Голф-3 за риболов

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Голф-3 за риболов

Мнение от AL KAPONE »

Nemezis_ss написа:Фолксвагена и предимно голфа....грее много, а ако го и презориш.....лошо. Вземи си нещо по-мощно, ако и да е за сметка на възраста.....
Тва от некъв опит ? или просто да се включиш в темата 8)
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

AL KAPONE написа:
Nemezis_ss написа:Фолксвагена и предимно голфа....грее много, а ако го и презориш.....лошо. Вземи си нещо по-мощно, ако и да е за сметка на възраста.....
Тва от некъв опит ? или просто да се включиш в темата 8)
Макар и грам незаинтересован....работя с коли и хора, който за това живеят. Та говорили са ми за това....иначе и голф имам, та да не прозвучи че говоря съвсем наизуст. Та макар и перката на голфа ми почти да не гасне....след 10 мин. работа ....температура 85-90....и я поддържа. Та питах хора....казаха че си греят много....не е проблем в колата, а в марката.... Надявам се съм ти удволетворил любопитството...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

GOLF 2 : 1988-1992

Не , че имам голф , ама с него от където съм минал , много хора ще се зачудят дали да минат пеша. За справка: питайте ivkata от форума , от къде минах на излета ни в с.Раковец на Арката :lol: а иначе , почти всички НЕДОСТЪПНИ места по Лобош и по пернишките водоеми ги е превзел , без никакви аварии . Единствения недостатък му е , че при влизане в завои с висока скорост , поднася. Но единственото по-добро от GOLF 2 , според мен е GOLF Кънтри - няма 2 мнениея. Не си взимай GOLF 3 , ще се проклинаш цял живот - ГАРАНТИРАМ ТИ :wink:

Nemezis_ss написа:Та питах хора....казаха че си греят много....не е проблем в колата, а в марката...

не е вярно :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
milenium324
новобранец
новобранец

Мнение от milenium324 »

Тедо написа:щом вече си го купил, защо питаш?
не знам за голф, но при другите марки 1.4 харчи колкото 1.6, само дето върви по-малко... Голф/Пасат има и 1.8 75кс - това щеше да ти върши по-добра работа...
иначе на асфалт не вярвам да имаш проблеми - единствено при вадене на лодката при по-стръмен бряг може да се поозори, но чак да прегрява... едва ли... Пасата с ми с 500кг колесар си върви все едно няма нищо отзад...
Е точно голф 3 с 1.4 мотор върви малко повече от 2-ка с 1.6 и на старт и на максимална :) колкото до мнението на колегата nikejo голф 3 е в пъти по-добър от голф 2 за градско и за магистрали, за нивите вече отстъпва :mrgreen: , тъй като карам и двата а и с БМВ 5-ца имам опит трябва да кажа, че е стабилен почти като бмв-то и вози 3-пъти по-меко от 2-ката (GL ми е изпълнението). Здрав автомобил е не пипам нищо по него, но там откъдето 2-ката мине на скорост 3-ката подпира :(
Ако колегата успее някакси да си вдигне колата с 4-5 см (то повече и не трябва заради стабилността) никакви ядове няма да има да ходи за риба. Мисля даже, че можеше с правени фланци от по 4 см да подложи над предните амортисьори, а с модификация на пружини от лада да закърпи положението отзад (има писано във форума на фолксваген за повдигане на 2-ка, 3-ката принципно е почти същата откъм окачване) и това да не му коства колосален разход. Даже може да не пипа гуми и джанти. Само да се регне и да пусне една темичка те колегите ще му разяснят какво може и какво не и кой може да извърши повдигането. :D
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

ЩЕ СТАНЕЕЕЕ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: остава само да си намеря теглич и да го повдигана малко,благодаря на колегата дето ме упъти са сайта на VW. :idea:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Аз говорех за возията на 2-ката при непроходими български условия :lol: иначе спор няма , че през дупки вози по меко отколкото на асфалт :lol: май няма друга кола , която може да го постигне 8)

П.С. - друго си в GOLF 2 с VR6 двигател дето вдига 260 км/ч :twisted: или 1.9 GTI със 160 км/ч на 3-та :twisted: нема 3-ка с такива постижения , а и да не забравяме , няма и дрига кола , прозиведена 86-92 , коята да не е изгнила :wink: Все пак GOLF 2 е кола за риба , кола създадена да мине не само по "царския път" 8)
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

За ламарините не се притеснявам защото е от първите 3ки с поцинкована ламарина,на няколко места е ужулена и се вижда,ам ми се вижда слабичък пък то с лодката не ми трябва да се състезавам по магистралата.
milenium324
новобранец
новобранец

Мнение от milenium324 »

chapara написа:Е и името и говори де,предишната ми беше такава. :D Голф-2
С голф 2-ката съм ходил преди 5 години за кефал (там се зове лупавец) до един планински язовир в Странджа само по GPS карта без път... е няма друга марка лека кола (дори 4х4 без да броим джипoвете в т. число), която може да мине през тия нагънати полянки, камъняк и храсталак :D :prayer:
milenium324
новобранец
новобранец

Мнение от milenium324 »

Поборников написа:За ламарините не се притеснявам защото е от първите 3ки с поцинкована ламарина,на няколко места е ужулена и се вижда,ам ми се вижда слабичък пък то с лодката не ми трябва да се състезавам по магистралата.
Карай си и си свиркай, от фолксвагена по-яка конвенционална машина за нашите условия няма!
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Айде и аз да се изкажа. :oops:
Значи от собствен опит мога да кажа следното:
До преди година теглех лодката си с едно Ауди Б4 - 2.0 - 90кс. Като мощност никакви проблеми, обаче окачването здаде и за една година цялата задница се скапа. Амортисьори, пружини, тампони на задния мост и тн. Лагери на предницата също. Лодката ми с цялото снаряжение в нея и колесара е около 400-450кг.
Решението което взех е че продадох Аудито и си взех една Лада Нива. На тоя етап това ми роди акъла това и направих. Близкото бъдеще ще покаже Нивата как ще се представи. Поне не се забелязва да увисва задницата като закача колесара.
Та в общи линии мисълта ми беше, че на Голфа няма да му е проблем двигателя а окачването. :roll: Влаченето по всякакви земни пътища и пътечки и какви ли не байри на лодка, като че ли не е създаден за тая работа Голфа..... :roll:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Nemezis_ss написа: Макар и грам незаинтересован....работя с коли и хора, който за това живеят. Та говорили са ми за това....иначе и голф имам, та да не прозвучи че говоря съвсем наизуст. Та макар и перката на голфа ми почти да не гасне....след 10 мин. работа ....температура 85-90....и я поддържа. Та питах хора....казаха че си греят много....не е проблем в колата, а в марката.... Надявам се съм ти удволетворил любопитството...
А сега Дон Капоне да те отвори 8) Проблем в автомобилът Голф нема :idea:
Проблема е в тези, които го карат или не знаят как да ги карат. :idea: Имал съм... 2 - ки като единият е бил KR, 3-ка GTI и 4-ка GTI, ще имам и 5-ца.... кото му дойде времето 8)
Като ти грее... хората продават термостати по 10-12 кинта с различно топлинно число на отваряне, вземи си такъв дето да те задоволи :lol:
Смея да твърдя, че Поборников си е взел приличен и верен автомобил :smt023
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

За приличен може би и дано да е верен ,ама нали гледам да има компромис да е универсална кола иначе ако ме питате по добро от УАЗ и НИВА за случая няма ама въпрос на финанси. :cry:
milenium324
новобранец
новобранец

Мнение от milenium324 »

Поборников написа:За приличен може би и дано да е верен ,ама нали гледам да има компромис да е универсална кола иначе ако ме питате по добро от УАЗ и НИВА за случая няма ама въпрос на финанси. :cry:
С тая петролна криза дето се вихри, уаз и нива не са много примамливи оферти - ще трябва да караме каквото е изгодно, разбира се за всеки това е различно понятие иначе на риба с джип е най-добре :)
milenium324
новобранец
новобранец

Мнение от milenium324 »

chapara написа:
milenium324 написа:
Поборников написа:За приличен може би и дано да е верен ,ама нали гледам да има компромис да е универсална кола иначе ако ме питате по добро от УАЗ и НИВА за случая няма ама въпрос на финанси. :cry:
С тая петролна криза дето се вихри, уаз и нива не са много примамливи оферти - ще трябва да караме каквото е изгодно, разбира се за всеки това е различно понятие иначе на риба с джип е най-добре :)

А на газ????????????????????????????????????????????????????????? :mrgreen:
Пак е х2 спрямо нормална кола :shock: :mrgreen:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Ами не горят чак толкоз много. :wink: Моята Нива с лодката отзад повече от 16-17/100 газ не може да ги докара. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”