Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Кой какъв фидер ползва
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Кой какъв фидер ползва
То питането от октомври миналата година ама нищо.каридата написа:A за първото СПРО много ме съмняват данните му.Просто на 4,20м да тежи 272гр а пък акцията да му е до 140гр.незнам чудна работа ми се струва.

Аз съм с Зео Пауър фидер на Шекспир на 4.20 метра. Имам 2 от оригиналните (бяха 3

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- учете се от него

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Юни 08, 2009 10:04 pm, променено общо 1 път.
- Skorpi
- сериозен играч
М да аа ,моито скромно моделче е GLOBE samurai на 3,60 доста корава пръчка рядко я ползвам ама сам си доволен от него 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

Шимано Катана- 110гр.- перфектен е ,ползвам го и за мач 

- dunedanetz
- научил се да хвърля
Focus Aqua Feeder 3,90 Heavy action - доволен съм, с 3 върха е.
-
- кандидат преподавател
Имам един за парлама /малко са местата при нас за риболов на фидер / - "Робинзон",3,60 м,с два върха ,по към "лайт",че ме мързи сега да ходя да му гледам акцията.Забил съм му едно макаре "Корморан"с "байтрънър",ама от въпросната джаджа според мен няма никаккъв смисъл ако наистина ловиш на фидер.
Преди време имах фидер на Шекспир. Моделът преди Zeo. Много бях доволен, но го продадох защото беше на 3.60 и ми беше късичък. Това налагаше да се изправям като хвърлям. Замених го с Биг Бул-а на Окума. Сериозна пръчка, но прекалено твърда за моите представи. Трябваше да използвам огромни кошници от по 80 грама с по-мекия от двата върха, за да си опъна линията. След това ми попадна и си взех някакъв, куча марка - Рико Марина на 3.90 с 3 върха, 40-120гр. Така ми легна в ръката, че ми стана любим. Сега съм с него и освен за фидер го ползвам и за зарган на морето. А преди няколко дни и като куивер тип при риболов на костур. Добра пръчка излезе. Обул съм го с най-малката (LB 30) Окума Лонг боу с байт рънер. И тя се държи перфектно.
Ако пък и кълве... Още по-добре!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Добър комплект си спретнал,щом ти пасва.Пиши повече за фидера ако знаеш,вносител,магазин където го има,цена.Hobby написа:Преди време имах фидер на Шекспир. Моделът преди Zeo. Много бях доволен, но го продадох защото беше на 3.60 и ми беше късичък. Това налагаше да се изправям като хвърлям. Замених го с Биг Бул-а на Окума. Сериозна пръчка, но прекалено твърда за моите представи. Трябваше да използвам огромни кошници от по 80 грама с по-мекия от двата върха, за да си опъна линията. След това ми попадна и си взех някакъв, куча марка - Рико Марина на 3.90 с 3 върха, 40-120гр. Така ми легна в ръката, че ми стана любим. Сега съм с него и освен за фидер го ползвам и за зарган на морето. А преди няколко дни и като куивер тип при риболов на костур. Добра пръчка излезе. Обул съм го с най-малката (LB 30) Окума Лонг боу с байт рънер. И тя се държи перфектно.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В момента ползвам едно EXORI,бая харт 120гр му е акцията.Но за сметка на това върховете му са с широки водачи.Абе шарани ловим

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Да ти кажа, купих го от едни китайци на Илиянци в София преди доста време. Беше под 50 лв, ама подробностите ми се губят. Прати ми на ЛС телефон и ще ти звънна, ако ходя. Има едно момче от форумите Владо се казва, има сергия на пазара в Димитровград, мисля, че и той ги продава. Ако му намеря координатите ще ти ги пратя.butnik написа: Добър комплект си спретнал,щом ти пасва.Пиши повече за фидера ако знаеш,вносител,магазин където го има,цена.
Ако пък и кълве... Още по-добре!
Моделът с , който ловя е" stead fast Triumph" 3.90 , 3 секции ,имам го от около 10 години.Единствено съм му сменял върховете и 2 от водачите.Може би има много по хубави пръчки от тази,но аз съм доволен от нея-перфектния фидер е!

Последно промяна от jporlando на Пон Окт 12, 2009 10:05 pm, променено общо 1 път.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Сега ползвам Focus Aqua Feeder 60-120доло горе става.Но за следващия сезон съм решил .Или Simano Catan 150g 4,27m., или това Garbolino http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6941 Но днес ходих до един магазин и една Daiwa много ме грабна на цена от 308лв .3,9м с 4 върха до 4OZ-150g. Малко ми се виждат множко .Но може и да се прижаля.Все пак коледа наближава.Та мисълта ми е някой ползва,ползвъл фидър на Daiwa какво е вашето мнение.За Garbolinoto .Вече разбрах от форума ,че си го бива .
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- ivelin_1976
- разбира нещата
Колега, чувам само добри отзиви за този фидер и съм решил да си направя новогодишен подарък ето тозиMiTKo_Fisher написа:какво е вашето мнение.За Garbolinoto .Вече разбрах от форума ,че си го бива .
SQUAD 390PFD 3.90 м. 1.38 м. 3 + 3 25 - 75 - 125 270 гр.

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- каридата
- учете се от него
нямаш особени шансове за това.Някой знае ли в Бургас къде може да се види?

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''