Кой какъв фидер ползва

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Кой какъв фидер ползва

Мнение от Koleff »

каридата написа:A за първото СПРО много ме съмняват данните му.Просто на 4,20м да тежи 272гр а пък акцията да му е до 140гр. :roll: незнам чудна работа ми се струва.
То питането от октомври миналата година ама нищо. :wink: В интерес на истината и мен ме съмнява. :roll:
Аз съм с Зео Пауър фидер на Шекспир на 4.20 метра. Имам 2 от оригиналните (бяха 3 :evil: ) върха и 2 допълнително закупени с акция лайт и медиум. Много ме кефи. :lol:
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

:wink:
Последно промяна от Бачо Илия на Пон Юни 08, 2009 10:04 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

М да аа ,моито скромно моделче е GLOBE samurai на 3,60 доста корава пръчка рядко я ползвам ама сам си доволен от него :rolleyes:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Шимано Катана- 110гр.- перфектен е ,ползвам го и за мач :D
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

TRABUCCO HERON 3.9m. с три върха. Доволен съм!
Верния път е най-къс!
Аватар
dunedanetz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dunedanetz »

Focus Aqua Feeder 3,90 Heavy action - доволен съм, с 3 върха е.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Имам един за парлама /малко са местата при нас за риболов на фидер / - "Робинзон",3,60 м,с два върха ,по към "лайт",че ме мързи сега да ходя да му гледам акцията.Забил съм му едно макаре "Корморан"с "байтрънър",ама от въпросната джаджа според мен няма никаккъв смисъл ако наистина ловиш на фидер.
Hobby
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Hobby »

Преди време имах фидер на Шекспир. Моделът преди Zeo. Много бях доволен, но го продадох защото беше на 3.60 и ми беше късичък. Това налагаше да се изправям като хвърлям. Замених го с Биг Бул-а на Окума. Сериозна пръчка, но прекалено твърда за моите представи. Трябваше да използвам огромни кошници от по 80 грама с по-мекия от двата върха, за да си опъна линията. След това ми попадна и си взех някакъв, куча марка - Рико Марина на 3.90 с 3 върха, 40-120гр. Така ми легна в ръката, че ми стана любим. Сега съм с него и освен за фидер го ползвам и за зарган на морето. А преди няколко дни и като куивер тип при риболов на костур. Добра пръчка излезе. Обул съм го с най-малката (LB 30) Окума Лонг боу с байт рънер. И тя се държи перфектно.
Ако пък и кълве... Още по-добре!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Hobby написа:Преди време имах фидер на Шекспир. Моделът преди Zeo. Много бях доволен, но го продадох защото беше на 3.60 и ми беше късичък. Това налагаше да се изправям като хвърлям. Замених го с Биг Бул-а на Окума. Сериозна пръчка, но прекалено твърда за моите представи. Трябваше да използвам огромни кошници от по 80 грама с по-мекия от двата върха, за да си опъна линията. След това ми попадна и си взех някакъв, куча марка - Рико Марина на 3.90 с 3 върха, 40-120гр. Така ми легна в ръката, че ми стана любим. Сега съм с него и освен за фидер го ползвам и за зарган на морето. А преди няколко дни и като куивер тип при риболов на костур. Добра пръчка излезе. Обул съм го с най-малката (LB 30) Окума Лонг боу с байт рънер. И тя се държи перфектно.
Добър комплект си спретнал,щом ти пасва.Пиши повече за фидера ако знаеш,вносител,магазин където го има,цена.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

В момента ползвам едно EXORI,бая харт 120гр му е акцията.Но за сметка на това върховете му са с широки водачи.Абе шарани ловим :lol: :lol: :lol:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Hobby
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Hobby »

butnik написа: Добър комплект си спретнал,щом ти пасва.Пиши повече за фидера ако знаеш,вносител,магазин където го има,цена.
Да ти кажа, купих го от едни китайци на Илиянци в София преди доста време. Беше под 50 лв, ама подробностите ми се губят. Прати ми на ЛС телефон и ще ти звънна, ако ходя. Има едно момче от форумите Владо се казва, има сергия на пазара в Димитровград, мисля, че и той ги продава. Ако му намеря координатите ще ти ги пратя.
Ако пък и кълве... Още по-добре!
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Моделът с , който ловя е" stead fast Triumph" 3.90 , 3 секции ,имам го от около 10 години.Единствено съм му сменял върховете и 2 от водачите.Може би има много по хубави пръчки от тази,но аз съм доволен от нея-перфектния фидер е! :D :D :D
Последно промяна от jporlando на Пон Окт 12, 2009 10:05 pm, променено общо 1 път.
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Сега ползвам Focus Aqua Feeder 60-120доло горе става.Но за следващия сезон съм решил .Или Simano Catan 150g 4,27m., или това Garbolino http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6941 Но днес ходих до един магазин и една Daiwa много ме грабна на цена от 308лв .3,9м с 4 върха до 4OZ-150g. Малко ми се виждат множко .Но може и да се прижаля.Все пак коледа наближава.Та мисълта ми е някой ползва,ползвъл фидър на Daiwa какво е вашето мнение.За Garbolinoto .Вече разбрах от форума ,че си го бива .
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

MiTKo_Fisher написа:какво е вашето мнение.За Garbolinoto .Вече разбрах от форума ,че си го бива .
Колега, чувам само добри отзиви за този фидер и съм решил да си направя новогодишен подарък ето този
SQUAD 390PFD 3.90 м. 1.38 м. 3 + 3 25 - 75 - 125 270 гр. :D Някой знае ли в Бургас къде може да се види?
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Някой знае ли в Бургас къде може да се види?
нямаш особени шансове за това. :wink:
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”