Успешен излет

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ElGato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ElGato »

Ми ти и да искаш не можеш да миниш през Стамболийски щото моста го отнеси Марица :D Виж сега тръгваш от гр. Пловдив посока гр. Стамболийски или гр.Пещера , стигаш до село Йоакимгруево минаваш селото и накрая на селото има мост на р. Въча , минаваш моста и веднага в дясно ( там има автоморга) завиваш по черен път ( в ляво има бензиностанция на Петрол и там има черен път който върви покрайреката , да не се объркаш) и като завиеш в дясно вървиш по черен път покрай реката , вървиш около 2-3 километра докато стигнеш един бент , там има вирчета , хвърляш близо до папура и тревите , там има и големи кефали и пъстърви.

За колегата , който не знае къде е р.Въча :D -това е една от най-чистите реки в България , извира от Родопите над гр. Девин , на нея е построен един от дълбоките язовири на България-яз. Антонивановци, и се влива в р. Марица малко преди гр. Пловдив , по точно между гр. Стамболийски и гр. Пловдив. :P
Работата е за хора , които не ходят на риба :)
Djuka
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Djuka »

Благодаря ти за опътването, колега! Да се надявам, че няма да се объркам. :)
Аватар
ElGato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ElGato »

Дано , но и да се объркаш почти навсякъде има щука по реката
Аватар
ElGato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ElGato »

Ако видиш покрай реката розова кола - Сеат " Марбела" , това съм аз :D
Djuka
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Djuka »

А ти, ако видиш златист Ситроен Ксара, значи се намирам наблизо. :)
Аватар
ElGato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ElGato »

ще гледам за ситроена :D
Djuka
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Djuka »

Последно нещо да те питам, ако завали, може ли да се излезне или си оставам там? :)
Аватар
ElGato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ElGato »

да може пътя е черен он е хубав :D
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

колега El Gato,току-що се прибирам от гореспоменатото место и бих казал ,че е пълно мъртвило!много вода,при положение,че язовирът не беше пуснат,и нито един удар за цял ден!утре ще ходя пак и ще напиша нов отговор по темата,дано да е по -добър от този!става въпрос за бента,който се намира горе долу до старото корито на реката,на около 300-400 м от моста при Кадиево или аз не съм разбрал нещо?просто на този бент има що годе едно место където водата е по -тиха и удобно за риболов!
Аватар
ElGato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ElGato »

Е поне аз в неделя хванах две щуки :?
Djuka
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Djuka »

ElGato, кой е бента на който ги ловиш. Да не би да не съм разбрал правилно?! Аз ходих там където минава ЖП линията! И лових точно преди бента! Това ли е мястото?
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

8) 8) Здравейте първо.На ЕЛГато много мерси за съдействието за намирането на водоемчето.Аз съм човека с черния голф, КОГАТО беше избягал от работа за да посетиш щукарския рай. :оопс:

Ние след като си тръгна стояхме до тъмно но ни един удар.Но опрделено пак ще го посетитм, тъй като има доста потенциални места за успешен излет на щука.

:шоцк: А да не забравя да кажа кориоза.Хвърлил съм едната пръчка на 30м от мен и отивам да оправя другата.След има няма 5 мин. поглеждам че кордата се оппува и после отпуска при положение че 30 мин. не е помръдвала.Отивам и още 20 мин, я гледам- а тя не помръдва.Вадя,......и кво да видя...... :evil: :evil: Останал съм без олово и каракудката се забила vb храста. :шоцк: Дали оловото по пограшка е попаднало в остата на щуката или от дърпането.....божа работа.Но съм СИГУРЕН че оловото бе суопер здраво вързано....Айде в Понеделник съм там.Може да се засечем.Даже ще е желателно. 8)

http://forum.nariba.com/viewtopic1393.html
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

колега El Gato,дай да си ударим една среща в неделя.да видя за какво става въпрос,израснал сън на тази река,ама щуки за които ми разправяш освен на старото корито на реката,и на 2-3 гьола до нея не съм хващал!не че няма щука,2 дена обикалям из реката и помен няма от щука!а и не съм сигурен дали става въпрос и за един и същи бент!на гореспоменатия има само 1 место що-годе добро за хвърляне!както и да е,от стамболийски съм,ако ще идваш скоро насам пиши!
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

Асъл старото корито става на въпрос :lol:
Аватар
ElGato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ElGato »

Здрасти на всички щукари , някои могат да си помислят че лъжа , но за щастие направих снимки и скоро ще ги пратя , трябва само да намера кабел за телефона за да ги сваля , що се отнася до колегата от гр. Стамболийски - приятелю аз те познавам , по простата причина че и аз съм от там. Що се отнася до колегата който се срещнахме на реката-щях да дойда понеделник но се случи нещо-тръгвам в неделя за риба и твара въдици такъми и живата рибка и куфара с такъмите съм оставил на тавана на колата и си тваря багажа и тръгвам , като стигнах езерото гледам нямаго куфара стакъмите забравил съм да го сваля от тавана на колана , за съжаление вътре ми беше и риболовният билет , върнах се и пуснах обява в кабилната телевизия на гр. Самболийски -но уви :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”