захранка и стръв за каракуда

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

захранка и стръв за каракуда

Мнение от gogobogo »

да ви питам колеги да ми прпорачате стръв и захранка за каракуда за плувка през това време.ясно ми е че по това време не се храни ама като гледам как я вадят с парашутите в саза ми се иска да пробвам.благодаря предварително
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Я погледни под твоята тема!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от gogobogo »

ама то за зимата нали трябва захранкта трябва да е тъмна и ароматизирана.а стръвта каква да е
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

ловиш един бракониер с парашут , правиш му дисекция и захранваш с червата му . и да не се събере рибата то поне
парашутисти няма да има
mitko__05
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitko__05 »

аз лично за каракуда захранвам с малко рехав хляб от набаба ми за браоилерите смески малко жанилия малко накълцани торни червеи и готово ефтино и при мен има резултат. а за стръв наи добре изпозлваи торен 4ервеи или някакав друг бял херонимус и тн
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

По това време не може да се разчита на "чудеса" от каракудата, освен на рибарник,но аз не ги признавам там рибата си е вързана...
Аз си работя на торен червей ,понякога и на бял. Захранвам с кюспе и хляб-накиснати заедно-като хвърлям по-малко,но често...
А колкото до "парашутистите"-това са по - малките ЗЛИ братя на БРАКОНИЕРИТЕ!!!
Van Helsing
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Van Helsing »

Засега таранката- само на дъно- на торен.
засек и при най лекото подръпване- малко риби, но утехата е че ядат сега най- големите. :D
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Аз захранвам със следното:
2-3 стари хляба,100-200гр червей.
Отиваш на водоема,накъсваш хляба на парчета и го слагаш във водата да поомекне.След като омекне го смесваш с глина от водоема(около едно към едно с количеството на хляба) и накълцаните червеи.Смесваш ги много добре и мяташ!Хвърли 80% от сместа(не я пази) и след това само подхранвай с малко топки!След около 15-20мин ще дойдат първо дребните и след това едрите риби!
При мен тази смеска има голям ефект и винаги ме е спасявала!
Най-важното е глината да е от самия водоем а не купешка или някаква друга!
Аватар
kluna_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kluna_ »

хвърляй варено жито и кюспе и не се стеснявай ако има някоя едра каракуда няма да те подмине.
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Хляб , варено жито и кюспе си е класика ама се изучи мамицата и та вече като че ли по налита на купешки захранки .
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

леб с кюспе и 300 гр бял ....+един промикс :idea: ама що ти е зимата да пробаш какракуда?ходи за скобар :idea: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Вчера си накиснах три хляба и една голяма плоча кюспе.После сложих още два хляба сухи но само средата за да стегне и поеме водата.Сложих и еднин пакет царевично брашно и това е.Цял ден си цъках каракуди на тази захранка, като я хвърлях само на едно място.Зя стръв използувах три бели червейчета и парченце торен което късах.Не се набутвайте за скъпите простотий който продават.Лятно време същата захранка но сложена вътре и ярма плюс пресни агоди намачкани или ягодова есенция вършат също чудеса.Важното е захранването да се прави в едно петно от един метър,метър и половина.Със тънак дюзен удоволствието е върховно :smt023
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Иван Манолов
новобранец
новобранец

Мнение от Иван Манолов »

Както казва бащами-''Мани тея царевици,бели червей,жита мита глупости мупости (ьаьааьгахаххаха :lol: :lol: :lol: :lol: ),давай на земен или торен червей!На него сичко се фаща!!!!!!

И моето предложение е същото!Каракудата нищо не изпуска.Имал съм излети когато с яко нахакани захранки от типа ван ден енде и глупости мупости нищо не постигнах,и кат си омесих 1 парче хляб,като го фърих сичката каракуда дойде!Такаче може да пробваш малко хляб+торен или земен червей,накълцан с ножица,и като гарнитура,подхранваш с топки колкото 1 яйце горе долу! 8) :lol:
radostin1515
новобранец
новобранец

Re: захранка и стръв за каракуда

Мнение от radostin1515 »

Хора ас лова риба от 9 годишен и мога да ви кажа че наи добрата захранка за КАРАКУДА и всяка друга риба е хляб. запиатего много лико на лотлона и да е твърд дори и за захранка или за дъно е има някои готови захранки които са добри има някои които са лоши веднъш попаднах на плесенясала заханка ще ви препоручам един магазин с метрото утивате на станция люлин и от страната на транжая посока колперативния пазар малко след спирката надоло пеша от страни има магазин за рибарски такъми там има всичко и е прясно
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Re: захранка и стръв за каракуда

Мнение от nedved3 »

Колеги дайте някоя ефективна захранка за каракуда на Батак защото мисля на 11 да отида за една седмича там на палатка :)
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”