!
Поздрави и Успех!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
щом стигнахме до кучетата да ни варшат работата. значи работата е бузук???????
абе колеги незнам дали тази петиция ще сварши някаква работа, във парламента. то там кучета ги яли сичките, ами даите и ние да захапим кокала дето си е наш и да не го пускаме.пак да видим тагава какво ще прават Дугановците. дето узорпираха единственото българско нещо нащи язовири това което е останало от нащи деди.нищо лично но ако трябва кучета да ни варшат работата по добре сложета фериджето и почваите да поливате на Ахмет Доган масивите със "нашто грозде" и тровете язовирете.. да има "баши бузука" какво да пие когато ни се пресмива.защото и за това ние сме виновни понеже едно гласуване нищо незначи за нас.а изиисвкате секи да пиши на български и се подигравате на начинаещите които за първи път виждат компютар.ами вижте се вас.................................колко струвате и несе учудваите когато Анкара ни оправлява другата година.и таксата на язовирите е във лири.
нищо лично но там кадето живея и рибоволствам се на Ахмед Доган името чувам.защо ли? защото ние го избрахме, и ние го създадохме.и ние ще му сърбаме попарата.затова гласуваите поне да не се докопа до нашта животворна течност до водата ни защото само тя ни остана, и сички зависим от нея.
п.п А и друго си е когато яз.Иваиловград яз.Кърджали и Студен кладенец са пълни,тогава на уважават.? защо ли. защото ще видат колко големи сомове живеят във България

абе колеги незнам дали тази петиция ще сварши някаква работа, във парламента. то там кучета ги яли сичките, ами даите и ние да захапим кокала дето си е наш и да не го пускаме.пак да видим тагава какво ще прават Дугановците. дето узорпираха единственото българско нещо нащи язовири това което е останало от нащи деди.нищо лично но ако трябва кучета да ни варшат работата по добре сложета фериджето и почваите да поливате на Ахмет Доган масивите със "нашто грозде" и тровете язовирете.. да има "баши бузука" какво да пие когато ни се пресмива.защото и за това ние сме виновни понеже едно гласуване нищо незначи за нас.а изиисвкате секи да пиши на български и се подигравате на начинаещите които за първи път виждат компютар.ами вижте се вас.................................колко струвате и несе учудваите когато Анкара ни оправлява другата година.и таксата на язовирите е във лири.
нищо лично но там кадето живея и рибоволствам се на Ахмед Доган името чувам.защо ли? защото ние го избрахме, и ние го създадохме.и ние ще му сърбаме попарата.затова гласуваите поне да не се докопа до нашта животворна течност до водата ни защото само тя ни остана, и сички зависим от нея.
п.п А и друго си е когато яз.Иваиловград яз.Кърджали и Студен кладенец са пълни,тогава на уважават.? защо ли. защото ще видат колко големи сомове живеят във България

-
- вече хвърля и на тежко
Баси ку4ето,от две думи разбра за кво стаа на вапросIDA написа:
2008-07-24 23:27:58
г-н Джеки Апостолов, Карлово, България