Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

захранка и стръв за каракуда
Модератор: Paublo_Eskobar
- gogobogo
- кандидат преподавател
захранка и стръв за каракуда
да ви питам колеги да ми прпорачате стръв и захранка за каракуда за плувка през това време.ясно ми е че по това време не се храни ама като гледам как я вадят с парашутите в саза ми се иска да пробвам.благодаря предварително
- dimitar_
- сериозен играч
По това време не може да се разчита на "чудеса" от каракудата, освен на рибарник,но аз не ги признавам там рибата си е вързана...
Аз си работя на торен червей ,понякога и на бял. Захранвам с кюспе и хляб-накиснати заедно-като хвърлям по-малко,но често...
А колкото до "парашутистите"-това са по - малките ЗЛИ братя на БРАКОНИЕРИТЕ!!!
Аз си работя на торен червей ,понякога и на бял. Захранвам с кюспе и хляб-накиснати заедно-като хвърлям по-малко,но често...
А колкото до "парашутистите"-това са по - малките ЗЛИ братя на БРАКОНИЕРИТЕ!!!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
Аз захранвам със следното:
2-3 стари хляба,100-200гр червей.
Отиваш на водоема,накъсваш хляба на парчета и го слагаш във водата да поомекне.След като омекне го смесваш с глина от водоема(около едно към едно с количеството на хляба) и накълцаните червеи.Смесваш ги много добре и мяташ!Хвърли 80% от сместа(не я пази) и след това само подхранвай с малко топки!След около 15-20мин ще дойдат първо дребните и след това едрите риби!
При мен тази смеска има голям ефект и винаги ме е спасявала!
Най-важното е глината да е от самия водоем а не купешка или някаква друга!
2-3 стари хляба,100-200гр червей.
Отиваш на водоема,накъсваш хляба на парчета и го слагаш във водата да поомекне.След като омекне го смесваш с глина от водоема(около едно към едно с количеството на хляба) и накълцаните червеи.Смесваш ги много добре и мяташ!Хвърли 80% от сместа(не я пази) и след това само подхранвай с малко топки!След около 15-20мин ще дойдат първо дребните и след това едрите риби!
При мен тази смеска има голям ефект и винаги ме е спасявала!
Най-важното е глината да е от самия водоем а не купешка или някаква друга!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- krokibg
- учете се от него
Вчера си накиснах три хляба и една голяма плоча кюспе.После сложих още два хляба сухи но само средата за да стегне и поеме водата.Сложих и еднин пакет царевично брашно и това е.Цял ден си цъках каракуди на тази захранка, като я хвърлях само на едно място.Зя стръв използувах три бели червейчета и парченце торен което късах.Не се набутвайте за скъпите простотий който продават.Лятно време същата захранка но сложена вътре и ярма плюс пресни агоди намачкани или ягодова есенция вършат също чудеса.Важното е захранването да се прави в едно петно от един метър,метър и половина.Със тънак дюзен удоволствието е върховно 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- новобранец
Както казва бащами-''Мани тея царевици,бели червей,жита мита глупости мупости (ьаьааьгахаххаха
),давай на земен или торен червей!На него сичко се фаща!!!!!!
И моето предложение е същото!Каракудата нищо не изпуска.Имал съм излети когато с яко нахакани захранки от типа ван ден енде и глупости мупости нищо не постигнах,и кат си омесих 1 парче хляб,като го фърих сичката каракуда дойде!Такаче може да пробваш малко хляб+торен или земен червей,накълцан с ножица,и като гарнитура,подхранваш с топки колкото 1 яйце горе долу!

И моето предложение е същото!Каракудата нищо не изпуска.Имал съм излети когато с яко нахакани захранки от типа ван ден енде и глупости мупости нищо не постигнах,и кат си омесих 1 парче хляб,като го фърих сичката каракуда дойде!Такаче може да пробваш малко хляб+торен или земен червей,накълцан с ножица,и като гарнитура,подхранваш с топки колкото 1 яйце горе долу!

-
- новобранец
Re: захранка и стръв за каракуда
Хора ас лова риба от 9 годишен и мога да ви кажа че наи добрата захранка за КАРАКУДА и всяка друга риба е хляб. запиатего много лико на лотлона и да е твърд дори и за захранка или за дъно е има някои готови захранки които са добри има някои които са лоши веднъш попаднах на плесенясала заханка ще ви препоручам един магазин с метрото утивате на станция люлин и от страната на транжая посока колперативния пазар малко след спирката надоло пеша от страни има магазин за рибарски такъми там има всичко и е прясно
Re: захранка и стръв за каракуда
Колеги дайте някоя ефективна захранка за каракуда на Батак защото мисля на 11 да отида за една седмича там на палатка