Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Амур на Овчарица-личните ми впечатления
Модератор: sapuna
Re: Амур на Овчарица-личните ми впечатления
ЕВАЛА
Достоен за уважение човек си.
Нямам думи.
За такива хора,давам мило и драго.
Не те познавам Митак
винаги съм се кефил на това което пишеш.
Да си жив и здрав.
П.п
Обичам АМАРЕНА
Достоен за уважение човек си.

Нямам думи.
За такива хора,давам мило и драго.
Не те познавам Митак
винаги съм се кефил на това което пишеш.
Да си жив и здрав.

П.п
Обичам АМАРЕНА

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Митак, само едно не си опоменал: Как да различим мъжкия от женския амур?
Браво за темата.Похвално начинание е знаещите и опитните да споделят впечатленията си от даден водоем.Аз нямам толкова завидни успехи относно амура там.От около 2 години го търся на косъм,но за съжаление повече успех съм имал преди това на горна кука.Сега наблягаме на правилните монтажи,пък дано и да се включим в тази тема с нещо полезно.Наслука на всички!
- daniel_g
- разбира нещата
Браво МИТАК !!! Страхотна тема! Прочетох я на един дъх! Личи си "израстването" ти в риболова на големите амури на Овчарица. Доказват го и снимките!

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

благодаря Митак каквото и да кажа е излишно, без тебе този форум................?
браво нямам думи

Браво МИТАК евалата батка че споделяш опита си снас много сам ти благодарен за метода с чашките и за вси4ките ти савети и да имаш още по големи успехи бади ЖИВ и ЗДРАВ.А на всички от форумите нариба вие сте наи добрите БЛАГОДАРЯ ви за това че сте хора и помагате на по неопитните рибари да влезнат барзо в нещата бадете ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО РИБОЛОВНИ УСПЕХИ
Да ти благодаря и аз,Митак,за полезното инфо!Много хубаво разказваш,личи си,че сърцето ти е там,до водата.
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
Чудесен обзор на темата,мисля че всички други мнения са излишни на фона на това!!!Истината е не само в постоянството,но и в моженето,а ти определено го можеш!!!
Чак сега видях тази тема
прочетох я на един дъх,Митак страхотен си просто нямам думи те колегите са го казали............ТИ СИ ГОЛЯМ............евала,продължавай все така с твоето израстване
.

Никога на колене пред когото и да е.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Хареса ми анализа и развитиета на темата и автора и.
Поздравления!
Поздравления!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ей това ме изкефи много!Аз съм същият самоче метрите са ми по малкиsapuna написа:
Построил съм си някаква своя таблица-правилник и гледам стриктно да я спазвам.Примерно-"защо да уча рибата да се храни на 300м,като мога да я почерпя и на 100"!

А темата и обясненията още повече ме изкефиха

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мдаааа,стана спортист и почна с мемоарите
А като спечелите състезание в което съм сигурен- сигурно и книга ще издадеш
Добра тема брат
Има хубави риби на този ТЕЦ,ама пусто време...

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- carpsliven2
- сериозен играч
казват че несе развъждал ... това е най вече спорната тема.. сега се прибирам от три дневен излет на първия скендер ... хванах страшно много амурчета от порядъка на 300 - 1500 гр. и шаранчета 700 -1500 гр. .. незнам дали са зарибявали , но рибите са много, дано неги обират колегите. мрежи е имало винаги на теца и винаги ще има , дори мисла че кормораните изяждат страшни количества риба , понеже са хиляди или стотици хиляди ... виждал съм как небето става черно от птиците, има записано в статистиката на теца че кормораните зимата изяждат по 20 тона на месец , преди се смеех много на това , но от както видях зимата как небето става черно ... взех да се съмнявам , че може да е истина. амурчетата удряха само на вкисната царевица и само преди свечеряване. (един съвет, ако ловите около садките , ползвайте непременно анти-шок ) надявам се да съм ви бил полезен .... успех на всички с овчарица.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Специялно за ТЕЦ 2 амура и толостолопа се внася от Румъния във вид на личинки.Отглеждат ги в садки докато станат 100-200 гр. и тогава ги пускат.Тази година са пуснати 6 тона заребител в топлото за студеното незнам колко но и там са пуснали.